Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prosím marně tápu s tím jak přehodit všechny kontakty z paměti zařízení do google ůčtu......jde o to aby se zálohovali a v případě ztráty tel. ty kontakty zase dostal zpět......

čůměl sem v tel. snad všude ale marně.....tuto volbu sem nenašel.....

dík

Odesláno

Keď máš zobrazené kontakty, tlačidlo menu telefónu, \"kontakty na zobrazenie\", vyber \"Zariadenie\".

Znovu tlačidlo menu telefónu, \"Zlúčiť kontá\" a následne \"Zlúčiť s kontom Google\".

Následne synchronizuj konto Google ak to nemáš automaticky.

Odesláno

Sloučení kontaktů NENÍ přesun na GOOGLE účet! To je jen kosmetická úprava aby se kontakt v telefonu zobrazoval jen jednou...

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Prosím o radu.

Jak se nastavuje automatické zálohování kontaktů? Našel jsem jen ruční synchronizaci přes Kontakty -> Účty, a tam se akorát zobrazí nabídka synchronizace s google účtem a zaškrtnuté políčko "Synchron. data aplikací", ale žádná nabídka automatické synchronizace, t.j. naplánovat den/hodinu, atd...

Odesláno

Kontakty se synchronizují tak že si v telefonu zapneš v seznamu google kontakty, a jakmile nějaký uložíš tak se ihned promitne do google a naopak, v nastavení učtu je potřeba mít zapnutou synchronizaci kontaktů. Synchronizuje se vždy při změně, nikoliv v nějaký čas, i když Android spustí synchro občas sám, ale nepozoroval jsem kdy

Musiš mit kontakty na google, pokud maš uloženo v telefonu budeš je muset sloučit.

• O 4 týdny později...
Odesláno (upraveno)

AnotherOne: tak už mám taky hotovo podle návodu co jsi sem dal :potlesk

Péťa: děkuji za navádění v google :super  :super  :super  :papa 

edit: ještě by to chtělo import celého kalendáře z mobilu na účet google a bylo by to :super

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odesláno

kontakty už mám na google a kalendář budu muset nacvakat ručně do google  . . . podle toho co jsem dohledal na netu tak události které máš v kalendáři v mobilu před propojením s google kalendářem tak  se ti nesynchronizuje-už jsem to dělal několikrát :( 

Odesláno

Gabriel: pokud si v kalendáři v telefonu nastavíš, aby se ti události ukládali na kalendář google, jako to mám já a v nastavení synchronizace si zaškrtneš i kalendář, tak automaticky se ti to bude propojovat, takže já si během celého dne dělám poznámky do kalendáře v počítači a když se pak kdykoliv připojím na net v mobilu automaticky se mi to zobrazí i v telefonu ;)

Odesláno

skuci: to mi už taky došlo a vyzkoušel jsem to ;)  jenom,že to funguje až když si propojíš kalendář s googlem a ja jsem ho doteď neměl a všechno co je v kalendáři musím upravit (každou jednou položku-a že jich není málo)a pak se to přenese i na google . . . myslel jsem že se to dá synchronizovat komplet všechno najednou tak jak to funguje s kontakty v telefonu   . . . ale nedá

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...