Přema Odesláno 31. červenec 2014 Odesláno 31. červenec 2014 Mám kameru na sledování garáže ale je bez IR Led přisvícení...co se stane když k ní dodám externí IR lampu? Bude něco vidět ? pomůže to ? díky... Citovat
ChouLu Odesláno 31. červenec 2014 Odesláno 31. červenec 2014 Podle toho co je to za kameru a hlavně zda má UV filtr. Pokud má UV filtr, tak rozebrat a filtr vyndat, jinak ti to světlo bude k ničemu Citovat
Přema Odesláno 31. červenec 2014 Autor Odesláno 31. červenec 2014 Proc tam nedas normal lampu? jako že mi bude 24h vkuse svítit? Aha Citovat
Pe.Tr Odesláno 31. červenec 2014 Odesláno 31. červenec 2014 si ji zapneš jak budeš potřebovat ne ? tobě to snad říkat nemusím jak. Citovat
punkac Odesláno 31. červenec 2014 Odesláno 31. červenec 2014 co nějakou lampu reagující na pohyb nebo čidlo spínající tu lampu? Citovat
FrantaCV Odesláno 31. červenec 2014 Odesláno 31. červenec 2014 Normální světlo s pohybovým čidlem. Rozsvítí se jen při při setmění a reaguje na pohyb. Citovat
Přema Odesláno 31. červenec 2014 Autor Odesláno 31. červenec 2014 lampa na pohyb v garaži je ........ kamera je v garáži ..... mám k té kameře dálkový přístup ale v garáži je tma jak v prdeli a i když kamera jede je tam tma že by se dala krájet? Jak mám peto na dálku zapnout lampu abych viděl do garaže? Citovat
Přema Odesláno 31. červenec 2014 Autor Odesláno 31. červenec 2014 Pohyb tam není tak to PIPko nemá co sepnout.....a když už do garaže příjdu tak vidím a i tehdy se sepne ta lampa s PIRkem...ale to je mi ta kamera na 3 věci.. [upravil dne 31-7-14 19:14 od Přema] Citovat
punkac Odesláno 31. červenec 2014 Odesláno 31. červenec 2014 tak asi jedině ten infra přísvit upravený dle ChouLua, doplnil bych zapínání nějakým soumrakovým spínačem, tak bys eliminoval opotřebení a otáčení elektroměru Šlaka teď to čtu.... je to celé v garáži, tak jedině nějaký GSM modul [upravil dne 31/7/14 19:16 od punkac] Citovat
Přema Odesláno 31. červenec 2014 Autor Odesláno 31. červenec 2014 tam je tma i ve dne........uplně černočerná tma...... Citovat
FrantaCV Odesláno 31. červenec 2014 Odesláno 31. červenec 2014 To trochu postrádá logiku. Proč vnitřek garáže sledovat trvale? Řekl bych, že stačí zjistit a nahrát problém když se tam něco pohne. Ale to je věc názoru. Jinak doplňkové infra přisvícení bude fungovat pokud instalovaná kamera není vybavena UV filtrem - jak už tady bylo napsáno. Citovat
Přema Odesláno 31. červenec 2014 Autor Odesláno 31. červenec 2014 ok....jdu zjistit jestli má uv filtr Citovat
FrantaCV Odesláno 31. červenec 2014 Odesláno 31. červenec 2014 To trochu postrádá logiku. Proč vnitřek garáže sledovat trvale? Řekl bych, že stačí zjistit a nahrát problém když se tam něco pohne. Ale to je věc názoru. Jinak doplňkové infra přisvícení bude fungovat pokud instalovaná kamera není vybavena UV filtrem - jak už tady bylo napsáno. Citovat
Péťa Odesláno 31. červenec 2014 Odesláno 31. červenec 2014 To trochu postrádá logiku. Proč vnitřek garáže sledovat trvale? Třeba já si také dávám IP kameru do garáže - často se mi stane, že ráno odjedu do práce a po x kilometrech se vracím se přesvědčit, jestli jsem zavřel vrata. Jak v sobě ještě nemám dostatek kofeinu, tak nejsem zcela při smyslech. Citovat
FrantaCV Odesláno 31. červenec 2014 Odesláno 31. červenec 2014 No nevím, ale když zapomenu zavřít vrata, tak to uvidím na kameře už díky světlu z venku. A předpokládám, že máš veřejnou IP adresu a můžeš se tedy připojit třeba z mobilu přímo z auta. Jinak je to zase trochu mimo mísu. Ale jak říkám je to vše jen věc názoru. Já mám kameru vně - před garáží a vidím tedy kdo se mi kolem baráku a garáže motá. A jako daleko účelnější hodnotím v garáži (a nejenom tam) kouřové čidlo spojené s alarmem a správou na mobil, že je problém. Citovat
Přema Odesláno 31. červenec 2014 Autor Odesláno 31. červenec 2014 GSM alarm i s kouřákem mám v druhé garáži co nemám u baráku......tak jsou ale manuální vrata....tam nehrozí abych je nezavřel...jedině že bych vyjížděl ze 4kou v každém v oku.... :D:D Citovat
Péťa Odesláno 31. červenec 2014 Odesláno 31. červenec 2014 Franto, ale to jsem uvedl jako příklad mé využití. Přema to může mít jinak. Co se děje okolo garáže mi je jedno, máme tady na vesnici výborné sousedské vztahy. Citovat
FrantaCV Odesláno 31. červenec 2014 Odesláno 31. červenec 2014 Rozumím, ale asi se vraťme k původnímu dotazu. Bude to fungovat, problém může být jen ten UV filtr. A co se týká těch sousedských vztahů, jsme tady u nás na vsi taky v pohodě. Bohužel občas nás navštíví jedinci tmavší pleti tzv.\"Nepřizpůsobiví\" hledači čehokoliv co by se dalo zpeněžit a tady kamera může pomoct. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.