KUBA Odesláno 5. prosinec 2005 Odesláno 5. prosinec 2005 Přezuto, už před dvěma týdny, akorát se mi probořil hever do prahu a to jsem tam měl pořádný prkno. Příště už zvedat jedině za nápravu :-/ .
Neon Odesláno 24. leden 2006 Odesláno 24. leden 2006 Tak co? Poslední opozdilci už máte konečně přezuto, když už to asi níž neklesne??? :D:D:D:D:D:D:D:D
Neon Odesláno 24. leden 2006 Odesláno 24. leden 2006 Omlouvám se, vim že je to už , ale narazil jsem na tenhle topic a v tu chvíli mi to přišlo vtipný, teď už taky tolik ne.-...
uulik Odesláno 24. leden 2006 Odesláno 24. leden 2006 Původně zaslal: Neon Tak co? Poslední opozdilci už máte konečně přezuto, když už to asi níž neklesne??? :D:D:D:D:D:D:D:D nemám
kšanda Odesláno 24. leden 2006 Odesláno 24. leden 2006 jojo. taky si myslim že je na letní ještě příliš brzo. vidim to na začátek května:D
mk405 Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 Původně zaslal: Neon Tak co? Poslední opozdilci už máte konečně přezuto, když už to asi níž neklesne??? :D:D:D:D:D:D:D:D já myslím že jarní výprodej za nejnižší ceny teprve příjde až začnou všichni dávat letní
Steve McSteve Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 je to sice neskoro ale ja som nechcel nase gumy ani keby som ich dostal zadarmo (myslim Matador),,,, radsej som si priplatil a mam gumy ake som nikdy nemal,,, nepoznam kopec, kde by ma nechali v stichu,,,, su to anglicke Avon Ice Tuoring,,,, vyborna guma,,, ma aj drazku na vodu,,, velke lamely,,, proste najlepsia guma aku som kedy mal.
Péťa Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 Původně zaslal: Steve McSteve je to sice neskoro ale ja som nechcel nase gumy ani keby som ich dostal zadarmo (myslim Matador),,,, Ja mel Matadorky (zimni, letni pouzivam vyhradne Dunlop na vsech autech) na staricke 309tce a nemel jsem jediny problem. Vsichni stali, ja jel... Jenom, kdyz jsem pred sebou tlacil mokry snih tak dlouho, az se udelala kostka snehu pod autem a auto na ni stalo, ze se kola protacela ve vzduchu - pak jsem musel vyhrabovat snih pod podvozkem Ted mam Matadory na 406tce a porad klouzu. Staci mi plivnout pod kola a je po jizde. Nechapu to...
chuck11 Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 Původně zaslal: Peta Původně zaslal: Steve McSteve je to sice neskoro ale ja som nechcel nase gumy ani keby som ich dostal zadarmo (myslim Matador),,,, Ja mel Matadorky (zimni, letni pouzivam vyhradne Dunlop na vsech autech) na staricke 309tce a nemel jsem jediny problem. Vsichni stali, ja jel... Jenom, kdyz jsem pred sebou tlacil mokry snih tak dlouho, az se udelala kostka snehu pod autem a auto na ni stalo, ze se kola protacela ve vzduchu - pak jsem musel vyhrabovat snih pod podvozkem Ted mam Matadory na 406tce a porad klouzu. Staci mi plivnout pod kola a je po jizde. Nechapu to... Budeš se asi divit ,ale na každým autě sedí stejný typ gumy jinak:roll Na 406 sedí určitě zimní gumy značky Bridgeston(vlastní skušenost) sedí jak přibité:super:papa
Pinďa Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 Já mám na 406 (185/70 R14) zimní gumy Sava Eskimo S3 a jsem docela spokojenej. [upravil dne 25/1/06 Pinďa] [upravil dne 3/11/06 Pinďa]
Ráďa Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 já mám už 3.roky protektory a jsem spokojenej taky.Tak a teď do mě.
oddie Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 A mě tu zbyly ještě dvě zimní gumy 185/60/14 skoro s plným vzorkem, kdy někdo chtěl přezout ještě na ten zbytek zimy
Steve McSteve Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 prepac,, ale protektory obuvam maximalne na nasu AVIU,, na Pazouta by som ich nikdy nedal,,,, to sa nevyplaca,,, je pravda, ze su lacnejsie,,, ale na Orave je take prislovie,,, ake lacne take vzacne,,,, takze radsej doplatit, a mat poriadne gumy,,,, moje stali 2500 SKK/ks,,,, u nas protektory v tomto rozmere stoja 1000 SKK,,, ten rozdiel nieje az tak vysoky,,, ale úrcite je lepsi AVON ako nejake nemecke protektory,,,,
Ráďa Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 konečně se někdo ozval,aby mě poučil,že jsou protektory na pi....u.Já už to s nima koupil,najezdil dost km,a kromě toho,že jsou hlučnější s tím nemám problém.Na záběrový vlastnosti se podívej na výsledky sněhovýho klouzání na srazu s.moravy.přede mě se dostaly jenom dva se 4x4:papa
barenst Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 Původně zaslal: Ráďa konečně se někdo ozval,aby mě poučil,že jsou protektory na pi....u.Já už to s nima koupil,najezdil dost km,a kromě toho,že jsou hlučnější s tím nemám problém.Na záběrový vlastnosti se podívej na výsledky sněhovýho klouzání na srazu s.moravy.přede mě se dostaly jenom dva se 4x4:papa Jo dostali se sjetymi Fuldamni .
Neon Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 Ohledně MATADORů jak jste tady řešily, tak musim souhlasit, že jsou to ty nejhorší gumy, který jsem kdy na autě měl. Možná jsem měl smůlu na typ, ale po sezoně letního používání (cca.15tis. km) vypadali jako gumy na F1, ale jinak je mi vesměs jedno, jakou značku mám, hlavně když dlouho vydrží. (Barum Polaris2 - ZIMA) (Dunlop - léto - ale taky se nějak extrémně sjely... :-()
Péťa Odesláno 3. listopad 2006 Odesláno 3. listopad 2006 Hlásím přezuto. Peugeot i Mazdička Ostřikovače do -20°C (snad to na chvíli vydrží), dolity baterky (nestačily 2l destilky ), interiéry doplněny o smetáček a škrabku, v kufrech řetězy. Zima může přijít - ale když něpřijde, bude lépe... :D PS: Navrhuji toto vlákno přesunout se \"Servis\" do \"Pokec\" - co ty na to, Kurte? [upravil dne 3.11.06 Peta]
oddie Odesláno 3. listopad 2006 Odesláno 3. listopad 2006 Nemám, a spěchat nebudu, příští tejden bude ještě hezky
Mila_S Odesláno 3. listopad 2006 Odesláno 3. listopad 2006 Já už mám 14 dní, páč jsem dojel staré gumy, tak jsem tam dal rovnou zimní.
Recommended Posts