Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P407 2.0HDI 100kw-Toci, chytne, ale hned chcipne.

Recommended Posts

Odesláno

mel jsem ten samej problem taky u RHR, bud nestartovalo vubec, nebo po odpojeni a pripojeni baterky to chytlo ale za tri vteriny chciplo.po vymazani chyb to i kousek jelo. nakonec to dal PPcko dohromady - vymena jednotky motoru (byla odpalena i automatu ale to se te asi netyka?) a prehrani dat ze stary,nastesti nebyla tak v haji a slo to.

Odesláno

Jakym zpusobem dokazu proměřit jednotku zda je odpalena? Nebo je někdo z okoli HK kdo by to dokazal zjistit? A co ta jednotka PCM- Powertrain control module? Kde se nachazi? Ta to spise bude, když to hlasi primo tuto zavadu ne? Jinak zkousel jsem odpojit privod nafty hned za filtrem a po otoceni klicku a nastartovani vůbec netlačilo cerpadlo. Asi to ta chyba blokuje.

Odesláno

Součástí vysokotlakého čerpadla je i podávací čerpadlo nafty. Takže když jsi rozpojil palivové potrubí za filtrem, tak čerpadlo nemůže nasávat palivo z nádrže, je totiž nasáváno podtlakem. Teď budeš muset palivo napumpovat balónkem do čerpadla, jinak bude celé palivové potrubí zavzdušněné a nic nenasaje.

Odesláno

A budeš to asi muset udělat opakovaně - tedy napumpovat, odvzdušnit na víčku, krátce startovat a znovu několikrát. Nevymlátil sis tím startováním baterku? Tomu by odpovídaly některé nesmyslné chyby na diag.

Odesláno

Aha, stare HDI RHZ mělo normalne podavaci cerpadlo v nadrzi. Tohle me nedoslo. Nabil jsem baterku i když vybita nebyl. Pak uz me to ani netočilo a nechytlo. Jen ci cvrnknul starter a hotovo, ani s tim neotocil. Zítra to odvzdušním. A co když je odpalena nejaka ta jednotka, poradi někdo jak to proměřit, nebo kdo by to zkusil opravit?

Odesláno

Asi jsem se spatne vyjadril. Baterku když jsem zmeril, tak mela 12v, ale zmenilo se chovani při startu. Cvaklo to do starteru, ale zrejme to nejake rele hned odpojilo, ze to nezastartovalo. Vetsinou když je slaba baterka, tak zacnou cvakat relátka, ale tady byla baterie plna. I tak jsem ji dobil a ted to pujdu vyzkoušet znovu.

Odesláno

Tak po dobiti baterie auto opet toci chytne, ale v zapeti chcipne. Po kazdem nastartovani se trochu zavzdusni hadička privodu nafty z filtru. Nevim jestli je to dobře nebo spatne. Po zmacknuti odvzdušňovacího balonku se hadička opet naplni. Chyb uz to ted hlasi také méně a ta udajne nejpodstatnejsi o jednotce PCM zmizela.

post-5995-14109639299068_thumb.jpg

Odesláno

Muze mi někdo zjistit, co je ta chyba P2408? Jinak znamej ma klona diag. Peugeot planet. Asi bude lepsi, když me to napíchne. Jeho diag. zjistime třeba vice.

Odesláno
Muze mi někdo zjistit, co je ta chyba P2408? Jinak znamej ma klona diag. Peugeot planet. Asi bude lepsi, když me to napíchne. Jeho diag. zjistime třeba vice.

P2408 Systém aditivování : Závada signálu snímače uzávěru nádrže

tim to nebude :bojim

[upravil dne 11/8/14 10:13 od pp205]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...