Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Když zapnu levý blinkr, někdy (ne vždy) nezafunguje - neblikají žárovky ani kontrolky, necvaká přerušovač. Dělá to hlavně při zapnutých světlech, když je vypnu, chytí se to. Když zapnu/vypnu vyýstražná světla, chytí se to taky a pak už je to OK. Na výstražná světla fungují oba blinkry OK, pravý je vždycky OK. Kde hledat - sdružený přepínač, kontakt, ukostření?

Odesláno

Všude - sdružený přepínač, kontakty i ukostření ;) Začni všemi konektory po cestě - rozpojit, vyčistit, prostříknout kontaktolem. Ničemná práce, tyhle závady...

• O 1 měsíc později...
Odesláno

U mě se objevila stejná závada asi před týdnem, levý blinkr někdy jde a někdy ne. Včera jsem zjistil, že když stojím na křižovatce a mám sešlápnutý brzdový pedál, tak blinkr nejde, ale když pustím brzdu, tak jde normálně :myslim

Odesláno
Původně zaslal: graver

Když zapnu levý blinkr, někdy (ne vždy) nezafunguje - neblikají žárovky ani kontrolky, necvaká přerušovač. Dělá to hlavně při zapnutých světlech, když je vypnu, chytí se to. Když zapnu/vypnu vyýstražná světla, chytí se to taky a pak už je to OK. Na výstražná světla fungují oba blinkry OK, pravý je vždycky OK. Kde hledat - sdružený přepínač, kontakt, ukostření?

Prosím Tě Gravere, podařilo se Ti vyřešit záhadu s levým blinkrem?

Odesláno
Původně zaslal: trakouš

U mě se objevila stejná závada asi před týdnem, levý blinkr někdy jde a někdy ne. Včera jsem zjistil, že když stojím na křižovatce a mám sešlápnutý brzdový pedál, tak blinkr nejde, ale když pustím brzdu, tak jde normálně :myslim

Zkus (nejlépe s voltmetrem) ukostření zadních světel. myslím, že takhle by se projevila urvaná zem.

Odesláno

Ještě takto: bylo to údajně ukostření zadních světel, ale ne přímo na konektoru zadních světel - tam jsem nic nenašel a žádný ukostření ve smyslu na šasi tam není - prostě jeden z vodičů ve svazku vede na společný (-) kontakt. Tzn. bylo to ukostření \"pro zadní světla\", ale někde jinde. Snad jsem to popsal dostatečně blbě...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...