Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 4 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Tak 15" kola konečně v TP :potlesk  :potlesk  Chystáme se na sobotní soutěž "Řidič Vysočiny", tak snad manévry a slalomy dopadnou dobře :)

Upraveno uživatelem radyn91
  • O 5 týdnů později...
Odesláno (upraveno)

Díky Johnovi za pomoc při čištění vstřiků a palivové soustavy motoru pomocí TEC2000. Teda řeknu vám, že z toho vylezla pěkná srajda. Tím pádem se vyměnil palivový filtr. Po aplikaci se mi zdá, že je motor klidnější, trošku tišší, snížila se kouřivost, malinko líp jede v nízkých otáčkách :) :) Na cestě je těsnění pod vanu. Né že by tekla, ale chci se podívat dovnitř, jestli tam nejsou nějaký usazeniny a ty případně odstranit. :)

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak proběhla výměna oleje + filtry a v týdnu nás čeká STK! Přídavný světla jsou sundaný, mělo by to jít bez problémů. Snad maximálně odpojený egr, ale třeba bude mít technik pochopení :)

Odesláno (upraveno)

STK proběhla bez problémů, všechno svítí, troubí, stírá :D Jedinná závada je horší ruční brzda na pravém zadním kole, takže bude výměna lanovodů, stejně v zimě zlobily :):) Takže zase na 2 roky vystaráno :roker

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Tak dnes vyměněno samoštelovací spojkový lanko, šlo to na pohodu :) Jen sem trochu bojoval s tím plastovým haj*lem pod pedálem :D Jinak ještě jedem na Slovensko a uvidíme se na sraze ve Fulneku :papa:papa

14114107_10207651433787817_1970246337_o.jpg

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Proběhla výměna lanovodů k ruční brzdě. Jedinný zádrhel byl dostat ty starý pouzdra ven z díry v brzdiči. No nakonec pomohla větší síla a bylo to hned :D Ručka funguje jak nikdy předtím :) Další bude výměna zadního tlumiče, protože při plným plynu v něm něco hrozně syčí. Asi je nějaká přepážka zborcená.

Odesláno

A namazal jsi ten plastový bazmek, co jde do hliníkovýho brzdiče? Aby to pak šlo vyndat. 

Já měl s tím taky problémy, byly tam 5 let a nechtělo se jim ven, tak jsem je máznul. Sice nevím, zda je ještě někdy budu měnit, ale člověk nikdy neví. ;) 

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Proběhla výměna uložení zadní nápravy komplet, dost plaval zadek v zatáčkách a občas se při menším výmolu ozvala zezadu strašná rána. Všechny byly pěkně vymačkaný, nejspíš je nikdo nikdy neměnil...

15175510_10208383459528003_964819877_n.jpg

15211515_10208383459087992_1165435019_n.jpg

15218276_10208383459408000_981678925_n.jpg

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak dnes prolomeno bájných 222222km :D Starty v mrazu na výbornou, v hlubokém sněhu jede moc pěkně :) Auto funguje tak, jak má. Jen trochu zlobí zámek spolujezdce, asi vadnej motorek odemykání/zamykání. To budu řešit až nebude taková kosa :) 

16010690_10208835961480269_2109669746_o.jpg

IMG_20170114_111204.jpg

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Po delší odmlce, proběhla výměna oleje, filtrů, klasika :) Nyní proběhlo i "vyčištění motoru" s přípravkem cyclo motor flush. změnu necítím, ale třeba to motoru aspoň trochu pomohlo :) Jsme denně v provozu, bez závad a polykáme kilometry :)

• O 1 měsíc později...
  • O 2 měsíce později...
  • O 3 měsíce později...
Odesláno

Tak asi jako každý, chystáme se na zimu. Takže opět olej, filtry. Letos nové zimáky Matador MP92 SibirSnow, 15" plechy a středový krytky. Plány do budoucna - zpěvnění zadní nápravy - přidání pér pod dorazy. Jsem zvědav jak se změní tuchost a chování zadku . Pokud to někdo řešil, rád se něco dozvím , jestli se dá použít něco z jiných aut, nebo musí být přímo speciální :) A trochu zlobí zámek 5 dveří, ale mám náhradní, takže to jen nějakým způsobem vyndat a dát zpět. Moc místa tam teda není :/

aasdas.jpg

IMG_20171022_171101.jpg

Odesláno (upraveno)

Pěkné fotky, auto je pěkně naleštěné. 

Na to přidávání pér jsem zvědav.

Necháš plechy bez poklic? Vypadá to dobře. Asi se budu opičit.

Upraveno uživatelem Roman Bazi

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...