Ajdamek Odesláno 31. srpen 2014 Odesláno 31. srpen 2014 At mas na nej nazor jakkykoliv, je to proste kurna rychly a zabavny auto, ktery se narozdil od m3 da zivit za rozumny penize. Citovat
kujon106 Odesláno 31. srpen 2014 Odesláno 31. srpen 2014 Z tohohle výběru bych já osobně volil Subaru (Toyotu), nebo Fiestu. Citovat
Guest Džůny Odesláno 31. srpen 2014 Odesláno 31. srpen 2014 Ajdamek: A taky zoufale nepraktické, se zadníma sedačkama a kufrem \"jenom aby to tam bylo\". Citovat
Frozz Odesláno 1. září 2014 Autor Odesláno 1. září 2014 Nad tím RCZ stále uvažuju. Je to opravdu krásné auto, před rokem jsem s ním jel (200k) no a .... jen úsměv na tváři, z těch 75 na 200k to byla kurňa poznat, tohle tak mít doma (na to už by to ale chtělo garáž ). Třeba za rok ty ceny ještě klesnou, ale teď je nejlevnější RCZ (benzin 200k) za cca 550-600k. Jinak, co případně pouvažovat o 156k verzi? Jet to musí pořád dobře, k tomu případně potom nějaké zvýšení výkonu úpravou (výfuk, chip...) na těch třeba 180k. Ale vím, to je radši lepší si připlatit a rovnou koupit 200k. Spíš mě zajímalo, zda někdo jel v obou verzích a může porovnat z vlastní zkušenosti. Vector - ano, rychlé bezpečné předjetí, alespoň nějaký zábavný pocit při řízení, přičemž stále použitelné auto na každodenní ježdění po městě. Na okruhy se nechystám, spíš zrovna u mě to bude leštěnka, než abych se někde předváděl třeba na sprintech nebo hnal auto na pokraj sil... [upravil dne 1/9/14 07:53 od Frozz] Citovat
John Odesláno 1. září 2014 Odesláno 1. září 2014 Z toho vyberu jedine Subaru a nebo Fiestu,jinak asi nic Tsi maloobsahy pod 1.8bych ani zadarmo nechtel domu....staci procist par clanku... A nebo prisetrit a koupit RCZko. Citovat
Guest Scratch Odesláno 1. září 2014 Odesláno 1. září 2014 156k = to te muzu svezt v my 2,2 ktera je lehci nez RCZ a vysledek bude stejnej . Jede to velice svizne, ale hatch to fakt neni Citovat
rootsky Odesláno 1. září 2014 Odesláno 1. září 2014 Tu Fiestu má sousedovic kluk, nadupaná kára pochlubil se - půjčil, malé a ostré, vůbec bych se tomu nebránil . Předchozí FRko má kolega a nikdy žádný problém a za mě zajímavé auto, je to větší - dospělejší auto, ale zase to není takový \"živel\"... Zbytek aut znám, některá jen od vidění, něco z předváděček jen na \"jedno kolo\". Takže k nim nemohu nic bližšího říci... [upravil dne 1/9/14 10:53 od rootsky] Citovat
odee Odesláno 1. září 2014 Odesláno 1. září 2014 Focus je jasnej;-) Ideální pro každodenní ježdění a nebudeš ani brečet, když bude potřeba jet ve 4 lidech. Ale ani fiesta není k zahození. 208 nepůsobí tak rychle jako sem čekal a pocitově je to mnohem míň motokárový než 106 a dokonce bych řekl, že prostorově i srovnatelný, takže mě moc nezaujala. Starší RCZ udělá asi víc parády;) Citovat
Tony Stark Odesláno 2. září 2014 Odesláno 2. září 2014 omlouvám se ikdyž to je OT ale se ženskou šetříme na BMW 1er M rv. 2012. Měl jsem možnost s tím letos jezdit ikdyž v zimě ale jiné malé a silné auto nechci. A to jsem jezdil skoro dvoje prázdniny s BMW 760Li 6.0 V12 BiTurbo automat rv. 2012 a mít ty prachy jdu do něj znova popř. do auta od souseda a to jest Mercedes-Benz S 65 AMG L rv. 2009 v automatu. Ale nejsou to hatchbacky no. Citovat
Spaceeeek Odesláno 2. září 2014 Odesláno 2. září 2014 A co třeba audi S3 i když za ty prachy by mel starší model http://www.sauto.cz/osobni/detail/audi/s3/15789008?goFrom=list Citovat
