brixtr Odesláno 11. listopad 2014 Odesláno 11. listopad 2014 Cauky mam mensi dotaz. Mam acer aspire 5741g s windows 7. Problem je ten ze mi nejspis odeslo cidlo teploty tudiz se mi nespousti vetrak chlazeni a po chvili i kdxz s nim nic nedelam se vypne :-( Prohledal sem net a nasel sem speedfun ale moc z toho nejsem moudrej. Existuje nejaky soft co by nastavil aby se spustil vetrak okamzite a jel porad? Nevadi mi ze to bude rvat hlavne at se neprehreje Citovat
ferinko2 Odesláno 11. listopad 2014 Odesláno 11. listopad 2014 Mal by sa dať zapnúť nastálo v BIOSe Citovat
brixtr Odesláno 11. listopad 2014 Autor Odesláno 11. listopad 2014 Tam lezu jen kdyz to preinstalovavam tudiz se v nem moc nevyznam. Je mi jasny ze kazdy bios je jiny proto se zeptam-co tam je napsany resp co mam povolit v biosu aby to furt tocilo? Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 11. listopad 2014 Odesláno 11. listopad 2014 jestli de vyndat větráček tak ho pročisti a vysavačem vysaj prach i ztoho žebrovani nabok, dělalo mi to same na starem aceru notebooku a pomohlo to Citovat
brixtr Odesláno 11. listopad 2014 Autor Odesláno 11. listopad 2014 to sem už dělal no co se neděje přijdu z práce pustím ntb že mrknu do biosu a notas točí jak zběsilej snad to vydrží protože v biosu tu položku na spouštění větráku nemám :/ Citovat
brixtr Odesláno 12. listopad 2014 Autor Odesláno 12. listopad 2014 Tak sem se na netu dozvedel o programku speedfan.jen absolutne nemam tuseni co snim ma s nim nekdo nejake zkusenosti? Popr. Funguje to vubec? Citovat
MJSytic Odesláno 14. listopad 2014 Odesláno 14. listopad 2014 (upraveno) Nainstaluješ, a pak si hraješ. Když budeš mít kliku, tak to bude i reagovat Popis máš třeba ZDE Upraveno 14. listopad 2014 uživatelem MJSytic Citovat
Pacho69 Odesláno 14. listopad 2014 Odesláno 14. listopad 2014 "allways fun" je supr hláška ;-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.