Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

úspora energie žádná nebude, pravdou je, že jídlo je z toho výborné. pokud se s tím člověk naučí a hlavně vydrží u toho, je to fajn věc.

Odesláno

úsporou jsem myslel hrnec versus horkovzdušná trouba. Tam jede ještě ten ventilátor a ten také něco sežere.

Odesláno

Já ho používám už asi deset let a je to super věc. Jiný styl vaření. Není to na takové přiletět domů a honem uvařit. Ale guláš a omáčky a třeba i kachna dušená ve vlastním sádle je na tom neskutečně dobré. Už jiné vaření nepoužíváme když se jedná třeba o takovéto věci. Večer osmahnu cibuli dám do hrnce přidám maso a ráno je guláš hotový. Ale jaký, to je pochoutka a ne jako když to někdo dělá nedej bože v papiňáku.

Takže doporučuji. Zabiješ dvě mouchy. Uděláš ženě radost a navíc ti to pak bude chutnat.

Dušená zelenin, dušená masa, polévky, prostě vše v čem je alespoň trochu vody. Princip je ten, že díky nízké teplotě se voda neodpařuje a stačí jí fakt malinko.

Jako kuchar ti budu oponovat...... gulas musi byt delan sice pomalu ale tezce vymichan.....cibule az skoro do spalena.... na nejakem srazu jsem schopen ti udelat gulas po kterem se budes chuti na nej budit jeste dve noci..... :)

Odesláno

Mám, používám, doporučuju.

honzyh: hlavně omáčky, potom také maso (v Kulinářském koutku mám recept na pomalu pečený bůček), různé rolády, ale uděláš v tom i masovku. Výborné samozřejmě na vývary. Co tam nedělat? Asi ryby, nemá to smysl.

• O 3 týdny později...
Odesláno (upraveno)

ještě se dělá :aut

21:40h- tři knedle, zelí+krůta z PH = mňamka ;) ;)

Upraveno uživatelem Haryk
Odesláno

Jako kuchar ti budu oponovat...... gulas musi byt delan sice pomalu ale tezce vymichan.....cibule az skoro do spalena.... na nejakem srazu jsem schopen ti udelat gulas po kterem se budes chuti na nej budit jeste dve noci..... :)

Jirko beru Tě za slovo na dalším srazu Ti dám ochutnat a nejen Tobě ale i jiným zájemcům gulášek co dělám. Můžeš přivézt svůj. U guláše nevadí, když je dva dny odležený, takže to není problém udělat doma. Přijímáš výzvu? Kdo se hlásí do hodnotící komise?

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Nádhera! Já roládu nikdy nedělal, ale dlouho se na ní chystám. :)

Kdyby byl nějakej návod pro blbý....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...