Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim ma stim niekto skusenost co tam moze byt? PRI PREJAZDE MENSICH NEROVNOSTI V ZAKRUTE zacne obcas pukat zadna naprava TAKE ZELEZNE PUKNUTIE...(peugeot 206 gti 2.0 S16)

DAKUJEM

No nic upravil jsem to tedy sám ..... Moderátor

[upravil dne 7/8/14 13:45 od StibTo]

Odesláno

Muzes ten nadpis vlakna prosim upravit bez pouziti Caps Lock na klavesnici ? Dekuji, moderator

Odesláno

Řekl bych, že máš povolené šrouby co drží ten stabilizátor co jde skrz nápravu k ramenům. Zkus je na obou stranách dotáhnout.

Odesláno

Keď je to pukanie keď sa auto zahupe cez nejake nerovnosti tak je to urcite naprava, mal si repas ale zly dali ti tam asi mosadzne puzdra namiesto ložisk ja som to mal na 306, pokial tam nemaš maznice na bokoch na premazanie tak to je zly repas u nas to davaju, lebo ti tam natečie voda a začne to korodovat a urobi sa tam velka voľa a tym to klepe.

Odesláno

Pokud je repas udělaný správně, nejsou maznice potřeba. Už jsem to dělal na 6ti 206kách, vždy měním čepy, ložiska a pokud je potřeba, i rameno. (Nejsem moc zastáncem vyvložkování) Auta jezdí bez problému. Jediná věc, co jsem spozoroval, že se občas u nápravy, kde je stabilizátor, povolí ty šrouby co drží ten plech stabilizátoru k ramenu. Pak při propružení to kovově \"cinkne\". Stačí dát lepidlo a dotáhnout. Nejdřív bych se podíval právě na ty šrouby a pak až nejhorší varianta-špatný repas.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...