lexa Odesláno 26. říjen 2005 Odesláno 26. říjen 2005 Já ti přispěju a? jsem řádný člen nebo ne a dám ti 50,- a? se ostatní potáhnou za čumáčky.;) Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 26. říjen 2005 Odesláno 26. říjen 2005 Původně zaslal: Tommy306 Původně zaslal: Autoškolič Dodo Původně zaslal: Tommy306 taky bych nebyl proti, dobrej nápad ...avšak když se zamyslím:myslim (au to bolelo...), neměli by na takovýhle věci právě sloužit poplatky za řádné členství?? To by potom řádní členové byli hodně v nevýhodě, nebo jediní účastníci závodu. Na dráze necháš obvykle kus pneumatik, který tě vyjde dráž než jen 20,-. (aspoň mě ) Ber to jako startovné. o tu dvacku mi vůbec nejde... myslel jsem to tak, že třeba řádní členové by zaplatili 20,-, \"neřádi\" 30,-. třeba....aspoň by to motivovalo k tomu, aby se víc lidí stalo řádnými členy... protože jsem dal 3 kila za členství a mám z toho akorát tlustší peněženku od nějaký modrý kartičky:D:D jinak ty poháry vypadají slušně a za slušnou cenu, ale na kolik přijde třeba vyrytí nějakýho textu, třeba \"Za 1. místo ve slalomu...\"?? Musím uznat, že v tomto máš pravdo. \"Řádní\" členové platit a \"neřádní\" členové platit víc. Citovat
Guest ZILA Odesláno 27. říjen 2005 Odesláno 27. říjen 2005 mam dotez chcete v tom kolečku a: jedničku b: volant c: logo peugeot clubu Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 27. říjen 2005 Odesláno 27. říjen 2005 Původně zaslal: ZILA mam dotez chcete v tom kolečku a: jedničku b: volant c: logo peugeot clubu Určitě logo Peugeot clubu. Citovat
Tommy306 Odesláno 27. říjen 2005 Odesláno 27. říjen 2005 Původně zaslal: Autoškolič Dodo Původně zaslal: ZILA mam dotez chcete v tom kolečku a: jedničku b: volant c: logo peugeot clubu Určitě logo Peugeot clubu. jj, taky jsem pro P-C:super Citovat
Hamrbac Odesláno 29. říjen 2005 Odesláno 29. říjen 2005 Takže, určitě logo klubu. už začnu učit danču at to vyhraje, protože ja na to nemám. a startovné zaplatíme oba. :super Citovat
Guest ZILA Odesláno 30. říjen 2005 Odesláno 30. říjen 2005 ja to koupim zaplatim a startovne se bude pak odvijet od toho ale počitejte kolem 20-30 kč podle počtu zučastnenych Citovat
Medvěd Odesláno 30. říjen 2005 Odesláno 30. říjen 2005 Původně zaslal: ZILA ja to koupim zaplatim a startovne se bude pak odvijet od toho ale počitejte kolem 20-30 kč podle počtu zučastnenych Schovej si účet, uvidíme, jak se v sobotu s klukama dohodneme Citovat
lexa Odesláno 30. říjen 2005 Odesláno 30. říjen 2005 Najel jsem si na modřiny, a doufám, že něco podobného uděláme i tady. už se těším. Citovat
Marda106 Odesláno 31. říjen 2005 Odesláno 31. říjen 2005 Tak jsem po dlouhe dobe zase tady no ja bych prispel i vic jak 20,- vzdyt 20,- nejsou skoro zadny penize no a taky bych byl pro logo P-C no jinak vypada to ze na termin nebude nic tak bych prijel akorat jsem zvedavej jak dopadne 106tka uz jsem ji nemel doma asi 2tydny.... Citovat
Guest ZILA Odesláno 7. listopad 2005 Odesláno 7. listopad 2005 SRAZ JE 19.11.2005, čas 13:00 hodin PARKOVIŠTE U RYBAŘSKE BAŠTY :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 7. listopad 2005 Odesláno 7. listopad 2005 Původně zaslal: ZILA SRAZ JE 19.11.2005, čas 13:00 hodin PARKOVIŠTE U RYBAŘSKE BAŠTY :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Že bych si dojel pro pohár? :D :D :D Citovat
Pinďa Odesláno 7. listopad 2005 Odesláno 7. listopad 2005 Původně zaslal: ZILA SRAZ JE 19.11.2005, čas 13:00 hodin PARKOVIŠTE U RYBAŘSKE BAŠTY :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D A doufám, že nepřijedeš jako minule!!!!!! Citovat
Marda106 Odesláno 7. listopad 2005 Odesláno 7. listopad 2005 Malej dotaz muzu vzit i dalsi osobu do auta ze?? otec by chtel jet taky..... no ale jinak to vypada ze tam budu protoze se zmenila situace a budu moct prijet protoze ted mam docela dost casu... Citovat
rimmer Odesláno 8. listopad 2005 Odesláno 8. listopad 2005 Původně zaslal: Marda106 Malej dotaz muzu vzit i dalsi osobu do auta ze?? otec by chtel jet taky..... no ale jinak to vypada ze tam budu protoze se zmenila situace a budu moct prijet protoze ted mam docela dost casu... vem sebou privezny vozsik a naloz treba celou ulici Ad. ZIla...doufam, ze sis aspon nechal spravit ten defekt )))) Citovat
Guest ZILA Odesláno 8. listopad 2005 Odesláno 8. listopad 2005 Pro damy červenej a pani zelenej ,tak doladit podvozek a hura pro nej na OLEŠNOU :D :D [upravil dne 8/11/05 ZILA] Citovat
barenst Odesláno 8. listopad 2005 Odesláno 8. listopad 2005 uz je doladenej ,jen se ucit vejit mezi kuzel Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.