Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Autoškolič Dodo evidentně prohání 605ky a někam spěchá :D

Zdravím tebe a hlavne synka kterej absolutně nechápal situaci, nebo naopak chápal až moc :D

Btw: těch 30 koníků zbytečně kvůli mě neproháněj, dy? je to o litřík víc v nádrži :)

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Autoškolič Dodo evidentně prohání 605ky a někam spěchá :D

Zdravím tebe a hlavne synka kterej absolutně nechápal situaci, nebo naopak chápal až moc :D

Btw: těch 30 koníků zbytečně kvůli mě neproháněj, dy? je to o litřík víc v nádrži :)

Přiznám se, že nevím, na co narážíš. ;) Je pravda, že synek je vždycky unešenej z toho, jak se to dokáže rychle rozjet. Jsem s děckama jednou týdně na odpoledne :-( tak se někdy prohřeším svýmu řemeslu. Ale pravidlem to není. Málo kdo mě stojí za to, abych riskoval a předváděl sílu svých 200 koníků a riskoval kvůli němu. Synáčkovi to rád ukážu, ale jen pokud to jde. Ani kvůli němu (a snad právě kvůli němu) neriskuju. :papa

P.S.: A kde jsi mě viděl?

Odesláno

Teda myslím žes to byl ty. (3B3-)

Žádná super rychlovka to nebyla. :)

Bylo to v pátek kolem 5té jak se jede od Pisárek nahoru tříproudovkou směrem Kr.Pole. Tys přijel od novýho mostu z Veslařské.

Odesláno

Teda myslím žes to byl ty. (3B3-)

Žádná super rychlovka to nebyla. :)

Bylo to v pátek kolem 5té jak se jede od Pisárek nahoru tříproudovkou směrem Kr.Pole. Tys přijel od novýho mostu z Veslařské.

Ano, ano. To jsem byl já sám. :roll I já si na tebe vzpomínám. Předjížděl jsem tě kousek za půlkou toho stoupání, že?

Odesláno
Původně zaslal: Autoškolič Dodo

Hezká fotka, ale takhle jsem tvýho Piškotka viděl fakt chvilku. Nemáš tam fotku svýho autí, jak vypadá ze předu ve zpětném zrcátku? :D :D :D :D :D

:D Takovej černej humor, no teda.

Odesláno

Původně zaslal: Autoškolič Dodo

Hezká fotka, ale takhle jsem tvýho Piškotka viděl fakt chvilku. Nemáš tam fotku svýho autí, jak vypadá ze předu ve zpětném zrcátku? :D :D :D :D :D

:D Takovej černej humor, no teda.

Ne promiň. :roll Máš hezký auto. Koukám po Pežotech, alë, že bych si hned vzpoměl na všechny co potkávám, to rozhodně ne. Ale u toho tvýho to šlo samo. Dojeď někdy na sraz. (Snad jsem tě teď nezazdil ale nejsem si vědom, že by jsi na posledních dvou Priglsrazích byl) :papa

Odesláno

Ne promiň. :roll Máš hezký auto. Koukám po Pežotech, alë, že bych si hned vzpoměl na všechny co potkávám, to rozhodně ne. Ale u toho tvýho to šlo samo. Dojeď někdy na sraz. (Snad jsem tě teď nezazdil ale nejsem si vědom, že by jsi na posledních dvou Priglsrazích byl) :papa

V pohodě.

Na srazu sem eště nebyl. :roll Nikdy mě to nevyšlo. Posledně sem se musel učit na závěrečky AŠ ©, který sem dělal druhej den. Ale pokusím se někdy dostavit.

Odesláno

V pohodě.

Na srazu sem eště nebyl. :roll Nikdy mě to nevyšlo. Posledně sem se musel učit na závěrečky AŠ ©, který sem dělal druhej den. Ale pokusím se někdy dostavit.

Budu se těšit. (A ne jen já)

P.S.: A jak ty zkoušky dopadly? Určitě skwěle, že?

Odesláno

Jízda pohoda, technický pohoda, testy 56 :roll Tři zakletý bodíky chyběly.

Neuvěřitelná věc ty testy... když sem dělal B tak sem chodil na střední tak sem aspoň byl zvyklej na to učení, teď je to oříšek. Křižovatky, značky a podobný věci z praxe sou bez problému ale zbytek to je hrůza. Některý otázky fakt nechápu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...