Přema Odesláno 6. srpen 2014 Odesláno 6. srpen 2014 Prosím marně tápu s tím jak přehodit všechny kontakty z paměti zařízení do google ůčtu......jde o to aby se zálohovali a v případě ztráty tel. ty kontakty zase dostal zpět...... čůměl sem v tel. snad všude ale marně.....tuto volbu sem nenašel..... dík Citovat
AnotherOne Odesláno 6. srpen 2014 Odesláno 6. srpen 2014 Keď máš zobrazené kontakty, tlačidlo menu telefónu, \"kontakty na zobrazenie\", vyber \"Zariadenie\". Znovu tlačidlo menu telefónu, \"Zlúčiť kontá\" a následne \"Zlúčiť s kontom Google\". Následne synchronizuj konto Google ak to nemáš automaticky. Citovat
tommm Odesláno 6. srpen 2014 Odesláno 6. srpen 2014 Já jsem to udělal tak, že jsem vyexportoval v telefonu všechny kontakty na SD kartu, telefon vymazal, aby to tam nebylo 2x a následně naimportoval soubor ručně do google účtu na https://mail.google.com/mail/u/0/#contacts. Po krátké synchronizaci tam všechno zase naskočilo Citovat
tommm Odesláno 6. srpen 2014 Odesláno 6. srpen 2014 Sloučení kontaktů NENÍ přesun na GOOGLE účet! To je jen kosmetická úprava aby se kontakt v telefonu zobrazoval jen jednou... Citovat
AnotherOne Odesláno 6. srpen 2014 Odesláno 6. srpen 2014 Keby si si to predtým overil než to sem napíšeš. Citovat
tommm Odesláno 6. srpen 2014 Odesláno 6. srpen 2014 Máš pravdu, ten tvůj postup funguje! Pardon! Citovat
Přema Odesláno 6. srpen 2014 Autor Odesláno 6. srpen 2014 Super ....díky moc ...to je vono co sem chtěl....díky Citovat
Přema Odesláno 6. srpen 2014 Autor Odesláno 6. srpen 2014 ...sem lopata...přitom sem na toto čuměl jen sem si nebyl jistý .....díky AnotherOne Citovat
hardhouse.trip Odesláno 3. říjen 2014 Odesláno 3. říjen 2014 Prosím o radu. Jak se nastavuje automatické zálohování kontaktů? Našel jsem jen ruční synchronizaci přes Kontakty -> Účty, a tam se akorát zobrazí nabídka synchronizace s google účtem a zaškrtnuté políčko "Synchron. data aplikací", ale žádná nabídka automatické synchronizace, t.j. naplánovat den/hodinu, atd... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. říjen 2014 Odesláno 3. říjen 2014 Kontakty se synchronizují tak že si v telefonu zapneš v seznamu google kontakty, a jakmile nějaký uložíš tak se ihned promitne do google a naopak, v nastavení učtu je potřeba mít zapnutou synchronizaci kontaktů. Synchronizuje se vždy při změně, nikoliv v nějaký čas, i když Android spustí synchro občas sám, ale nepozoroval jsem kdy Musiš mit kontakty na google, pokud maš uloženo v telefonu budeš je muset sloučit. Citovat
skuci Odesláno 27. říjen 2014 Odesláno 27. říjen 2014 já tam mám nastaveno automaticky synchro kalendáře a kontaktů a provede se to vždy při připojení k internetu Citovat
Gabriel 307 Odesláno 27. říjen 2014 Odesláno 27. říjen 2014 (upraveno) AnotherOne: tak už mám taky hotovo podle návodu co jsi sem dal Péťa: děkuji za navádění v google edit: ještě by to chtělo import celého kalendáře z mobilu na účet google a bylo by to Upraveno 27. říjen 2014 uživatelem Gabriel 307 Citovat
hardhouse.trip Odesláno 28. říjen 2014 Odesláno 28. říjen 2014 A co dát kalendář -> Nastavení -> adresaemailu@gmail.com? Jinak tady je docela zajímavej prográmek na kontakty. Sice zatím v angličtině, ale jakmile bude aktualizace, bude i čeština http://www.svetandroida.cz/ready-contact-list-201410 Odesláno z mého Vodafone 985N pomocí Tapatalk Citovat
Gabriel 307 Odesláno 28. říjen 2014 Odesláno 28. říjen 2014 kontakty už mám na google a kalendář budu muset nacvakat ručně do google . . . podle toho co jsem dohledal na netu tak události které máš v kalendáři v mobilu před propojením s google kalendářem tak se ti nesynchronizuje-už jsem to dělal několikrát Citovat
skuci Odesláno 28. říjen 2014 Odesláno 28. říjen 2014 Gabriel: pokud si v kalendáři v telefonu nastavíš, aby se ti události ukládali na kalendář google, jako to mám já a v nastavení synchronizace si zaškrtneš i kalendář, tak automaticky se ti to bude propojovat, takže já si během celého dne dělám poznámky do kalendáře v počítači a když se pak kdykoliv připojím na net v mobilu automaticky se mi to zobrazí i v telefonu Citovat
Gabriel 307 Odesláno 28. říjen 2014 Odesláno 28. říjen 2014 skuci: to mi už taky došlo a vyzkoušel jsem to jenom,že to funguje až když si propojíš kalendář s googlem a ja jsem ho doteď neměl a všechno co je v kalendáři musím upravit (každou jednou položku-a že jich není málo)a pak se to přenese i na google . . . myslel jsem že se to dá synchronizovat komplet všechno najednou tak jak to funguje s kontakty v telefonu . . . ale nedá Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.