Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nevím to stoprocentně ale podle toho co jsem viděl když mi opravovaly zásuvku u tažnýho, tak kabely vedou v kufru po bokách auta a pak kolem prahů do předu. nejednodušší způsob jak to zjistíš je že odklopíš zadní sedačky a zvedneš ty koberce co jsou na podlaze a určitě to najdeš.

Odesláno

Zavada byla nalezena a odpoved tedy zni, ze opravdu kabely vedou v policce plata a to po obou stranach. Urcite pokracuji dole pod kobercem, ale ten je prilepeny a trhat jsem ho nemusel.

Dekuji za rady.

Zaroven bych timto upozornil na situaci, ze vam nesviti zadni mlhovka a mate nemeckou zasuvku pro prives. V te zasuvce je vypinac mlhovky co je v aute...

• O 2 roky později...
Odesláno

100 bodou. Dneska jsem hledal, proč mi nesvítí.

Už jsem myslel, že budu tahat nový kabely k mlhovce.

Dík za příspěvek, dělá mi to taky ta zásuvka.

Budu ji muset rozebrat.

Odesláno
Původně zaslal: Jindras

Mě nesvítí mlhovka na přívěsu,ale na autě ano,auto je z holandska,vypínač mlhovky v zásuvce jak kolega píše u něměcké zásuvky-tomu nerozumím...

Čomu na tom nerozumieš. V zásuvke na aute je malý mikrospínač cez ktorý je vedený kábel k hmlovkám auta . Ak pripojíš zástrčku prívesu zamačkneš spínač a vypne hmlovku na aute. Ak ti nesvieti na prívese tak skontroluj kontakty na zásuvke a zástrčke.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...