Freedy Odesláno 24. říjen 2005 Odesláno 24. říjen 2005 Zdravím potřeboval bych poradit jak rozdělat přístrojovku kvůli výměně žároviček, nechce se mi jít do toho naslepo, abych si neudělal víc škody tím, že něco ulomim. Díky F. Citovat
Dydzej Odesláno 24. říjen 2005 Odesláno 24. říjen 2005 Ty zarovicky jsou zastrkany v paticich, ktere jsou pristupny zezadu pristrojovky. A pristrojovku vyndas podle navodu, ktery ma Petr605 na strankach - postup demontaze a montaz. Citovat
Petr605 Odesláno 25. říjen 2005 Odesláno 25. říjen 2005 Tak, tak, je to docela jednoduchý, největší opruz je potom nasadit zpátky náhon, pokud ho máš mechanickej... Citovat
Freedy Odesláno 25. říjen 2005 Autor Odesláno 25. říjen 2005 Díky za odkaz,:super teď se do toho můžu pustit. Myslím, že bych neměl mít problém s náhonem tuším, že tam neni a je to otázka pouze kabelů. Ale když jsem viděl co je tam zezadu žárovek, půjdu radši ještě nějaký dokoupit, asi toho nebude svítit víc. Díky F.:papa Citovat
Petr605 Odesláno 26. říjen 2005 Odesláno 26. říjen 2005 No ony ne všechny ty pozice jsou obsazený. Někde jsou schválně jenom patice - třeba kontrolka vody v palivovým fillru by asi neměla u benzína moc velkej smysl... Citovat
Freedy Odesláno 26. říjen 2005 Autor Odesláno 26. říjen 2005 Jo je mi to jasný, to samý jsem měl u 405, jsou to takový univerzální přístrojovky. Citovat
Kdo Odesláno 2. červen 2006 Odesláno 2. červen 2006 Původně zaslal: Petr605 Tak, tak, je to docela jednoduchý, největší opruz je potom nasadit zpátky náhon, pokud ho máš mechanickej... Když jsem vyndaval přístrojovku, taky jsem četl, že je to na mašli, nutná pomoc provázku a podobně. Ale našel jsem dobrej a myslím, že původně taky zamýšlenej způsob. Pokud vyndaváte přístrojovku s mechanickým náhonem tachometru, stačí ho před demontáží z motorového prostoru povytáhnout z uložení v přístrojovce a při montáži jen zastrčit zpět. To silonové vedení na konci bovdenu si samo navede náhon do přístrojovky. Někdy je lepší pootočit i kolem, aby zapadl čtyřhran na péru do unašeče tachometru. Celá operace je pár vteřin. Zrovna tak výměna celého náhonu. Citovat
detrhomer Odesláno 2. červen 2006 Odesláno 2. červen 2006 ja nahon nemam a v poho sla vyndat,jen odpojis dva kabely a je venku. Citovat
Freedy Odesláno 2. červen 2006 Autor Odesláno 2. červen 2006 A už jste tu přístrojovku někdo otevíral a dělal opravu budíků? Viděl jsem to rozebraný u Petra605 na fotkách, ale nemáte náhodou někdo podrobnějš nafocenej ten vnitřek, kde je tišťák se součástkama k budíku teploty oleje? Ten mi právě nechodí a čidlem to zřejmě nebude , proměřil jsem ho a je ok, dokonce jsem ho i vyměnil za jiný, ale budík se maximálně po zapnutí klíčku podsvítí a v tu chvíli by to mělo ukázat množství oleje v motoru ,ale nic a ani potom když má ukazovat teplotu tak se nehne. Takže to tipuju buď na tu elektroniku nebo přímo budík. Než to rozeberu chtěl bych to vidět. Nebo aspoň schéma zapojení, prostě cokoli co pomůže. Díky.:papa:papa Citovat
lastivkaa Odesláno 2. červen 2006 Odesláno 2. červen 2006 ale nie budik teda ukazovatel ci uz teploty alebo palivomer je prichyteny na matkach teda ho pritahujes na plosak tak ze ak je to zaoxidovane precisti to PS mne palivomer ukazoval totalne hluposti a len koli tomu ze nebol dostatocne utiahnuty na plosnej doske totis tam nie je med a casom to oxiduje PS2 tie konektory ktore vedu do palubovky hlavne na pravej strane su casto blbe ide tam kurenie proste vycisti to vela zdaru:papa Citovat
Freedy Odesláno 2. červen 2006 Autor Odesláno 2. červen 2006 No konektory to určitě nebudou ty jsou ok, to spíš něco u měřáku, tipoval bych to na buď na špatnej kontakt nebo vynutí , no uvíde až to kuchnu. Citovat
Freedy Odesláno 3. červen 2006 Autor Odesláno 3. červen 2006 Tak je to hotový a zase funkční, byly to matičky který přitahujou měřák k plošňáku, stačilo je dotáhnout aby se to dotklo, celej problém a pro jistotu jsem je hned zakápnul lakem, tak už by se neměly povolit.:super:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.