Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny,

je nějaká reálná šance opravit počitadlo ujetých km? Kolega s tím má takovýhle problém:

Normálně počítá, ale při přechodu z 9 na 0 (jednotky km) v tom počítadle začne divně chroupat a trvá mu cca 2 km, než se přehoupne na 0.

Popř. neválí se doma někomu počítadlo nebo celej budík rychloměru (starší model 1.8TD- do 220km/h)?

Díky za postřehy, příp. nabídky.

Odesláno
Původně zaslal: Dundee

Zdravím všechny,

je nějaká reálná šance opravit počitadlo ujetých km? Kolega s tím má takovýhle problém:

Normálně počítá, ale při přechodu z 9 na 0 (jednotky km) v tom počítadle začne divně chroupat a trvá mu cca 2 km, než se přehoupne na 0.

Popř. neválí se doma někomu počítadlo nebo celej budík rychloměru (starší model 1.8TD- do 220km/h)?

Díky za postřehy, příp. nabídky.

Nejlepším řešením je rozebrat to a podívat se tomu na zoubek. Třeba mě počítalo počítadlo celkových km o víc než denní počítadlo, tak jsme to rozebrali, vykoupali v technickém benzínu, načež z toho vylítla neuvěřitelná spousta bordelu a po namontování zpět je to v pohodě.

Odesláno

Taky bych doporučil rozebrat.

Mě třeba dojelo do devítky a pak nepřeskočilo dál. Tak jsem to rozdělal a zjistil, že je blbě nacvaklý držák ozubených koleček. Pravděpodobně někdo v bazaru přetáčel.

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Původně zaslal: Dundee

OK, díky moc. Pokud by to bylo v háji, tak se ti ozvu Oddie.

:xvul Oddie píše z jiných nicků :D:mrk

No jasně že jo, mám jich nejmíň 50, vždycky když mě v příspěvku někdo chválí, tak jsem to psal já, páč z vás by mě nikdo nepochválil, nevděčníci, tak musím sám :D;)

Odesláno

já měl strženou část zoubků na jedný straně šneka. tak sem tam dal podložku aby to zabýralo po dobrý straně a je pokoj. jen mi to nejde vynulovat. takže to rozeberte a uvidíte

Odesláno

Oddie: Ach ták, to to pak jó :)

k tématu: mě se zas ulomil ten zoubek u vynulování, tak sem to rozdělal spravil, pročistil a hnedka je to lepší.

Akorát pozor při rozdělávání té přístrojovky. Sou tam nejrůznější pružinky a blbosti, popř ulomený díly.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...