Radek Hurvajz Odesláno 29. září 2014 Odesláno 29. září 2014 Tak kdyz vim co udelal marcel a byl odejit nebo odesel sam to ja nevim, tak ho teda vedeni nemelo poustet zpet ne ? Nevim co kdo spehoval ci nespehoval a jaky udani bylo ci nebylo jen vim situaci se slovakama, a neco s Petrem. A za dalsi to s tema slovakama byl takovy z casti lov na ne protoze mi to i jeden clen vedeni potvrdil ze ta situace co byla tak nebyla moc koser. Bohuzel je toto forum verejny, a kamardy muzes mit tady alei v soukromym foru... Kazdej muze rict svuj nazor je to jeho vec. Na posledním sraze jsem se dozvěděl jaké zkreslené informace a nevědomosti se dostali mezi obyč členy, ať už přes FCB, nebo od nejmenovaného bývalého člena vedení, nebo co si lidi prostě řekli mezi sebou, prostě to co víte jsou kecy typu jedna paní povídala a do ohniska vubec nevidíte, nevíte co se dělo přímo mezi vedením a tou skupinkou, nemužete to proto nijak posoudit. Myslim ted tím ruznou komunikaci, osobní jednání, pomluvy, tahaní informací, vynašení interních informací atd, věřím že kdyby jsi byl skutečně v obraze budeš mluvit uplně jinak a budeš na straně Punkače. A rád bych aby se to tady pořád nerozpatlávalo, staré vášně patří již do hrobu, ničemu to nepomuže, nic se tím nevyřeší, Citovat
FrantaCV Odesláno 29. září 2014 Odesláno 29. září 2014 Jj Radku a to je možná tem pravý problém - nevědomost, která vyvolává dohady a agentura JPP, to je prostě katastrofa, jako "Tichá pošta" z původního obsahu je na konci totální blábol. Dál to nehodlám rozvádět. Citovat
agresssor Odesláno 29. září 2014 Odesláno 29. září 2014 Tak řekněte co se doopravdy stalo a jak to vše bylo a bude klid ne ? Citovat
punkac Odesláno 29. září 2014 Odesláno 29. září 2014 Jeee agresssore , jsou tady mraky témat, mají mnoho stránek, tak čti.... Nechceš, aby ti konkrétně tobě někdo prerikaval, jak a co bylo? Odesláno pomocí TapaTalk z S3 Citovat
elton Odesláno 29. září 2014 Odesláno 29. září 2014 Tak řekněte co se doopravdy stalo a jak to vše bylo a bude klid ne ? krátká paměť, ta se blbě léčí Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 29. září 2014 Odesláno 29. září 2014 To ale Elton nabidnout nemuže, to by byla komerční inzerce :D Citovat
elton Odesláno 29. září 2014 Odesláno 29. září 2014 A nebo číst, přesně tak . A víc nic, aby to nebylo to co píše RH čistič Citovat
Guest StibTo Odesláno 29. září 2014 Odesláno 29. září 2014 ja myslim ze agresssor ani nema kratkou ci selektivni pamet ... on sem proste vleze jednou za cas, neco stekne .... mozna ani necetl vse co se mezi CZ a SK pred rokem tady resilo. No, to se pak ale vynaseji soudy zatracene blbe ! Ovsem sem do tohoto vlakna to opravdu nepatri ... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 1. říjen 2014 Odesláno 1. říjen 2014 Punkac - nebol si to nahodou ty co si pred casom menil avatat spolu s dalsimi a robil otvoreny rozbroj s vedenim ? Ocividne si dalsiu sancu dostal a nikto ta tu za tvoju minulost nepopotahuje v dalsich vlaknach Citovat
KingSpade Odesláno 1. říjen 2014 Odesláno 1. říjen 2014 Tak já to rozseknu a nebudu offtopic Fórum jako takové se mi líbí, hlavně po stránce nových všemožných možností. Co se mi moc nelíbí ač je to o zvyku je barva pozadí. Moc to svítí Citovat
Marcel00 Odesláno 1. říjen 2014 Odesláno 1. říjen 2014 nestastne napisany prispevok otvara zbytocne debaty neveduce k nicomu. mne sa forum paci, chodim sem denne, zvykol som si, stale objavujem nove veci. takze klobuk dolu a uznanie vsetkym ktori sa podielali vecne na vzniku tohoto noveho fora. viem presne co to obnasa. neodvazil by som sa zneuctit pracu tu odvedenu. p.s.: nikoho nenutim reagovat na moje prispevky. je to kazdeho slobodna vola. Citovat
punkac Odesláno 1. říjen 2014 Odesláno 1. říjen 2014 Punkac - nebol si to nahodou ty co si pred casom menil avatat spolu s dalsimi a robil otvoreny rozbroj s vedenim ? Ocividne si dalsiu sancu dostal a nikto ta tu za tvoju minulost nepopotahuje v dalsich vlaknach Patláš páté přes deváté! Avatar jsme měli vyměněný, protože jsme nesouhlasili s tím pastorkovým paskvilem! Žádnou šanci jsem dostat nepotřeboval. Nic jsem neporušil. Jestli narážíš na mé skoro roční neřádství za vlády Pe.Tra - to jsem si s ním vyřešil úplně normálně Opět jsem jaksi nepotřeboval mít nějaký znovu restart či novou šanci. nestastne napisany prispevok otvara zbytocne debaty neveduce k nicomu. mne sa forum paci, chodim sem denne, zvykol som si, stale objavujem nove veci. takze klobuk dolu a uznanie vsetkym ktori sa podielali vecne na vzniku tohoto noveho fora. viem presne co to obnasa. neodvazil by som sa zneuctit pracu tu odvedenu. p.s.: nikoho nenutim reagovat na moje prispevky. je to kazdeho slobodna vola. No to dobře leštíš kliku, pamatuješ si jak jsi útočil proti tomuto foru, jak jste obesílali SK členy, jak konkrétně ty jsi popíral právo na název, stanovy, jak jsi se oháněl tím, co je či není copyright na značku a logo, i stanovy jste okopírovali.... Chlape ty máš opravdu kachní žaludek Citovat
ozzy1 Odesláno 2. říjen 2014 Odesláno 2. říjen 2014 jediný kdo tady něco pořád rozdmýchává je ten od toho Labe ze severu naší republiky. Citovat
punkac Odesláno 2. říjen 2014 Odesláno 2. říjen 2014 Jediný kdo tu všechny ve vedení a nejen tam štve je taky od Labe ale z města Kolína Odesláno pomocí TapaTalk z S3 Citovat
MotoMoto Odesláno 13. říjen 2014 Odesláno 13. říjen 2014 Kluci, spíš mi poraďte kde najdu (pokud to tam je) takové to rozklikávací okno, kde jsem mohl přejít přímo do příslušného vlákna. Takže když jsme byl třeba v autech v 807, tak jsem jednoduše mohl přejít do vlákna srazy, připravované srazy a přímo do toho daného podvlákna. Takhle musím většinou zpět na základní stránku a odtamtud jít dál. Buď to jinak neumím a jsem blbec a nebo to tu není. A to mi hlavně neříkejte, protože to bylo tak rychlé a přijemné. Díky Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. říjen 2014 Odesláno 13. říjen 2014 Nahoře vpravo vedle "Zobrazit nový obsah" je symbol takového špendliku nebo co to je, tak to je přesně vono, Rychlá navigace Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.