Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

díky.takže když seženu kola s tim TÜV atestem tak k nim buď bude nebo budu muset požádat dovozce kol do čr o typovej list a v něm bude napsáno na který auta se můžou ty kola dát??nebo si to musim obstaarat v peugeotu??

Odesláno

nic v peugeotu, jen ti prodejce kol musí dodat ten typovej list. pak zajedes na STK, kde ti dají protokol ze na aute prohlídli kola, který mas v typovym listu a jdes si to vesele zapsat na magistrat

Odesláno (upraveno)

ahoj.nemužu sehnat v bazaru Alu kola s typovým listem a je fakt že nová kola je pro mě zbytečnost kupovat(1.moc drahý a 2.při prvním odření bych byl totálně nasranej).tak jsem se chtěl zeptat jestli by tu někdo neměl na půjčení Alu 16" s typovým listem jen na zapsání do TP?Královéhradecký kraj.Samozřejmě je nechci půjčit že s nima odjedu.Dotyčný bude pořád s kolama.pomohl by mi někdo prosím?

Upraveno uživatelem fopikk
Odesláno

ahoj.nemužu sehnat v bazaru Alu kola s typovým listem a je fakt že nová kola je pro mě zbytečnost kupovat(1.moc drahý a 2.při prvním odření bych byl totálně nasranej).tak jsem se chtěl zeptat jestli by tu někdo neměl na půjčení Alu 16" s typovým listem jen na zapsání do TP?Královéhradecký kraj.Samozřejmě je nechci půjčit že s nima odjedu.Dotyčný bude pořád s kolama.pomohl by mi někdo prosím?

No problém je právě v tom, že nikdo ti samotný typový list nevystaví. Nebo jo, ale chce to mít obrovské známosti... 

Odesláno

právě proto se ptám jestli tu někdo nemá na půjčení kola s typovým listem jen na zapsání a nazdar..na bazaru ikdyž atest maj ty kolaa tak k nim nikdo typový list nemá..:-(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...