Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Potom se není co divit těm sešrotovaným kamionům na našich silnicích, infarktovým situacím v kolonách před nehodou. Tragedie je, že se s tím tzv. svezou ti nevinní. Tuhle sortu, PL, BG, TR, RO, HU, UA a další, bych přes naše hranice vůbec nepouštěl. Odstavit před hranicemi, tzv. přepřáhnout na náš tahač a přes území ČR pouštět jen naše řidiče. Je to sice SciFi, ale na 100% by ubylo škod a hlavně mrtvol a na do smrti postižených účastníků nehod, kterým nezbylo než čekat jak to dopadne bez možnosti situaci ovlivnit. :bojim

Odesláno

Asi nejsou lepší, ale tady jim daleko víc hrozí, že přijdou o "Profesák" a tím pádem i o práci a potažmo i živobytí a tím pádem jsou i opatrnější. Samozřejmě "debila" najdeš všude.

Ale  Wooody: řekni taky něco, když už jsi to sem umístil a pokud mě paměť neklame, tak Ty taky točíš "kulatou lopatou" na velkém autě. :myslim

Odesláno

jojo točím :) jenže u nás se alespoň většiná řidičů snaží ten AETR dodržovat :) Názor kamion na vlak miluju :) už vidim jak do Horní Dolní Prostřední do Coopu dovezou vlakem :) a  až by stál rohlík 100 kč kuli tomu že se to musí tahat vlakama tak zas budou všichni řvát proč je to tak drahý :) jinak foto jsem sem dával pro srandu ne pro rozšíření flame o kamionech :)myslím že tu 99% lidí ví že bez nich to dnes bohužel nejde :)

Odesláno

woody, počítat umím a obvykle i žiji v reálném světě ;) Reagoval jsem hlavně na větu

Odstavit před hranicemi, tzv. přepřáhnout na náš tahač a přes území ČR pouštět jen naše řidiče.

Naše země je tranzitní, takže vlaky by měly opodstatnění a vůbec to nesouvisí s cenou rohlíku v supermarketech. Jen by to nakládání na vlaky nesmělo být jak jsem psal:

nepraktické, pomalé a drahé

Tak názory na vlak klidně miluj dál ;)

Odesláno

Ale tak šlo by :) Velké firmy si mohou zásoby posílat po kolejích, rohlíky můžeš upéct v malé pekárně i na malém městě, stejně tak prasátka, kravičky, mlíčko a podobně. Jen velká města by měli problém, protože prostě velkoměštáci si neumí skoro nic vyrobit. Kolik z vás ví, že třeba pudink není jen v prášku? :D

Nic, pardon za :xvul:roker

Odesláno

jojo točím :) jenže u nás se alespoň většiná řidičů snaží ten AETR dodržovat :) Názor kamion na vlak miluju :) už vidim jak do Horní Dolní Prostřední do Coopu dovezou vlakem :) a  až by stál rohlík 100 kč kuli tomu že se to musí tahat vlakama tak zas budou všichni řvát proč je to tak drahý :) jinak foto jsem sem dával pro srandu ne pro rozšíření flame o kamionech :)myslím že tu 99% lidí ví že bez nich to dnes bohužel nejde :)

Degenerace lidí, jejichž životní obzory se smrskly pouze na hytlermarkety a jejich zásobování kamionem, je opravdu neuvěřitelná.

Odesláno

Jj. Turek, Maďar, Polák, Rumun atd. bude těžko rozvážet kamionem rohlíky či cokoli jiného do lokálních prodejen. :bojim A co se týká zásobování "Hyper Super" marketů - mají svoje dopravce - je to vidět na nápisech na kamionech. 

Tento problém se týká především tranzitů. :myslim

Wooody: jen kousek od Tebe v Lovosicích, bylo překladiště "ROLA" či jak se to správně jmenovalo, na železnici. Zkrachovali pro totální nezájem - důvod prý časové zdržení 2 - 3 dny než se navagonovala ekonomicky rentabilní vlaková souprava.

Takže "Rohlíková" argumentace je poněkud  :xvul

Odesláno

pro info rola pořád funguje, já z ní jezdim :) mě přijede návěs po vlkau, zapřáhnu po čr ho složim a naložim a zas ho vezu na vlak :) ale všechno to sou náklady okolo 28 tun což normálně po silnici nemůže :)

Odesláno

Rola neskončila pro totální nezájem ale proto, že se otevřel úsek D8 Trmice-státní hranice. TIR už nemusel stoupat okolo těch dvou zapomenutých kurev (mimochodem stále tam jsou) v předposledním baráku v Dubí dál nahoru na Zinnwald, ale frčí si to pěkně po dálnici. Škoda průtahů přes to zatrolený Středohoří, ale to je jiná pohádka

Jinak rola jezdila 2x denně do Lovo z DD a 2x denně zpět.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...