Spaceeeek Odesláno 2. září 2014 Odesláno 2. září 2014 Však já vim ten odkaz jsem dal jako příklad, ale je mi jasný že s 15tis. najeto by jí za ty prachy nesehnal. Auto je to ale dobrý a rychlí. Citovat
KingSpade Odesláno 2. září 2014 Odesláno 2. září 2014 No to máš pravdu, za ty prachy nesežene, ale auto asi dobré. Citovat
skuci Odesláno 2. září 2014 Odesláno 2. září 2014 jako to že hledáš svižnou jízdu a v kombinaci 80% a spotřeba do 8litrů.... no když na to šlapu ve městě, tak sem s nafťákem ve městě kolem 7,5-8 litrů sorry za tenhle postřeh Citovat
Frozz Odesláno 2. září 2014 Autor Odesláno 2. září 2014 jako to že hledáš svižnou jízdu a v kombinaci 80% a spotřeba do 8litrů.... no když na to šlapu ve městě, tak sem s nafťákem ve městě kolem 7,5-8 litrů sorry za tenhle postřeh Koukám, že mě tu občas moc nechápete :-). Spotřeba do 8l ve městě při klidné jízdě. Nezajímá mě, že to bude žrát 15l, když na to budu šlapat :-). Zatím se tedy výběr zúžil a vybírat budu mezi: VW Shirocco 1.4 TSI 160k Seat leon FR 1.8TSI 180k Peugeot 208 GTI 1.6 200k Peugeot RCZ 1.6 200k Ford fiesta ST EcoBoost 1.6 182k Citovat
Tony Stark Odesláno 3. září 2014 Odesláno 3. září 2014 Ford fiesta ST EcoBoost 1.6 182k Tuhle motorizaci jsem řídil, má to docela zajímavý podvozek, nějak mi v tom chyběla ta radost z toho když vpálíš do pořádné jámy, že to moc nešlo cítit ale motor je dravec. Být to o 200-400kg lehčí silně by mi připomínalo 205 1.9GTI Citovat
rootsky Odesláno 3. září 2014 Odesláno 3. září 2014 Když je užší výběr, tak bych si ty auta obešel, projel a myslím, že jedno by to vyhrálo Citovat
Frozz Odesláno 3. září 2014 Autor Odesláno 3. září 2014 Když je užší výběr, tak bych si ty auta obešel, projel a myslím, že jedno by to vyhrálo To udělám, pracuje se na tom Díky za rady, nechci uzavírat diskuzi, takže kdo má co k tématu říct, nechť napíše, rád si to přečtu. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 3. září 2014 Odesláno 3. září 2014 Z cenovo dostupných áut tejto kategórie sa mi tak či tak páči najviac Alfa Romeo Giulietta s motorom 1750 Tbi a výbavou Quadrifoglio Verde Motor 1,8 s Turbom (turbo veľké, tlačí až 1,5 baru), výkon 235 PS, maximálka 242 km/h, 0-100 Km/h = 6,8 s. Kruťák štandardný 300 NM, pri režime dynamic = 340 NM. V bielej perleti na 18 tkach kolesách vyzerá neskutočne Veľmi sa mi v nej pačí DNA režim, tj Dynamic, Normal a All Weather (ideálne na sneh, ľad, silný dážď). Pri režime dynamic sa mení napríklad aj citlivosť plynu či tuhosť riadenia. Navyše to už nie je vôbec tá stará \"kazová\" Alfa ako dakedy Čo som znežne pozeral na bazár, je tam teraz jedna červená (ale tá sa mi nepáči) zhruba v tvojich parametroch. Najazdených 15 300 KM http://alfa-romeo-giulietta.autobazar.eu/18-tbi-quadrifoglio-verde-id3581779.html Cena v prepočte na CZK = 460 tis. PS: Auto som mal raz požičané na cca hodku ako predvádzačku a pred pár mesiacmi ho mal sused na víkend Zo spotrebou sa do 8 litrov dalo vtesnať v pohode Dialnicu Trnava - Bratislava susedovi pri zapnutom tempomate na 120 km/h spravila za 6,4 litra na sto. Má 6 kvalt a pri 130 tke ide stále pod 3 tis. otáčok ... Po \"malom\" chipe na 260 PS ktorý majitelia týchto áut nakoniec aj tak robia, to má hodnoty na 100 vku okolo 6 sekúnd ... Nehovoriac o tom, že priestor vzadu + kufor je slušný. Koncepčne vychádza ako trojička, spolu s Fiatom Bravo a Lanciou Delta. [Edited on 3/9/14 14:15 by Lubk0] Citovat
rootsky Odesláno 3. září 2014 Odesláno 3. září 2014 Souhlasím, to je dokonalé auto, sedí do toho zadání perfektně... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.