vitek111 Odesláno 25. listopad 2014 Odesláno 25. listopad 2014 xbox one ma blu-ray mechaniku ale tzn. pouzitelny jako "Bluray přehrávač" je taky ... a samozrejme ze s kinectem, to ma xbox oproti psku velky naskokTv tuner nema, ale jako zdroj televizni vysilani je pres aplikace, neco jako kabelovka... navic oproti playstationu ma HDMI IN, tzn. treba stavajici kabelovku ci satelit lze do toho prepojit... Citovat
honzyh Odesláno 25. listopad 2014 Odesláno 25. listopad 2014 Ahojte,tak jsem taky koupil XBOX360 malé k vánocům za 6tku v Euronicsu s kinectem a 4hrama. Nerozdělával jsem to,ale zajímá mě jak jsem tak pročítal net že v balení není český návod. Má stím někdo zkušenosti,popřípadě abych začal hledat někde český návod na netu. Anglicky nevládnu,ještě tak blbě rusky a německy. Tak jen ať vím. Citovat
Pacho69 Odesláno 25. listopad 2014 Odesláno 25. listopad 2014 (upraveno) Co já si pamatuju, tak je tam jen piktogramovej návod kam co zapojit. Konzole je anglická, tedy včetně návodu. že by existoval návod k SW v češtině nemám přehled. Jediná čeština je na xbox live, což je dostačující, protože odtamtud můžeš koupit hru a platit (ta se ti pak nainstaluje na xbox). Jedno dítě, neumějíc anglicky, zvládá xbox lépe než maminka, angličtinou vládnoucí. Synátora ani nekomentuji, ten vládne jak anglině, tak xboxu. xbox v němčině asi není problém Pokud ho chceš rozumně používat, doporučuji vytvořit si účty live ID, lokální účty jsou na pikaču (Děti dostaly xbox na vánoce u babičky, kde nebyl net, takže se začlo hrát na lokálních účtech. Dcera potom řádně obrečela, že přišla o všechny svoje body, které ve hrách nahrála a že musí začít vše zase plnit znova. Od tý doby už sice nějakej pátek uplynul, ale myslím, že kdyby se něco takovýho přihodilo, obrečí to znova ) Upraveno 25. listopad 2014 uživatelem Pacho69 Citovat
honzyh Odesláno 29. listopad 2014 Odesláno 29. listopad 2014 Ještě poprosím stím xboxem. Jak jsem psal tak ho mám zabalený a čeká na vánoce. Doufám že mi bude fungovat na té naší tv: http://lcd-televize.heureka.cz/lg-42ld450/#utm_source=seznam&utm_medium=cpc&utm_campaign=Produkty-Televize-monitory-prislusenstvi_SRCH-CPA-KWS-TXT-PROD-MAN-NOT&utm_content=LCD-televize-produkty-max-25 Můžete někdo mrknout na to?Děkuju Citovat
Péťa Odesláno 29. listopad 2014 Odesláno 29. listopad 2014 Já jsem přesvědčený, že bude. Máš FullHD + HDMI - co si víc přát Citovat
c.WO.k Odesláno 29. listopad 2014 Odesláno 29. listopad 2014 určitě bude,jen dokup hdmi kabel,pokud ho nemáš. Pozor při špouštění xbox,dokud neni zapnutá televize,tak xbox nenabíhá jen svítí,já to tak aspoň mám. Tak aby ses toho nelekl Citovat
honzyh Odesláno 2. prosinec 2014 Odesláno 2. prosinec 2014 Ještě chlapi dotaz-koupil jsem verzi 4GB. Byla o cca 2tkč levnější jak 500GB. Je to pro 8letou holku a jsou tam 4hry. K čemu je vlastně ta paměť? Budeme stejně hrát jen tz 4hry,popřípadě dokoupím nějaké jiné. Furt přemýšlím jestli jsem neměl raděj koupit tu větší kapacitu. Na druhou stranu ju to třeba nebude bavit dýl jak měsíc třeba. Citovat
Moral3z Odesláno 2. prosinec 2014 Odesláno 2. prosinec 2014 Slouží k ukládání her + si můžeš ty hry natáhnout do xboxu a hrát z hry z hardisku takže rychleji nabíhají a nehučí, ale není to potřeba... 4gb uplně stačí... Citovat
Pacho69 Odesláno 2. prosinec 2014 Odesláno 2. prosinec 2014 No jak na co, jen instalace GTA V má 10GB... Není to paměť, je to disk. Je to pohodlí. Pokud nemáš disk, nemůžeš kupovat hry ze storu, nebudeš je mít kam uložit. Ty 4 hry se jí brzo omrzí. Všechno ostatní budeš muset koupit na dývku. Některé hry se už na dývku koupit nedaj, jedině ze storu, s elektronickou licencí. A bude jich přibývat.... Z mýho pohledu je třeba nesmysl kupovat xBox bez disku. Disk se dá kdykoliv dokoupit, ale funguje pouze origoš... Citovat
MotoMoto Odesláno 2. prosinec 2014 Odesláno 2. prosinec 2014 Dá se použít flashdisk přes USB stejně tak i externí HDD. Já to tak mám také. Citovat
c.WO.k Odesláno 2. prosinec 2014 Odesláno 2. prosinec 2014 (upraveno) jde tam dát i disk z noťase,akorát se musí hdd přeflašovat,jinak ho xbox nenajde. Jen tam jde určitej typ, myslim,že musej bejt western digital. Já ho tam mám,sice mi to trvalo 2 hodiny, ale nakonec jsem tam tu 320gb nacpal a je to paráda,všechny hry mám na disku a z dvd se jen spouštěj,konzole je pak tišší Upraveno 2. prosinec 2014 uživatelem c.WO.k Citovat
MotoMoto Odesláno 3. prosinec 2014 Odesláno 3. prosinec 2014 Tak to vyzkouším, nějaké disky se tu válejí. Jak jsi ho nastavil si asi nepamatuješ? Citovat
MotoMoto Odesláno 3. prosinec 2014 Odesláno 3. prosinec 2014 Asi to bude rychlejší než přes ten USB port. Citovat
c.WO.k Odesláno 3. prosinec 2014 Odesláno 3. prosinec 2014 je to docela pakárna,musej se vyhodit všechny hdd z noťase a pak myslim,přes přikazovej řádek to přehrát,do sz ti hodím návod Citovat
Pacho69 Odesláno 3. prosinec 2014 Odesláno 3. prosinec 2014 Jestli není levnější si za 1800 ten disk koupit Citovat
c.WO.k Odesláno 3. prosinec 2014 Odesláno 3. prosinec 2014 jak se to veme, pokud někdo má hdd na víc, tak ne Citovat
MotoMoto Odesláno 3. prosinec 2014 Odesláno 3. prosinec 2014 1800 je skutečně zbytečné, když se mi tu 320 někde povalují. Díky. Citovat
honzyh Odesláno 2. leden 2015 Odesláno 2. leden 2015 Tak hoši xbox funguje jak má,hry jedou. Máme jen ty 4.Tancování,olympiádu-pinpong atd.Adventure a auta které fachají jen přes dálk.ovladač. Kde se dají sehnat další hry abych za ně neplatil raketu. Samo že na netu jich je plno,ale nechce se mi dávat za hru něco kolem litru. Kdyby někdo věděl,napište prosím. Zatím hraje jen dcera s paní a já jen čumím. Mám záda v háji,tak jen komentuju-zčehož mají holky velkou radost Citovat
MrChodny Odesláno 2. leden 2015 Odesláno 2. leden 2015 Mrkni na aukro, tam byvaji jete hry za par stokorun. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.