graver Odesláno 19. říjen 2005 Odesláno 19. říjen 2005 Když zapnu levý blinkr, někdy (ne vždy) nezafunguje - neblikají žárovky ani kontrolky, necvaká přerušovač. Dělá to hlavně při zapnutých světlech, když je vypnu, chytí se to. Když zapnu/vypnu vyýstražná světla, chytí se to taky a pak už je to OK. Na výstražná světla fungují oba blinkry OK, pravý je vždycky OK. Kde hledat - sdružený přepínač, kontakt, ukostření? Citovat
oddie Odesláno 19. říjen 2005 Odesláno 19. říjen 2005 Všude - sdružený přepínač, kontakty i ukostření Začni všemi konektory po cestě - rozpojit, vyčistit, prostříknout kontaktolem. Ničemná práce, tyhle závady... Citovat
Guest trakouš Odesláno 6. prosinec 2005 Odesláno 6. prosinec 2005 U mě se objevila stejná závada asi před týdnem, levý blinkr někdy jde a někdy ne. Včera jsem zjistil, že když stojím na křižovatce a mám sešlápnutý brzdový pedál, tak blinkr nejde, ale když pustím brzdu, tak jde normálně Citovat
Guest trakouš Odesláno 6. prosinec 2005 Odesláno 6. prosinec 2005 Původně zaslal: graver Když zapnu levý blinkr, někdy (ne vždy) nezafunguje - neblikají žárovky ani kontrolky, necvaká přerušovač. Dělá to hlavně při zapnutých světlech, když je vypnu, chytí se to. Když zapnu/vypnu vyýstražná světla, chytí se to taky a pak už je to OK. Na výstražná světla fungují oba blinkry OK, pravý je vždycky OK. Kde hledat - sdružený přepínač, kontakt, ukostření? Prosím Tě Gravere, podařilo se Ti vyřešit záhadu s levým blinkrem? Citovat
P607Olda Odesláno 6. prosinec 2005 Odesláno 6. prosinec 2005 Původně zaslal: trakouš U mě se objevila stejná závada asi před týdnem, levý blinkr někdy jde a někdy ne. Včera jsem zjistil, že když stojím na křižovatce a mám sešlápnutý brzdový pedál, tak blinkr nejde, ale když pustím brzdu, tak jde normálně Zkus (nejlépe s voltmetrem) ukostření zadních světel. myslím, že takhle by se projevila urvaná zem. Citovat
graver Odesláno 6. prosinec 2005 Autor Odesláno 6. prosinec 2005 Správně - bylo to ukostření zadních světel. Kde to hledat, nevím - dělali to v servisu. Citovat
Guest trakouš Odesláno 6. prosinec 2005 Odesláno 6. prosinec 2005 Díky za rady, o víkendu se na to podívám:papa Citovat
graver Odesláno 6. prosinec 2005 Autor Odesláno 6. prosinec 2005 Ještě takto: bylo to údajně ukostření zadních světel, ale ne přímo na konektoru zadních světel - tam jsem nic nenašel a žádný ukostření ve smyslu na šasi tam není - prostě jeden z vodičů ve svazku vede na společný (-) kontakt. Tzn. bylo to ukostření \"pro zadní světla\", ale někde jinde. Snad jsem to popsal dostatečně blbě... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.