wooody Odesláno 8. listopad 2014 Odesláno 8. listopad 2014 výpis z karty jednoho tureckého řidiče pokuta na místě 100 000 kč a zahájeno správní řízení s pokutou 500 000 kč Citovat
FrantaCV Odesláno 8. listopad 2014 Odesláno 8. listopad 2014 Potom se není co divit těm sešrotovaným kamionům na našich silnicích, infarktovým situacím v kolonách před nehodou. Tragedie je, že se s tím tzv. svezou ti nevinní. Tuhle sortu, PL, BG, TR, RO, HU, UA a další, bych přes naše hranice vůbec nepouštěl. Odstavit před hranicemi, tzv. přepřáhnout na náš tahač a přes území ČR pouštět jen naše řidiče. Je to sice SciFi, ale na 100% by ubylo škod a hlavně mrtvol a na do smrti postižených účastníků nehod, kterým nezbylo než čekat jak to dopadne bez možnosti situaci ovlivnit. Citovat
Péťa Odesláno 8. listopad 2014 Odesláno 8. listopad 2014 A čeští řidiči jsou lepší? Já bych se vykašlal i na české řidiče a ty kamiony pěkně nakládal na vlak. Jenže to je nepraktické, pomalé a drahé Takže zůstáváme u ruské rulety http://www.policie.cz/clanek/tragicky-patek.aspx Citovat
FrantaCV Odesláno 8. listopad 2014 Odesláno 8. listopad 2014 Asi nejsou lepší, ale tady jim daleko víc hrozí, že přijdou o "Profesák" a tím pádem i o práci a potažmo i živobytí a tím pádem jsou i opatrnější. Samozřejmě "debila" najdeš všude. Ale Wooody: řekni taky něco, když už jsi to sem umístil a pokud mě paměť neklame, tak Ty taky točíš "kulatou lopatou" na velkém autě. Citovat
wooody Odesláno 9. listopad 2014 Autor Odesláno 9. listopad 2014 jojo točím jenže u nás se alespoň většiná řidičů snaží ten AETR dodržovat Názor kamion na vlak miluju už vidim jak do Horní Dolní Prostřední do Coopu dovezou vlakem a až by stál rohlík 100 kč kuli tomu že se to musí tahat vlakama tak zas budou všichni řvát proč je to tak drahý jinak foto jsem sem dával pro srandu ne pro rozšíření flame o kamionech :)myslím že tu 99% lidí ví že bez nich to dnes bohužel nejde Citovat
Péťa Odesláno 9. listopad 2014 Odesláno 9. listopad 2014 woody, počítat umím a obvykle i žiji v reálném světě Reagoval jsem hlavně na větu Odstavit před hranicemi, tzv. přepřáhnout na náš tahač a přes území ČR pouštět jen naše řidiče. Naše země je tranzitní, takže vlaky by měly opodstatnění a vůbec to nesouvisí s cenou rohlíku v supermarketech. Jen by to nakládání na vlaky nesmělo být jak jsem psal: nepraktické, pomalé a drahé Tak názory na vlak klidně miluj dál Citovat
Berkoff Odesláno 9. listopad 2014 Odesláno 9. listopad 2014 Ale tak šlo by Velké firmy si mohou zásoby posílat po kolejích, rohlíky můžeš upéct v malé pekárně i na malém městě, stejně tak prasátka, kravičky, mlíčko a podobně. Jen velká města by měli problém, protože prostě velkoměštáci si neumí skoro nic vyrobit. Kolik z vás ví, že třeba pudink není jen v prášku? Nic, pardon za Citovat
oddie Odesláno 9. listopad 2014 Odesláno 9. listopad 2014 jojo točím jenže u nás se alespoň většiná řidičů snaží ten AETR dodržovat Názor kamion na vlak miluju už vidim jak do Horní Dolní Prostřední do Coopu dovezou vlakem a až by stál rohlík 100 kč kuli tomu že se to musí tahat vlakama tak zas budou všichni řvát proč je to tak drahý jinak foto jsem sem dával pro srandu ne pro rozšíření flame o kamionech :)myslím že tu 99% lidí ví že bez nich to dnes bohužel nejde Degenerace lidí, jejichž životní obzory se smrskly pouze na hytlermarkety a jejich zásobování kamionem, je opravdu neuvěřitelná. Citovat
FrantaCV Odesláno 9. listopad 2014 Odesláno 9. listopad 2014 Jj. Turek, Maďar, Polák, Rumun atd. bude těžko rozvážet kamionem rohlíky či cokoli jiného do lokálních prodejen. A co se týká zásobování "Hyper Super" marketů - mají svoje dopravce - je to vidět na nápisech na kamionech. Tento problém se týká především tranzitů. Wooody: jen kousek od Tebe v Lovosicích, bylo překladiště "ROLA" či jak se to správně jmenovalo, na železnici. Zkrachovali pro totální nezájem - důvod prý časové zdržení 2 - 3 dny než se navagonovala ekonomicky rentabilní vlaková souprava. Takže "Rohlíková" argumentace je poněkud Citovat
wooody Odesláno 9. listopad 2014 Autor Odesláno 9. listopad 2014 pro info rola pořád funguje, já z ní jezdim mě přijede návěs po vlkau, zapřáhnu po čr ho složim a naložim a zas ho vezu na vlak ale všechno to sou náklady okolo 28 tun což normálně po silnici nemůže Citovat
punkac Odesláno 10. listopad 2014 Odesláno 10. listopad 2014 Rola neskončila pro totální nezájem ale proto, že se otevřel úsek D8 Trmice-státní hranice. TIR už nemusel stoupat okolo těch dvou zapomenutých kurev (mimochodem stále tam jsou) v předposledním baráku v Dubí dál nahoru na Zinnwald, ale frčí si to pěkně po dálnici. Škoda průtahů přes to zatrolený Středohoří, ale to je jiná pohádka Jinak rola jezdila 2x denně do Lovo z DD a 2x denně zpět. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.