KingSpade Odesláno 9. listopad 2014 Odesláno 9. listopad 2014 Díky Přemo za reakci Řekl jsem si že víc jak 5tisíc za mobil dávat nebudu, takže uvažuji o té verzi 8GB interní paměti a 2GB Ram, a nebo možná si ještě připlatím za tu 16GB verzi, ale to se ještě uvidí. Mě celkem imponuje ten procesor Intel Atom, 5p display a 720p rozlišení za velmi přijatelnou cenovku. Citovat
Přema Odesláno 9. listopad 2014 Odesláno 9. listopad 2014 (upraveno) a Desing stojí fakt za to......moc hezký telefon Upraveno 9. listopad 2014 uživatelem Přema Citovat
Přema Odesláno 9. listopad 2014 Odesláno 9. listopad 2014 (upraveno) Sem ho tu jako nový za 5000 prodával nedávno.... v gold barvě, tu nejsilnější verzi s 16G pamětí Upraveno 9. listopad 2014 uživatelem Přema Citovat
KingSpade Odesláno 9. listopad 2014 Odesláno 9. listopad 2014 No já se původně rozhodoval mezi Sony Xperia E3 nebo M2 a pak jsem našel tuten Asus, který převyšuje specifikací oba modely za průměrnou cenu obou Xperií. Desing má Asus nádherný, uvažuji o bílé verzi, ale jestli tu 8 nebo 16gb verzi, záleží jestli se hecnu či ne. Ještě bych měl dotaz na tebe Přemo. Trojice rychlých tlačítek pod displejem. Jsou podsvícené či ne?..Někde jsem četl, že nejsou, což by byla škoda. Citovat
Přema Odesláno 9. listopad 2014 Odesláno 9. listopad 2014 ne nejsou ...bohužel , píšou to správně Citovat
KingSpade Odesláno 9. listopad 2014 Odesláno 9. listopad 2014 (upraveno) Tak to by se eventuálně dalo oželet, no uvidím ještě, větší problém bych viděl jak jsem se dočetl na androidforu, že kolují čínské distribuce s překopáním na češtinu a je to celkem problém tenhle telefon. edit. koupě přímo z Asus Shopu to jistí. Upraveno 9. listopad 2014 uživatelem KingSpade Citovat
Pacho69 Odesláno 10. listopad 2014 Odesláno 10. listopad 2014 (upraveno) Lape: k tom Prestigiu - prošly mi rukama 4 telefony, 2 tablety, nějaké další příslušenství. Co se týká mechanického provedení, bylo celkem slušné, musím říct, že na tom si celkem dávají záležet. Ale střeva jsou průměrná až podprůměrná. Ty dřívější modely docela šly, Prestigio mělo dokonce vlastní rozšířené UI, podpora ovšem nic moc (aktualizace, opravy, upgrade). Ceny Prestigia taky nebyly nejnižší, srovnatelné se "značkovou" konkurencí... Poslední da roky Prestigio vzhledově i mechanicky ujde, ale vevnitř bída, značka už bojuje jen cenou, OS neodladěný, spolupráce s HW často mizérie, podpora - škoda mluvit. Abych ale jen nehaněl, používat se to dá, je potřeba v záruce vyzkoušet, aby ti chodilo, co používáš, po záruce neupdatovat, pokud tomu nerozumíš a neumíš si odladit romku. Je to prostě klasický číňan, mechanicky kvalitně provedený, ale kdejaký Cube chodí líp a podpora je podobná. A zrovna třeba Cube bych si vybral i raději. S rozpočtem do 3tis to bude slušnej přístroj. Jen nelze očekávat nějakou kvalitní ofišl podporu, to jsou ty telefony pro mladé "testery", co si hrají s romkama, řeší HW, umí si upravit ROM podle sebe a podporu řeší mezi sebou (jednoho takovýho boy mám doma - jen díky němu jsem ten android už nehodil z okna). I on mi řekl, že pokud chci telefon jen používat, mám si koupit WP 8.1, nebudu zklamaný. Pokud si chci hrát a pořád něco řešit, tak Android... Nejvíc mě štve, že sprasená aplikace ti zmrší OS a i když se aplikace zbavíš, os už nespravíš. Mě třeba nějaký GPS Tracker cosi provedl v systému a navigace po jeho instalaci ukazovala o 20m vedle. Odinstalací se to už nespravilo, Spravil mi to až mladej, trvalo mu to dvě hodiny, když někde v ovladačích našel pozměněné soubory a vyměněné komponenty. Pro Android píše kde kdo, ale málo kdo to umí. Výsledkem je, že i poctivě napsané aplikace dokáže zmrvit i zdánlivě nesouvisející paskvil. Je to podobné, jak na stolních Windows, člověk si mosí hodně rozmyslet, čím si ten telefon "zasere"... Upraveno 10. listopad 2014 uživatelem Pacho69 Citovat
