Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

StibTova 407 2,2 - KONEC

Recommended Posts

Odesláno

No ona je pravda co tu zaznelo ... Ze na trhu moc 2,2 s LPG neni. A nejake usetrene penize se sice vzdycky hodi ale jednak by ta navratnost u me byla v horizontu 3 a vice let a pak taky ta ne uplne nepodstatna nevyhoda ze clovek prijde o misto na rezervu kvuli te toroidni nadrzi ... Plus nevratny zasah do karoserie vozu.

Odesláno

ja to tu resim nekolik let..... nizka spotreba je fajn, kdyz clovek umi jet klobouka.....

ale kdyz to auto se dostane do otacek a tahne jak zbesila kurva...... kam se na to hrabe coupe (ktery mam taky v garazi)

140 kW verze s moji odlehcenou 2.2 nahanim docela svizna frajeri cumej.......

kasli na nejaky LPG to je pro kokoty........ abych neurazel....taky o nem uvazuju ale az budu deda dedula

No. Je rozdíl 'ze ty honis auto a já honím auto ,ale ty dáš za benzin 5000 já 3000 za LPG a 2000 mám k dobru a mužů jet s detma na výlet....:-)

Odesláno

Charlie 1 : Kdybych zivil dve benzinovy vobludy jako je 406 taky o LPG popremyslim :aut

Guest Scratch
Odesláno

me hlavne dost vadi, ze pak nesmim do podzemnich garazi, kde ja dost casto v praze parkuju

Odesláno

To jeste plati tenhle zakaz ? Jsem ani netusil....

Jinak celkove tady k te debate o spotrebe - jezdit cistou Prahu za 9 na 100 me osobne prijde naprosto v pohode vysledek a nevidim zadny duvod k LPG :)

Odesláno

Menší update z dnešního výletu a společného focení 306 a 407 :

kb9lp1.jpg

11h822g.jpg

2n8o4s1.jpg

2vtr3a8.jpg

iokhn9.jpg

Odesláno

Ahoj, pekny stroj, take vlastnim 407 sw 2,2i. Zeptam se, kolik ti bere oleje? Ja davam 5w40 a dolovam 1l na 1000 km:-(

Ahoj tak jsem se na to dnes koukal a po 4.000km od výměny oleje mám stále těsně pod horní ryskou. Takže Ti to někde bohužel asi kape :(

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak malý update : po 4.500km od koupě spotřeba 9,2l/100. Ještě 2 deci dolu a budu spokojen. A to motor nijak výrazně nešetřím  :roker

Odesláno

Tak ten motor šetří a dostaneš se pod 9 :-) Já teď z 1.8 jezdím za 6.7 pokazil jsem si to popojizdkama po městě :-) A v6 tedka poslední 2 měsíce jezdí za 0l/100km :-D

Odesláno

Setrit to ? No nevim asi bych tomu spis uskodil. Proste obcas to chce trochu to provetrat ale samozrejme az kdyz se motor dostatecne zahreje.

Jinak co jsem nevedel a teprve nedavno zjistil mam dokonce i adaptivni svetlomety tj. mirne prisvetlovani do zatacek :)

Odesláno

Zjevne ano :) Xenony nemam a svetlomety se pri pohybu volantu nataceji.

Odesláno

... a víš, že se nemá řídit, když se jde z hospody ... :D :D

... to mám naklápěcí světla i u feldy ... :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...