Přejít na obsah

KUBA

Uživatel
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

KUBA's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Ahoj, mohl byste mi někdo, kdo máte P309 1.9D napsat kombinovanou spotřebu co máte ve velkym techničáku? Potřebuju to vědět a techničák nemůžu najít. Díky předem!! [upravil dne 12.2.07 KUBA]
  2. KUBA

    Brzdové destičky - výdrž

    Výměnu dělali v servisu. Dávali nový destičky i kotouče. Destičky si účtovali 770 Kč a kotouče 1130 Kč. Koukal jsem do katalogu AutoKelly a podle ceny se to řadí spíš mezi kvalitnější. Předpokládám, že servis by měl vědět, jaký díly použít a jak je tam namontovat, právě proto mě zarazilo, že už jsou destičky kaput, čekal jsem, že vydržej víc než rok (u mě to znamená víc než 35 000 km).
  3. Když mi něco podobného dělal Escort 1.4, pomohlo všechny elektrické konektory rozpojit, oškrábat nožíkem, prostříknou kontaktolem a pořádně zacvaknout zpátky.
  4. Jak dlouho vám vydrží přední brzdové destičky na 309ce? Já jsem měnil před necelým rokem, teď jsem na nich najel 17 000 km a jsou v p... Nejezdím nijak extra agresivně a zdá se mi, že by destičky měly vydržet víc.
  5. KUBA

    je u vás taky taková KOSA?

    Středočesko ráno asi -16°C. Peugeotek startuje jak víno :-) .
  6. KUBA

    Tak už máte přezuto?

    Přezuto, už před dvěma týdny, akorát se mi probořil hever do prahu a to jsem tam měl pořádný prkno. Příště už zvedat jedině za nápravu :-/ .
  7. KUBA

    takhle by měl vypadat

    Vozidlo již mezitím bylo z naší databáze odstraněno.
  8. Nic moc, myslím, že se dá koupit líp.
  9. KUBA

    Dobrý stránky o peugeotech

    Kdyby bylo potřeba, můžu s překladem taky pomoci. Nejlíp kooperativně, můžu pro to rozjet Wiki.
  10. Vybírám komponenty audia do auta a docela by se mi hodil přehled prodejců u nás, moc kompletní info jsem při brouzdání tady ve fóru nenašel. Tak když napíšete odkaz, kde nakupovat, budu rád. Já začnu: http://www.ryves.cz http://www.hifishop.cz/default.asp?CatID=23 http://www.audioexpert.cz/autohifi http://www.kasa.cz/audio-video-technika/obchod/185/auto-hifi http://www.pixmania.com/cz/cz/audio/autoradio/21/4/categorie.html http://www.obchodni-dum.cz/auto-hifi/k22 http://autoradio.prodejce.cz http://www.carhifitp.wz.cz http://www.carhifi-profi.cz/shop http://e-shop.ergoelektra.cz/ http://www.vltava2000.cz/doronel http://www.hificar.cz/ http://www.autohifi.cz/shop http://www.cts-cz.com/ [upravil dne 30.11.05 KUBA] [upravil dne 5.12.05 KUBA] [upravil dne 5.12.05 KUBA]
  11. KUBA

    peugeot 309 BREAK

    Tyjo, mě se 309ka líbí a i kombíky mám v lásce, ale tohle se mi moc nepáčí. Tak pro pohřební službu by to bylo ok . Ale je to první pohled.
  12. KUBA

    Koupě 309 1.9D \'89

    spojka stála 4150 Kč gufera 1689 Kč těsnění výka 226 Kč mytí motoru 490 Kč přední brzdové destičky 775 Kč přední brzdové kotouče 1213 Kč pak tam byl ještě převodový olej, lano spojky a pár dalších blbinek práce stála 3600 Kč celkově 13 350 Kč bylo to u Vašendy a co mohu posoudit, tak minimálně s jednáním a ochotou jsem spokojen
  13. KUBA

    Koupě 309 1.9D \'89

    Tak autíčko je po servise. Motor je přetěsněný, olej neuniká. Vyměnili mi spojku, u brzd vepředu kotouče a destičky a vyměnili žárovičky kontrolek dobíjení a žhavení, co nesvítily. Byla to pecka, ale snad bude na chvíli klid. Bohužel cestou ze servisu jsem si chtěl poštelovat sedačku a udělalo to křup a ze sedačky bylo lehátko. Sedák se urval a sklopil a nešel dát zpátky nahoru, takže cesta vážně super . Zjistil jsem, že už to bylo nějak vařený a prasklo to ve sváru, takže sedačka šla hned ven. No mám slíbený sedadla z 309ky GTIčka, tak se těším, prej jsou tvrdší než ty normální francouzský peřinky .
  14. KUBA

    Koupě 309 1.9D \'89

    No na převodu to, že to bylo odhlášený na někoho, kdo si to pak nenechal přihlásit takže přes rok nepřihlášeno. Nakonec si to ale úřednice nechala vysvětlit, akorát to bylo o kousek dražší, že prej nějakej poplatek za změnu. Nyní je auto u Vašendy v servisu, bude se měnit spojka, která už dojížděla a řešit úniky oleje. Přišlo se ještě na ojeté kotouče a destičky, takže ještě to, no snad bude pak na chvíli klid. Na autě už je nová kapota, vypadá to hned o hodně líp .
  15. KUBA

    Koupě 309 1.9D \'89

    Tak už mám autíčko převedené a říká mi pane . Původní majitel proplatil trošku problematickej převod, takže stálo 14 kKč. Na zadní nápravu jsme s tátou koukali a kola jsou rovně, takže by to mělo být dobré. Řešil jsem problém se zámky dveří, občas to nešlo odemknout, nebo se to podařilo až na dvacátý pokus. Stačilo sundat kryt a zevnitř mechanismy prostříkat olejem a už to jede.
×
×
  • Vytvořit...