Dundee Odesláno 11. říjen 2005 Odesláno 11. říjen 2005 Zdravím všechny, je nějaká reálná šance opravit počitadlo ujetých km? Kolega s tím má takovýhle problém: Normálně počítá, ale při přechodu z 9 na 0 (jednotky km) v tom počítadle začne divně chroupat a trvá mu cca 2 km, než se přehoupne na 0. Popř. neválí se doma někomu počítadlo nebo celej budík rychloměru (starší model 1.8TD- do 220km/h)? Díky za postřehy, příp. nabídky. Citovat
Marcel505 Odesláno 11. říjen 2005 Odesláno 11. říjen 2005 Původně zaslal: Dundee Zdravím všechny, je nějaká reálná šance opravit počitadlo ujetých km? Kolega s tím má takovýhle problém: Normálně počítá, ale při přechodu z 9 na 0 (jednotky km) v tom počítadle začne divně chroupat a trvá mu cca 2 km, než se přehoupne na 0. Popř. neválí se doma někomu počítadlo nebo celej budík rychloměru (starší model 1.8TD- do 220km/h)? Díky za postřehy, příp. nabídky. Nejlepším řešením je rozebrat to a podívat se tomu na zoubek. Třeba mě počítalo počítadlo celkových km o víc než denní počítadlo, tak jsme to rozebrali, vykoupali v technickém benzínu, načež z toho vylítla neuvěřitelná spousta bordelu a po namontování zpět je to v pohodě. Citovat
oddie Odesláno 11. říjen 2005 Odesláno 11. říjen 2005 Nějakej starej budík tu ještě mám, ale v jakém je stavu, fakt netuším... Citovat
Gotrek Odesláno 11. říjen 2005 Odesláno 11. říjen 2005 Taky bych doporučil rozebrat. Mě třeba dojelo do devítky a pak nepřeskočilo dál. Tak jsem to rozdělal a zjistil, že je blbě nacvaklý držák ozubených koleček. Pravděpodobně někdo v bazaru přetáčel. Citovat
Dundee Odesláno 12. říjen 2005 Autor Odesláno 12. říjen 2005 OK, díky moc. Pokud by to bylo v háji, tak se ti ozvu Oddie. Citovat
Fusion Odesláno 12. říjen 2005 Odesláno 12. říjen 2005 Původně zaslal: Dundee OK, díky moc. Pokud by to bylo v háji, tak se ti ozvu Oddie. Oddie píše z jiných nicků :mrk Citovat
oddie Odesláno 12. říjen 2005 Odesláno 12. říjen 2005 Původně zaslal: Fusion Původně zaslal: Dundee OK, díky moc. Pokud by to bylo v háji, tak se ti ozvu Oddie. Oddie píše z jiných nicků :mrk No jasně že jo, mám jich nejmíň 50, vždycky když mě v příspěvku někdo chválí, tak jsem to psal já, páč z vás by mě nikdo nepochválil, nevděčníci, tak musím sám Citovat
kšanda Odesláno 12. říjen 2005 Odesláno 12. říjen 2005 já měl strženou část zoubků na jedný straně šneka. tak sem tam dal podložku aby to zabýralo po dobrý straně a je pokoj. jen mi to nejde vynulovat. takže to rozeberte a uvidíte Citovat
Fusion Odesláno 12. říjen 2005 Odesláno 12. říjen 2005 Oddie: Ach ták, to to pak jó k tématu: mě se zas ulomil ten zoubek u vynulování, tak sem to rozdělal spravil, pročistil a hnedka je to lepší. Akorát pozor při rozdělávání té přístrojovky. Sou tam nejrůznější pružinky a blbosti, popř ulomený díly. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.