brixtr Odesláno 30. červenec 2014 Odesláno 30. červenec 2014 Zdrávím všechny kutily. Stala se mi taková nemilá věc, mám samsung galaxy s a do konektoru na sluchátka se mi dostal kamínek. Nevšiml jsem si toho a když sem chtěl zapojit sluchátka tak sem ho tam narval fest a vyšťourat to už nejde Nerozebíral to někdo náhodou? Jde mi o to zda když bych ten telefon rozebral zda je konektor průchozí a šlo by to vyšťourat ze spodu? [upravil dne 30/7/14 19:20 od brixtr] Citovat
AnotherOne Odesláno 30. červenec 2014 Odesláno 30. červenec 2014 Vypĺňa celý otvor? Niečím na spôsob háčika na ryby by to nešlo? Citovat
brixtr Odesláno 30. červenec 2014 Autor Odesláno 30. červenec 2014 totalně ani vyklepat nešel.. zkoušel jsem snad všechno i ševcovskou jehlu protože normalní sem zlomil..špendlík jak by smet a když sem si ohl hřebíček tak stejně sem se pod něj nedostal Citovat
Stejsn Odesláno 30. červenec 2014 Odesláno 30. červenec 2014 Tyhle 3,5mm jack konektory průchozí bývaj, za pokus to asi stojí (koukám do svý Galaxy mini a tělo drží pohromadě na 10 malých šroubcích). Pokud telefon není v záruce, tak bych to asi zkusil, jinak bych to nechal rozebrat servisu. Citovat
brixtr Odesláno 30. červenec 2014 Autor Odesláno 30. červenec 2014 v záruce není právě.. včera sem zrovna viděl s3 která ho průchozí má taky tak do toho asi pujdu snad to pujde Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 30. červenec 2014 Odesláno 30. červenec 2014 Ked to nepojde vytiahnut, tak napr http://www.ebay.com/itm/Samsung-Galaxy-S-i9000-Ear-Speaker-Earpiece-Audio-3-5mm-Jack-Flex-Cable-Part-/261468022614?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item3ce0b56756 Citovat
AnotherOne Odesláno 30. červenec 2014 Odesláno 30. červenec 2014 Mám tu starú SGS, už som ju rozoberal, môžem sa ti pozrieť ako to vyzerá. Citovat
brixtr Odesláno 30. červenec 2014 Autor Odesláno 30. červenec 2014 to už bych sám neměnil ale taky mě to napadlo ale spíš bych si koupil už asi jinej ted šli zase pěkně s cenou dolu... tenhle sem si oblíbil proto to tak řeším edit: za každej poznatek a radu sem vděčnej [upravil dne 30/7/14 06:48 od brixtr] Citovat
KoudaK Odesláno 30. červenec 2014 Odesláno 30. červenec 2014 Nebo pokud se ti to nechce rozebirat tak na sirku pidi kapicku nejakyho kvalitniho lepidla a skusit ju tam vlozit aby se kaminek prilepil k ty sirce a pak to vytahnout. Ale nevim nevim. Citovat
AnotherOne Odesláno 30. červenec 2014 Odesláno 30. červenec 2014 Tak som to rozobral nie je priechodzí a navyše aj keby bol je k nemu zlý prístup zo zadu aj keď sa dá dole plastový kryt. Potrebné demontovať aj plošák, ktorý je okolo neho. Na ňom treba odpojiť niekoľko páskových vodičov z konektora, hrozí zničenie pásky. Nakoniec som pozrel do samotného konektora, na dne je medený kontakt takže nie je priechodzí. Citovat
brixtr Odesláno 30. červenec 2014 Autor Odesláno 30. červenec 2014 Nebo pokud se ti to nechce rozebirat tak na sirku pidi kapicku nejakyho kvalitniho lepidla a skusit ju tam vlozit aby se kaminek prilepil k ty sirce a pak to vytahnout. Ale nevim nevim. hele to mě taky napadlo ale než sirku tak nějaký hřebík s rovnou hlavičkou abych to nezlomil.. ale docela se toho bojím abych to neopřel o stěnu konektoru a nepřilepil to k němu Citovat
brixtr Odesláno 30. červenec 2014 Autor Odesláno 30. červenec 2014 AnotherOne : děkuju tak aspon vím že to nemusím zbytečně rozdělavat..asi to opravdu zkusim s tím lepidlem.. nějaký navrh na lepidlo který by fakt drželo jak přibitý? vteřínový by to asi nevydrželo si myslím Citovat
Dave_k Odesláno 30. červenec 2014 Odesláno 30. červenec 2014 To by chtělo zubařskou vrtačku a kamínek rozdrtit a vysypat. Citovat
brixtr Odesláno 30. červenec 2014 Autor Odesláno 30. červenec 2014 je tady někdo zubař? ne žertuju..tu bohužel nevedu Citovat
Guest servisman Odesláno 30. červenec 2014 Odesláno 30. červenec 2014 Stačila by ruční minibruska ta má 30000 otáček tou by to mohlo jíti k ní jsou i potřebné nástavce. Nevím zkusit to malým vrtáčkem a vrtačkou ? Citovat
brixtr Odesláno 30. červenec 2014 Autor Odesláno 30. červenec 2014 no za pokus to stoji jen se bojím abych ten konektor neuvařil... zase na druhou nemam co ztratit Citovat
Dave_k Odesláno 30. červenec 2014 Odesláno 30. červenec 2014 Ty nechodíš k zubaři? Řekni mu, že pro něj máš novýho pacoše. Za 50,- by ho mohl ošetřit, ale musí mít kartičku pojištěnce. [upravil dne 30/7/14 08:53 od Dave_k] Citovat
Tony Stark Odesláno 30. červenec 2014 Odesláno 30. červenec 2014 ha, tohle už se mi taky a ne jednou stalo, v jednom případě jsem telefon nechal do práce na hraní a v druhém případě, jsem to vyndal tak že jsem to jacku nalil olej a koupil si jehlu na odběr krve a tak dlouho do toho usilovně píchal až jsem jej jakoby načal a šel pak ven pomocí mini jehly snad se ti podaří jej dostat ven Citovat
brixtr Odesláno 30. červenec 2014 Autor Odesláno 30. červenec 2014 Ty nechodíš k zubaři? Řekni mu, že pro něj máš novýho pacoše. Za 50,- by ho mohl ošetřit, ale musí mít kartičku pojištěnce. [upravil dne 30/7/14 08:53 od Dave_k] ze zubaře mám větší vítr jak z policajtů když měřej a mám těžkou nohu Tony: olej??? a to se mu nic nestalo??? Citovat
Tony Stark Odesláno 30. červenec 2014 Odesláno 30. červenec 2014 taky mi říkal kolega že to zničím ale pochopitelně tel. byl vypnutý a tudíž tam olej nevadil, pak jej vytřeš vatou na sirce či něčím jiným musíš ale mít ten jack uzavřený ! rozhodnutí je na tobě, mě se to takhle povedlo a telefon už je sice prodaný ale kolega si na žádné problémy nestěžuje a jack funguje hrál jsem si s tou jehlou skoro půlku dne a pak jsem to otočil a šlo to vyndat, tak jsem se málem rozbrečel radostí [upravil dne 30/7/14 08:01 od Tony Stark] [upravil dne 30/7/14 08:02 od Tony Stark] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.