Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Tommy306

Původně zaslal: Autoškolič Dodo

Původně zaslal: Tommy306

taky bych nebyl proti, dobrej nápad

...avšak když se zamyslím:myslim (au to bolelo...), neměli by na takovýhle věci právě sloužit poplatky za řádné členství??

To by potom řádní členové byli hodně v nevýhodě, nebo jediní účastníci závodu. Na dráze necháš obvykle kus pneumatik, který tě vyjde dráž než jen 20,-. (aspoň mě :myslim) Ber to jako startovné. :D

o tu dvacku mi vůbec nejde...

myslel jsem to tak, že třeba řádní členové by zaplatili 20,-, \"neřádi\" 30,-. třeba....aspoň by to motivovalo k tomu, aby se víc lidí stalo řádnými členy...

protože jsem dal 3 kila za členství a mám z toho akorát tlustší peněženku od nějaký modrý kartičky:D:D

jinak ty poháry vypadají slušně a za slušnou cenu, ale na kolik přijde třeba vyrytí nějakýho textu, třeba \"Za 1. místo ve slalomu...\"??:myslim

Musím uznat, že v tomto máš pravdo. \"Řádní\" členové platit a \"neřádní\" členové platit víc. :papa

Odesláno

mam dotez chcete v tom kolečku a: jedničku

b: volant

c: logo peugeot clubu

Odesláno
Původně zaslal: Autoškolič Dodo

Původně zaslal: ZILA

mam dotez chcete v tom kolečku a: jedničku

b: volant

c: logo peugeot clubu

Určitě logo Peugeot clubu. :super

jj, taky jsem pro P-C:super

Odesláno

ja to koupim zaplatim a startovne se bude pak odvijet od toho :D ale počitejte kolem 20-30 kč podle počtu zučastnenych

Odesláno

ja to koupim zaplatim a startovne se bude pak odvijet od toho :D ale počitejte kolem 20-30 kč podle počtu zučastnenych

Schovej si účet, uvidíme, jak se v sobotu s klukama dohodneme

Odesláno

Tak jsem po dlouhe dobe zase tady no ja bych prispel i vic jak 20,- vzdyt 20,- nejsou skoro zadny penize no a taky bych byl pro logo P-C no jinak vypada to ze na termin nebude nic tak bych prijel akorat jsem zvedavej jak dopadne 106tka uz jsem ji nemel doma asi 2tydny....

Odesláno

SRAZ JE 19.11.2005, čas 13:00 hodin PARKOVIŠTE U RYBAŘSKE BAŠTY

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Odesláno

SRAZ JE 19.11.2005, čas 13:00 hodin PARKOVIŠTE U RYBAŘSKE BAŠTY

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

A doufám, že nepřijedeš jako minule!!!!!!:myslim:D:myslim:D:myslim

Odesláno

Malej dotaz muzu vzit i dalsi osobu do auta ze?? otec by chtel jet taky..... no ale jinak to vypada ze tam budu protoze se zmenila situace a budu moct prijet protoze ted mam docela dost casu...

Odesláno
Původně zaslal: Marda106

Malej dotaz muzu vzit i dalsi osobu do auta ze?? otec by chtel jet taky..... no ale jinak to vypada ze tam budu protoze se zmenila situace a budu moct prijet protoze ted mam docela dost casu...

vem sebou privezny vozsik a naloz treba celou ulici :)

Ad. ZIla...doufam, ze sis aspon nechal spravit ten defekt :)))))

Odesláno

E005_v.jpg

Pro damy červenej a pani zelenej ,tak doladit podvozek a hura pro nej na OLEŠNOU :D :D :D :D :D:D

[upravil dne 8/11/05 ZILA]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...