Přejít na obsah

daniel306

Uživatel
  • Počet příspěvků

    18
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 306
  • Rok výroby
    2000

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Horné Obdokovce
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

daniel306's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. daniel306

    Xantia HDI

    Zopár jarných fotiek umyté, naleštené,navoskované
  2. daniel306

    Xantia HDI

    Ano ano spravne presne u neho
  3. daniel306

    Xantia HDI

    V hydraulike sa vymenil olej hneď po kúpe a potom som bol preventívne u jedného odborníka v Brne ktorý sa zaoberá hydraulikou , ten mi podofukoval hydr. gule a jednu vymenil , pretesnil hydraulické čerpadlo + ešte nejaké veci okolo hydrauliky takže myslím že by mala byt OK A doma máme už dávnejšie jednu xantiu ale break takže už nejaké tie skúsenosti stým autom sú .
  4. daniel306

    Xantia HDI

    bola to láska na prvý pohlad ...povodne som chcel znova Peugeota 306 ale čo som bol pozret na dva inzeráty tak nic moc...interiér v každom z nich poničený, na jednom nešiel klímovy kompresor , na dalsom bola KO náprava a pýtali za to také peniaze jak za xantiu.
  5. daniel306

    Xantia HDI

    A najaktuálnejšie foto : nahodené zimné gumy zatial na plecháčoch s origo puklicami , zohnal som originál zadný spoiler + nalepéná žltá transparentná folia na hmlovkách.
  6. daniel306

    Xantia HDI

    Tu už aj s foliami na oknách
  7. daniel306

    Xantia HDI

    Fotky po zakúpení alu diskov značky brock rozmerov 7x15 et12
  8. daniel306

    Xantia HDI

    Pár fotiek po kúpe auta :
  9. Takže potom čo mi jedna ženská začiatkom leta vletela svojim autom do kufru môjho Peugeotu 306 break, tak som si zadovážil druhé auto a to Citroen Xantia 2.0 HDI 80kw. Je to rok výroby 1999 verzia X2 čiže novší model. Auto bolo dovezené z rakúska a na tachometri malo cca 165 000 km + komplet servisná kniha . Okrem bežnej údržby sa na aute menila nádrž a ktorá tiekla, inak je v auto vo výbornom stave . Hydraulika funguje na 100 %.
  10. daniel306

    Univerzálne autopoťahy

    praveze ja mam vo svojom tie sportove , je to vybava Chamion USA a uz nevyzeraju najlepsie...tak preto by to chcelo nejake potahy
  11. daniel306

    Univerzálne autopoťahy

    čo som pozeral tak som nasiel takéto len neviem ako by sedeli : http://www.lacne-autodoplnky.sk/autopotahy-elegance-alcantara-cierno-cervene-p5973 alebo http://www.lacne-autodoplnky.sk/autopotahy-kozene-exclusive-cervene-p5980 .... nemate niekto snimi skusensti ako ukazu v aute ?
  12. Zdravím , použivate niekto v aute autopoťahy ? neviete o nejakých dobrých univerzálnych ktoré by dobre sedeli na našich autách ? ...pozeral som si na mieru potahy hlavne od firmy MAD ale momentálne sú nad moj rozpočet .
  13. tak pridám aj ja fotky svojho peugeota
  14. daniel306

    Aké disky kúpit ?

    Co poviete na tieto disky ? http://www.elektrony.sk/na?page=shop.product_details&flypage=garden_flypage.tpl&product_id=50251&category_id=1
  15. daniel306

    Aké disky kúpit ?

    ja by som kupil kludne aj starsie disky , len co som pozeral na inzercii a bazaroch tak som nenasiel take co by sa mi pacili a pasovali na auto , preto chcem nove ...a 15ky keby kupim tak ma to vynde o dost viac plus este gumy...
×
×
  • Vytvořit...