OndraCaha Odesláno 12. říjen 2005 Odesláno 12. říjen 2005 Vite nekdo kudy vede kabelovy svazek od zadnich svetel do pojistek u 306 kombi ?? Citovat
Spetr Odesláno 13. říjen 2005 Odesláno 13. říjen 2005 nevím to stoprocentně ale podle toho co jsem viděl když mi opravovaly zásuvku u tažnýho, tak kabely vedou v kufru po bokách auta a pak kolem prahů do předu. nejednodušší způsob jak to zjistíš je že odklopíš zadní sedačky a zvedneš ty koberce co jsou na podlaze a určitě to najdeš. Citovat
olda Odesláno 13. říjen 2005 Odesláno 13. říjen 2005 Kabely vedou pod poličkama,co na nich sedí plato,pak jdou dolů a vedou u prahů dopředu. Citovat
OndraCaha Odesláno 13. říjen 2005 Autor Odesláno 13. říjen 2005 a vedou po obou stranach ??? Ja hledal u sloupku s pasem spolujezdce a nenasel.... Citovat
OndraCaha Odesláno 16. říjen 2005 Autor Odesláno 16. říjen 2005 Zavada byla nalezena a odpoved tedy zni, ze opravdu kabely vedou v policce plata a to po obou stranach. Urcite pokracuji dole pod kobercem, ale ten je prilepeny a trhat jsem ho nemusel. Dekuji za rady. Zaroven bych timto upozornil na situaci, ze vam nesviti zadni mlhovka a mate nemeckou zasuvku pro prives. V te zasuvce je vypinac mlhovky co je v aute... Citovat
hejnej Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 100 bodou. Dneska jsem hledal, proč mi nesvítí. Už jsem myslel, že budu tahat nový kabely k mlhovce. Dík za příspěvek, dělá mi to taky ta zásuvka. Budu ji muset rozebrat. Citovat
Jindras Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 Mě nesvítí mlhovka na přívěsu,ale na autě ano,auto je z holandska,vypínač mlhovky v zásuvce jak kolega píše u něměcké zásuvky-tomu nerozumím... Citovat
pastorek Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 Původně zaslal: Jindras Mě nesvítí mlhovka na přívěsu,ale na autě ano,auto je z holandska,vypínač mlhovky v zásuvce jak kolega píše u něměcké zásuvky-tomu nerozumím... Čomu na tom nerozumieš. V zásuvke na aute je malý mikrospínač cez ktorý je vedený kábel k hmlovkám auta . Ak pripojíš zástrčku prívesu zamačkneš spínač a vypne hmlovku na aute. Ak ti nesvieti na prívese tak skontroluj kontakty na zásuvke a zástrčke. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.