Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

odešla mi sim karta


adraj

Recommended Posts

Ahoj, chtěl by jsem se zeptat,klekla mi sim karta v mobilu od T-mobile. Byl jsem s ní na prodejně,kde mi jí vyměnily. Ale bohužel z ní nedokázali vyčíst uložená telefoní čísla. Což jsem docela v pr.... . Dají se nějakým způsobem dostat ty telefoní čísla z tý debilní karty? Nebo holt mám úplnou smůlu? Chtěl by jsem to zkusit ještě v jiných prodejnách,leč bojím se stejných výsledků. Novou sim kartu mám již aktivovanou a tak se bojím,že stará bude bloknutá.

Měl jste někdo s tímto zkušenost? Přístup od T-mobile,respektive,od slečny,která mě po půl hodině čekání,vzala dle pořadového lístku a tvářila se jako co po ní chci,mě velmi zklamal. Navíc to její utvrzování,ať si vezmu paušál a pokud si ho nevezmu,nabídka se nebude již opakovat,atd a atd. Jsem nabil dojmu,ji poslat někam a přejít k jinému operátorovi.

Jak jsem psal výše,nejedná se mi teď momentálně o operátora,ale o sehnání kontaktů ze staré karty,na které mám plno důležitých kontaktů.

Dokázal by někdo poradit?

Moc moc děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Existují USB čtečky na SIM-karty a nějaký software k tomu umí číst a zálohovat data. Jednu jsem kdysi míval, ale použil jsem ji jen jednou dvakrát ze zvědavosti. Možná bych ji ještě někde dokázal vyhrabat. Zda si ale taková věc bude umět poradit s tvou odpálenou kartou je ve hvězdách...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

adraji, před asi dvěma týdny jsme tohle řešili s Ondrou taky, odešla mu karta, které bylo asi 17 let, snažili se čtečkou vytahnout data ale nepodařilo se jim to, tak se s nimi nejspíš rozloučil. Chtěli jsme zkusit jestli když ji dáme do telefonu, tak jestli nemá třeba jen signál ale data - jako čísla a zprávy, by se z toho daly vypsat ručně (vytahnout do paměti telefonu nešlo, to jsme zkoušeli dřív), ale ještě sme se k tomu nedostali. Máš možnost tohleto zkusit? Já tu nefunkční kartu bohužel nemám k dispozici tak to zkusit nemůžu, ale jestli se ti to podaří takhle, tak řekni :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...