Fusion Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 Nevíte někdo kde sehnat takový ty bodový natáčecí světla? Nevím který auta je mají. Je to takový to "oko" na stropě, který se dá natočit na jakejkoliv směr. Něco jako: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Já je mám v kuchyni na rampách Jsou to 12V halogeny, takže zajdi do prodejen s osvětlením... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertex Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Nemaj je Lancie?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fusion Posted October 10, 2005 Author Share Posted October 10, 2005 Původně zaslal: Peta Já je mám v kuchyni na rampách Jsou to 12V halogeny, takže zajdi do prodejen s osvětlením... Když to bude svítit, tak je to OK, zkusím Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aceman206 Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Já je mám pošlu ti foto, je to z auta Opel Senator Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fusion Posted October 10, 2005 Author Share Posted October 10, 2005 Původně zaslal: Aceman206 Já je mám pošlu ti foto, je to z auta Opel Senator Díky moc za fotky, přesně to co sháním. A to bys je jako střelil? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aceman206 Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Původně zaslal: Fusion Původně zaslal: Aceman206 Já je mám pošlu ti foto, je to z auta Opel Senator Díky moc za fotky, přesně to co sháním. A to bys je jako střelil? Jo já jich mám hodně chceš ty malí nebo to velké , to malý se natáčí pouze do leva a doprava a to velké jak je spojené stim hlavnim světlem tak tam se ta malá otačí do všech stran a cena za poštovné (80-100kč) nebo osobně Praha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fusion Posted October 11, 2005 Author Share Posted October 11, 2005 Původně zaslal: Aceman206 Původně zaslal: Fusion Původně zaslal: Aceman206 Já je mám pošlu ti foto, je to z auta Opel Senator Díky moc za fotky, přesně to co sháním. A to bys je jako střelil? Jo já jich mám hodně chceš ty malí nebo to velké , to malý se natáčí pouze do leva a doprava a to velké jak je spojené stim hlavnim světlem tak tam se ta malá otačí do všech stran a cena za poštovné (80-100kč) nebo osobně Praha U2U Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts