Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Takže potom čo mi jedna ženská začiatkom leta vletela svojim autom do kufru môjho Peugeotu 306 break, tak som si zadovážil  druhé auto a to Citroen Xantia 2.0 HDI 80kw.

Je to rok výroby 1999 verzia X2 čiže novší model. Auto bolo dovezené z rakúska a na tachometri malo cca 165 000 km + komplet servisná kniha . Okrem bežnej údržby sa na aute menila nádrž a ktorá tiekla, inak je v auto vo výbornom stave . Hydraulika funguje na 100 %.

Odesláno

A najaktuálnejšie foto : nahodené zimné gumy zatial na plecháčoch s origo puklicami  , zohnal som originál zadný spoiler + nalepéná žltá transparentná folia na hmlovkách.

post-43395-0-07555500-1417384897_thumb.j

post-43395-0-45770000-1417384990_thumb.j

post-43395-0-52757300-1417385065_thumb.j

post-43395-0-54525800-1417385141_thumb.j

post-43395-0-02066500-1417385205_thumb.j

Odesláno

bola to láska na prvý pohlad :):D ...povodne som chcel znova Peugeota 306 ale čo som bol pozret na dva inzeráty tak nic moc...interiér v každom z nich poničený, na jednom nešiel klímovy kompresor  , na dalsom bola KO náprava a pýtali za to také peniaze jak za xantiu.

Odesláno

Měl jsem stejnou jen ve verzi BREAK. Svezeníčko - prostě paráda - než se začala sr.... hydraulika. Po třetí neúspěšné opravě a fůře vyhozených peněz, šla z baráku. 

Doporučuji Ti zkontrolovat a případně natlakovat "KOULE" ať nedopadneš jako já. :(

P.S. Přeji hodně spokojených kilometrů. Na fotkách vypadá parádně.

Odesláno

Xantii jsem původně taky chtěl před pár lety .... :)   Ještě teď občas člověk potká nějakou v fakt pěkném stavu a Tvoje tak vypadá ;)  Tak ať slouží a nezlobí.

Odesláno

Měl jsem stejnou jen ve verzi BREAK. Svezeníčko - prostě paráda - než se začala sr.... hydraulika. Po třetí neúspěšné opravě a fůře vyhozených peněz, šla z baráku. 

Doporučuji Ti zkontrolovat a případně natlakovat "KOULE" ať nedopadneš jako já. :(

P.S. Přeji hodně spokojených kilometrů. Na fotkách vypadá parádně.

V hydraulike sa vymenil olej hneď po kúpe a potom som bol preventívne  u jedného odborníka v Brne ktorý sa  zaoberá hydraulikou , ten mi podofukoval hydr. gule a jednu vymenil , pretesnil hydraulické čerpadlo + ešte nejaké veci okolo hydrauliky takže myslím že by mala byt OK :)  A doma máme už dávnejšie jednu xantiu ale break takže už nejaké tie skúsenosti stým autom sú  :) .

• O 4 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...