Guest ZILA Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 Vzhledem k tomu že my bylo řečeno at nato NESERU jak sme se nejak dohodly na datu a to jest ----19.11.2005----tak jestla bude zajem se zase sejit ? Dejte to prosim navjedomy at to dame na tu spravnu uroven jaka byla tet v sobotu 15.10.05. To jsem byl fakt překvapenej a rád a rád bich kdyby to tak i zustalo s takovouhle učasti :D :D tak a ješte mapka [upravil dne 17/10/05 ZILA] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy306 Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 Původně zaslal: ZILA Vzhledem k tomu že my bylo řečeno at nato NESERU jak sme se nejak dohodly na datu a to jest ----19.11.2005----tak jestla bude zajem se zase sejit ? Dejte to prosim navjedomy at to dame na tu spravnu uroven jaka byla tet v sobotu 15.10.05. To jsem byl fakt překvapenej a rád a rád bich kdyby to tak i zustalo s takovouhle učasti :D :D pokud to pude, tak bychom zas dojeli... třeba už bude na parkálu sníh:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Autoškolič Dodo Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 Původně zaslal: Tommy306 pokud to pude, tak bychom zas dojeli... třeba už bude na parkálu sníh:D:D A uděláme školu smyku. Bylo to fajn a pokud to půjde, tak zkusíme dojet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marda106 Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Jo po te co jsem se docetl jaky to bylo na tomhle srazu tak to rozhodne prijedu musim si to zapsat do kalendare abych neco nenaplanoval konecne bych se chtel totiz podivat na nejakej sraz... a rozhodne na to neser uvidis ze se to zacne rozjizdet a bude tam cim dal vic lidi... JSEM PRO ABY TEN SRAZ BYL..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kenny Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Když bude čas tak určitě přijedu. A doufám že čas budeuž se těší zatí Kenny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ZILA Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 :o odeslano 158 mejlu s informacema o srazu :D:D tak doufam že mne neukamenujete Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barenst Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 prijedu určite jen musim spravit tahla na spatečku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ZILA Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 jojo unas i na spatečku se jezi mezi kuželama tak to nachistej pořadne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KUBBACHER Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 Rád přijedu, takže na 99% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinďa Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 Původně zaslal: barenst prijedu určite jen musim spravit tahla na spatečku Tu si oprav. A? si můžeš vyzkoušet couvání mezi kužely. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinďa Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 Původně zaslal: Tommy306 Původně zaslal: ZILA Vzhledem k tomu že my bylo řečeno at nato NESERU jak sme se nejak dohodly na datu a to jest ----19.11.2005----tak jestla bude zajem se zase sejit ? Dejte to prosim navjedomy at to dame na tu spravnu uroven jaka byla tet v sobotu 15.10.05. To jsem byl fakt překvapenej a rád a rád bich kdyby to tak i zustalo s takovouhle učasti :D :D pokud to pude, tak bychom zas dojeli... třeba už bude na parkálu sníh:D:D Že by jsem taky dojel. A že by jsem dovezl kužely a nějakou novou ptákovinu. [upravil dne 19/10/05 Pinďa] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinďa Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 ZILA, MUSÍ SE TO ALE UŽ DOMLUVIT KONKRÉTNĚ I S ČASEM. Takže navrhuji: sobota 19.11.2005, čas 13:00 hodin u Olešné (vodní nádrž) vedle Frýdku - Místku (jako minule, vzadu na parkovišti). Navrhuji to o hoďku dříve, je to už po změně času. [upravil dne 19/10/05 Pinďa] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ZILA Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 mne to pasuje 19.11.2005, čas 13:00 hodin takže ja udelam ten garaž at tam nemame tie kolca, nebo to ma uš nekdo rozdelane? :D:D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lexa Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Zase dojedem i s Hamrbacem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ZILA Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 jste ochotni na přištim srazku se složit po častce 20 kč pro vyteže damske a panske souteže ve svalomu mam možnost sehnat POHARY jestli jo tak dejte to vedet jestli ne tak neeeee ale dvacka neni ani malo ani moc ! Ja taky platil učet za nekoho kdo odjel ze srazu a nestežuju si Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Autoškolič Dodo Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Původně zaslal: ZILA jste ochotni na přištim srazku se složit po častce 20 kč pro vyteže damske a panske souteže ve svalomu mam možnost sehnat POHARY jestli jo tak dejte to vedet jestli ne tak neeeee ale dvacka neni ani malo ani moc ! Ja taky platil učet za nekoho kdo odjel ze srazu a nestežuju si Já dám a rád. I 40,- :D :D :D :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy306 Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 taky bych nebyl proti, dobrej nápad ...avšak když se zamyslím:myslim (au to bolelo...), neměli by na takovýhle věci právě sloužit poplatky za řádné členství?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Autoškolič Dodo Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Původně zaslal: Tommy306 taky bych nebyl proti, dobrej nápad ...avšak když se zamyslím:myslim (au to bolelo...), neměli by na takovýhle věci právě sloužit poplatky za řádné členství?? To by potom řádní členové byli hodně v nevýhodě, nebo jediní účastníci závodu. Na dráze necháš obvykle kus pneumatik, který tě vyjde dráž než jen 20,-. (aspoň mě ) Ber to jako startovné. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy306 Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Původně zaslal: Autoškolič Dodo Původně zaslal: Tommy306 taky bych nebyl proti, dobrej nápad ...avšak když se zamyslím:myslim (au to bolelo...), neměli by na takovýhle věci právě sloužit poplatky za řádné členství?? To by potom řádní členové byli hodně v nevýhodě, nebo jediní účastníci závodu. Na dráze necháš obvykle kus pneumatik, který tě vyjde dráž než jen 20,-. (aspoň mě ) Ber to jako startovné. o tu dvacku mi vůbec nejde... myslel jsem to tak, že třeba řádní členové by zaplatili 20,-, \"neřádi\" 30,-. třeba....aspoň by to motivovalo k tomu, aby se víc lidí stalo řádnými členy... protože jsem dal 3 kila za členství a mám z toho akorát tlustší peněženku od nějaký modrý kartičky:D:D jinak ty poháry vypadají slušně a za slušnou cenu, ale na kolik přijde třeba vyrytí nějakýho textu, třeba \"Za 1. místo ve slalomu...\"?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXM006 Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Rád bych přijel.Ještě jsem na žádném srazu nebyl.Můžeš mi napsát více info o srazu : Axmann.P@seznam.cz Dík a čest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts