Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Na to ze vam da banka hypoteku na celou kupni cenu s klidem zapomente. I kdyz vsechny nabizeji v prospektech 100% hypoteky tak to rozhodne nedavaji kazdemu (a ti co by splnili podminky ji zas vetsinou nepotrebuji). Odhad na 100% kupni ceny uz taky davno neplati, dalo hodne presvedcovani shodnout se alespon na 75% abych se dostal s penezi co jsem od banky potreboval do limitu 70% kvuli slusne urokove sazbe.

Odesláno

Úplně v barvách si představuju toho "známého na vysokém postu", na který číhá řada hladovců a třese se, až na tom postu někdo udělá chybu a budou tam moci vylézt po jeho zádech místo něj, jak riskuje ten post kvůli tomu, aby nějaký šmoula lepící domeček dostal vyšší hypo o drobné v řádu měsíčního platu toho člověka na vysokém postu :D Soused je takový lidový vypravěč, co si potřebuje v hospůdce pohonit tričko, což?

Odesláno

Bohužel není,viděl jsem to i na vlastni oči kolik mu uvolnili peněz na ten dum,šlo jen 1 700 000Kc.....

Ale mysli si co chceš,přesvědčovat te nebudu.....

Jak pisu je to jen o znamejch.....pak jde všechno nějak lip....

Odesláno

Jak pise oddie......dale pak banky chteji zalozit zivotko jako kryti a ai urazovku......ja to tak u KB musel mit. A pokud nemas nasetreno aspon 30% tak zapomen na rpsn 4,45% ale tak 8,5%.

se zakládáním životkem k hypo a to že musíš je to holý nesmysl... je to jen doporučeno ;) oni ti to možná řekli jen k tomu, aby měli čárku za produkt ;)

Odesláno

z mé zkušenosti 85% lidí si bere hypo na dům nebo byt a používají k tomu 90%hypo, 100%hypo jde jen na byt a většinou to dávají jen klientům, který je u banky dlouho a nemá žádný rest a těch taky moc není...

nadhodnocování odhadů je docela problém, oni měli nějaké interní nařízení, kde to jde vše na hlavu toho odhadce když někde vznikne problém a to si nikdo kvůli ceně za odhad do 5its. nelajzne aby takhle nadhodnotil nemovitost!

Odesláno

ono je pak hezký porovnat jednu věc

na jedný straně splátku na hypo + pojištění

na straně druhé hypo bez pojištění a to pojištění sjednat individuálně...

rozdíl v sazbě cca v průměru 0,2-0,3% ve splátce udělá pár desítek korun, rozdíl v ceně pojištění někdy i stovky korun ;)

Odesláno

Mě to nějak v poslední době vychází snad i bez hypotéky.

Dokonce mi to vychází i nějak jednodušší.

A to se mi v poslední době vyměnil pan domácí - a fakt se o současný barák stará...

Rozhodně, bydlet v nájmu, není žádná ostuda.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...