Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Těžko říct jak by se člověk v takové situaci zachoval, ale napadlo mě proč ten týpek v autě místo aby přidal plyn a smetl ho ze světa, raději vysouval. Ale třeba to bylo taky nahrané. V každém případě může být ten "Piloun" rád, že přežil.  tohle je na  :bacha

Odesláno

Džouk… to jako vážně, nebo si děláš srandu? Myslíš, že se ti lidi celý další rok aspoň jednou dobře vyspí? Nedejbože kdyby tam šel někdo s dětmi?

Až takhle tahle společnost zdegenerovala?

Těchle dementních "pranků" je víc, už se těším, až narazí na držitele zbraně, který tasí a frajera na místě sundá.  :bojim

Odesláno

Džuny, uklidni se, to je na 100 nahraný a nebo jsou to vytipovaný oběti, právě aby nedošlo k nějaké ujmě. Ono jinak by asi byl ten maník určitě zastřelen v sebeobraně, a možná že by to koupil i ten slimák

Odesláno

Já bych se asi vůbec nedivil, kdyby to nahrané nebylo. I když je fakt, že riziko by to bylo velké; nejen střelné zbraně, ale i úderné (obušky, pálky, tyče), případně lidské (Krav Maga, etc.), plus určitě by lidi volali policii. Pamatuju si ještě něco podobného s klaunama(?), ale tohle už je teda vyšší level.

Odesláno

no,pěkný,nevim jak kdo,ale i když je to nahraný přijít k takovýdle situaci,taky bych rychle couval  a vubec bych si v první chvilce nevzpoměl,že mám někde za pasem bouchačku,v každym případě to je síla :bacha

Odesláno (upraveno)

Urna mi cvicila v jednom obchodaku a cvicili i strelbu a unik chranene osoby. Ja o tom jako BM nevedel a najednou se z vysilacky ozvalo......strelba v garazi. Tak okamzite ppohled na kamery a zjistreni kde se co deje. Nasledoval uprk k tomu misto. Kluci jen s peprakama a teleskopem a ja s plynovkou. Zaroven se volala PCR a klukum jsem jasne sdelil ze jen zajistit misto popr. Nehrat si na hrdinu a sledovat z povzdali. Ale uz byli pryc. Pak na cctv jsme zjistili ze narvali do jednoho auta nejakyho cloveka. Az asi po 1hodine jsme dostali info ze to bylo cviceni urny a i ze my jako ochranka jsme uspeli a perfektne zareagovali. Ze ani necekali ze si toho nekdo vsimne :-) . tak me reditelka centra pochvalila...... A to pro ni bylo hoooooodne neprijemny :-)

Upraveno uživatelem Scratch
Odesláno (upraveno)

Takhle šílenej prank už musí být nějak ošéfovanej, nemusí to být úplně nahrané, ale pochybuju že by si v americe, kde má každej druhej legálně drženou zbraň, nebo náběh na infarkt, dovolili riskovat natolik, aby do toho zapojili úplně náhodné lidi...

Edit: po kauze s Čtvrtníčkem a Potměšilem, bych si ani netroufnul tipnout, jaký trest by byl u nás za podobnou akci...tipunl bych nejmíň dvojnásobný doživotí za zlomenej nehet jedné aktérky.

Upraveno uživatelem odee

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...