Fusion Odesláno 22. říjen 2005 Odesláno 22. říjen 2005 Autoškolič Dodo evidentně prohání 605ky a někam spěchá Zdravím tebe a hlavne synka kterej absolutně nechápal situaci, nebo naopak chápal až moc Btw: těch 30 koníků zbytečně kvůli mě neproháněj, dy? je to o litřík víc v nádrži Citovat
Vvitty Odesláno 23. říjen 2005 Odesláno 23. říjen 2005 ze by rychly navrat z brodskeho srazu, kdy se cestou dostavila akutni reakce na tri salky mlecne, bile a karamelove cokolady? Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 24. říjen 2005 Odesláno 24. říjen 2005 Původně zaslal: Fusion Autoškolič Dodo evidentně prohání 605ky a někam spěchá Zdravím tebe a hlavne synka kterej absolutně nechápal situaci, nebo naopak chápal až moc Btw: těch 30 koníků zbytečně kvůli mě neproháněj, dy? je to o litřík víc v nádrži Přiznám se, že nevím, na co narážíš. Je pravda, že synek je vždycky unešenej z toho, jak se to dokáže rychle rozjet. Jsem s děckama jednou týdně na odpoledne :-( tak se někdy prohřeším svýmu řemeslu. Ale pravidlem to není. Málo kdo mě stojí za to, abych riskoval a předváděl sílu svých 200 koníků a riskoval kvůli němu. Synáčkovi to rád ukážu, ale jen pokud to jde. Ani kvůli němu (a snad právě kvůli němu) neriskuju. P.S.: A kde jsi mě viděl? Citovat
Fusion Odesláno 24. říjen 2005 Autor Odesláno 24. říjen 2005 Teda myslím žes to byl ty. (3B3-) Žádná super rychlovka to nebyla. Bylo to v pátek kolem 5té jak se jede od Pisárek nahoru tříproudovkou směrem Kr.Pole. Tys přijel od novýho mostu z Veslařské. Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 24. říjen 2005 Odesláno 24. říjen 2005 Původně zaslal: Fusion Teda myslím žes to byl ty. (3B3-) Žádná super rychlovka to nebyla. Bylo to v pátek kolem 5té jak se jede od Pisárek nahoru tříproudovkou směrem Kr.Pole. Tys přijel od novýho mostu z Veslařské. Ano, ano. To jsem byl já sám. I já si na tebe vzpomínám. Předjížděl jsem tě kousek za půlkou toho stoupání, že? Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 24. říjen 2005 Odesláno 24. říjen 2005 Původně zaslal: Fusion Jasná páka Osvětlím pamě?: Hezká fotka, ale takhle jsem tvýho Piškotka viděl fakt chvilku. Nemáš tam fotku svýho autí, jak vypadá ze předu ve zpětném zrcátku? :D :D Citovat
Fusion Odesláno 24. říjen 2005 Autor Odesláno 24. říjen 2005 Původně zaslal: Autoškolič Dodo Hezká fotka, ale takhle jsem tvýho Piškotka viděl fakt chvilku. Nemáš tam fotku svýho autí, jak vypadá ze předu ve zpětném zrcátku? :D :D Takovej černej humor, no teda. Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 24. říjen 2005 Odesláno 24. říjen 2005 Původně zaslal: Fusion Původně zaslal: Autoškolič Dodo Hezká fotka, ale takhle jsem tvýho Piškotka viděl fakt chvilku. Nemáš tam fotku svýho autí, jak vypadá ze předu ve zpětném zrcátku? :D :D Takovej černej humor, no teda. Ne promiň. Máš hezký auto. Koukám po Pežotech, alë, že bych si hned vzpoměl na všechny co potkávám, to rozhodně ne. Ale u toho tvýho to šlo samo. Dojeď někdy na sraz. (Snad jsem tě teď nezazdil ale nejsem si vědom, že by jsi na posledních dvou Priglsrazích byl) Citovat
Fusion Odesláno 24. říjen 2005 Autor Odesláno 24. říjen 2005 Ne promiň. Máš hezký auto. Koukám po Pežotech, alë, že bych si hned vzpoměl na všechny co potkávám, to rozhodně ne. Ale u toho tvýho to šlo samo. Dojeď někdy na sraz. (Snad jsem tě teď nezazdil ale nejsem si vědom, že by jsi na posledních dvou Priglsrazích byl) V pohodě. Na srazu sem eště nebyl. Nikdy mě to nevyšlo. Posledně sem se musel učit na závěrečky AŠ ©, který sem dělal druhej den. Ale pokusím se někdy dostavit. Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 24. říjen 2005 Odesláno 24. říjen 2005 Původně zaslal: Fusion Ne promiň. Máš hezký auto. Koukám po Pežotech, alë, že bych si hned vzpoměl na všechny co potkávám, to rozhodně ne. Ale u toho tvýho to šlo samo. Dojeď někdy na sraz. (Snad jsem tě teď nezazdil ale nejsem si vědom, že by jsi na posledních dvou Priglsrazích byl) V pohodě. Na srazu sem eště nebyl. Nikdy mě to nevyšlo. Posledně sem se musel učit na závěrečky AŠ ©, který sem dělal druhej den. Ale pokusím se někdy dostavit. Budu se těšit. (A ne jen já) P.S.: A jak ty zkoušky dopadly? Určitě skwěle, že? Citovat
Fusion Odesláno 24. říjen 2005 Autor Odesláno 24. říjen 2005 Jízda pohoda, technický pohoda, testy 56 Tři zakletý bodíky chyběly. Neuvěřitelná věc ty testy... když sem dělal B tak sem chodil na střední tak sem aspoň byl zvyklej na to učení, teď je to oříšek. Křižovatky, značky a podobný věci z praxe sou bez problému ale zbytek to je hrůza. Některý otázky fakt nechápu. Citovat
Fx Odesláno 24. říjen 2005 Odesláno 24. říjen 2005 Nejlepší je odpověď \"tuto značku nelze použít k řešení dopravní situace\":D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.