Laďa Odesláno 11. listopad 2014 Odesláno 11. listopad 2014 (upraveno) Prestigio má centrálu na Kypru, což není v Číně . Jinak teď mají v O2 http://www.o2.cz/osobni/mobilni-telefony/lenovo-a606.html což nemusí být špatné. Upraveno 11. listopad 2014 uživatelem Laďa Citovat
Pacho69 Odesláno 11. listopad 2014 Odesláno 11. listopad 2014 Myslíš tu obchodní společnost, co vlastní značku? Po pravdě, raději mobil vyrobený v Číně, než na Kypru nebo v Řecku. Citovat
Almanil Odesláno 11. listopad 2014 Odesláno 11. listopad 2014 Vyrobeno je to stejně v Číně předpokládám, že má něco sídlo na Kypru znamená leda, tak to, že využívají daňových výhod. Citovat
Laďa Odesláno 11. listopad 2014 Odesláno 11. listopad 2014 Tak jako většina prestižnich značek. Citovat
Pacho69 Odesláno 12. listopad 2014 Odesláno 12. listopad 2014 Prestigio je prestižní značka? Hm, asi budu muset přehodnotit vnímání světa Citovat
lape Odesláno 12. listopad 2014 Autor Odesláno 12. listopad 2014 Tak za mě je toto téma možné uzamknout.Dnes koupeny dva kusy Prestigio 5504 a zatím si nemůžu stěžovat.Časem se možná něco najde,ale já nejsem nijak náročný uživatel,takže si myslím,že pokud neumře display,nebo jiný komponent,tak mě to bude na nějakou dobu stačit. Už jsem byl včera rozhodnut je koupit za 3 490,- ,nejčastější cenu na netu,když jsem doma objevil leták z OKAY elektra,kde je ode dneška do 18.11. tento mobil v akci za 2 799,- což je cena si myslím celkem dobrá,když uvážím,že za Ace 2 jsem dal před dvěma roky skoro 5 000,- . Jen ještě k těm Cube mobilům.Co jsem si pročetl na netu,tak dost bída v dílenském zpracování a odladění systému s HW a střeva mají tyto stroje co se CPU a podobných věcí týče naprosto stejná.No nic.Díky všem za rady,tipy a návrhy.Snad budou mobily sloužit. Citovat
Laďa Odesláno 12. listopad 2014 Odesláno 12. listopad 2014 Prestigio je prestižní značka? Hm, asi budu muset přehodnotit vnímání světa Nepsal jsem že je Prestigio prestižní značka. Tím jsem myslel, že i prestižní značky výrábí své věci v číně. Citovat
Pacho69 Odesláno 13. listopad 2014 Odesláno 13. listopad 2014 Lape: No co se "odladění" systému týče, není v tom bohužel moc rozdíl. Každopádně máš na to 2 roky záruku a za dva roky bude ten mobil stejně nepoužitelný Citovat
lape Odesláno 13. listopad 2014 Autor Odesláno 13. listopad 2014 Pokud vydrží A co se použitelnosti týče,tak mě by celkem stačil i stávající Ace2,který funguje jakž takž,ale už to má malý display a díky nenažranému touchwizu se to někdy pěkně kousne.Ale jinak nebyl problém a jak jsem psal,já jsem naprosto nenáročný uživatel,takže pokud se tato 5504 nerozpadne,nezlomím ji v kapse,nebo nenastane jiný zádrhel,tak mám na delší dobu vystaráno. Citovat
Charlie 1 Odesláno 6. prosinec 2014 Odesláno 6. prosinec 2014 Mám mati vybrat mobil ma někdo zkušenost s LG L FINO? Citovat
virten Odesláno 6. prosinec 2014 Odesláno 6. prosinec 2014 za mě doporučuju kvalitu od Samsungu v podobě S3 mini.... dá se sehnat od 3300kč na heurece No já ti teda nevim, ale já si pod pojmem "Samsung" teda nepředstavuji kvalitu přímo uměrné jejich ceně. Samsung už bych teda nikdy nechtěl, to bych radši zvolil něco, jako třeba Xiaomi, či jinou značku. Citovat
virten Odesláno 6. prosinec 2014 Odesláno 6. prosinec 2014 Mám mati vybrat mobil ma někdo zkušenost s LG L FINO? Nevidím nic, proč bych měl doporučit telefon nebrat. Záleží na co ho chce, ale telefon má velice slušný výkon. Citovat
celda1970 Odesláno 6. prosinec 2014 Odesláno 6. prosinec 2014 Já mám Prestigio 7500 single sim 5" FulHD.......co se týče zpracování a displaye prefektní,2gb RAM....FullHD je znát...i video.....ale...!! Telefon prostě při cestování ztrácí signál.....ať je přepnut na autom.hledání nebo pouze na GSM tak prostě při přejezdech mezi vysílači vypadává.....na 30km klidně i 2-3x .....a pokud jsem u hranic přepíná se do roomingu.....což mě docela štve.......protože hodně jezdím... Uvažuji proto o S3 neo 4.8"..........se Samsungem jsem takto nikdy problém neměl. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.