Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Přední světla old model - zažloutlý, otlučený, výměna za "nový" - jakou značku?

Recommended Posts

Odesláno

Jelikož mají moje světla to nejlepší za sebou (16 let a 350 tisíc km) tak už svítí celkem blbě a nyní v těch podzímních plískanicích je to ohubu :-(

Co doporučíte za značku předních světel na old model?

TYC je levny, ale bude to svítit?

Origo je tuším Bosch ten te dražší. Jaké máte zkušenosti?

PS:Trochu jsem si pohrával s myšlenkou přestavby na nový model (čirá světla), ale asi se to nevyplatí.... musel by se měnit nárazník, kapota, maska, a zámky kapoty...  má s tím někdo zkušenost?

Odesláno

Řeším to samý, žlutý, potlučený, byl jsem rozhodnutej koupit nový Bosch nebo Valeo, po slevě v Autokelly vyjdou na cca 2000 kus, TYC vyjde o 500kč levněji a stojí to za prd. Ale ted rozmejšlím jestli než je vyměním to nemám zkusit vyleštit, kelly má ted akci v jejich servisech vyleštění asi za 500, takže uvažuju o tom, nakonec si myslím že je za rok stějně vyměním pokud s tím někde přes zimu nepraštím :)

Odesláno

Já si světla rozlešťoval před rokem a půl ručně a bylo to docela znát. Bbohužel jsem asi pokazil poslední část a špatně jsem jedno "konzervoval" a zežloutlo znova, takže teď mi to rozleštovali strojně při výměně předního skla a podle nich by to mělo vydržet aspoň 3 roky, tak jsem zvědat. Rozdíl při svícení v noci je opravdu znatelný.

Odesláno

Ja som riesil toto iste. TYC nebrat.  Ja som nechcel dávať nehorazne prachy za origo, tak som kupil Depo. Neviem preco, necital som tu o nich skoro nic pozitívne, ale mam ich uz vyse roka a ziadny problem. Svietia super, akurat sa tam zle davaju parkovacky. Ak su dobre nastavene paraboly, svieti to fakt krasne. Takze urcite asi najlepsia nahrada. DEPO je velka spoločnosť :)

Odesláno

Treba to vidiet, ako to svieti ... urcite lepsie ako 16 rocne originaly. Takze ja si myslim, ze nie je co riesit. Neviem ake su s nimi problemy, Ja nemam ziadne, a to som na svetla dost narocny...Je to vsetko o tom, ako si to svetlo dokazes nastavit... Ked vidim, ako niekto ide, a ma pred sebou cca len 10m svetelny kuzel, tak to je o hubu, a nevadi mu to :D ja by som tak jazdit nevedel :)...Svetla mam nastavene tak, aby mi svietili co najdalej, a samozrejme bez toho aby som neoslnoval.

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...