Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čaute chalani,

potreboval by som poradiť. Mám problém s elektrikou v mojom aute (aká to anomália u Peugeota :) ).

Dnes som auto zaparkoval a išiel som vybrať veci z kufra. Po zabuchnutí veka som ho chcel ešte raz otvoriť, ale nedalo sa.

Počítadlo kilometrov bolo po otvorení dverí vypnuté (normálne svieti počet km).

Tak som ho chcel naštartovať a v tom to prišlo.

- Na palubovke začala blikať kontrolka rezervy paliva a STOP (ručná brzda), niekoľko kontroliek zostalo svietiť (dokonca aj ESP, ktoré nemám).

- Začali sami od seba stierať stierače.

- Motor sa nedal naštartovať a namiesto kilometrov svivetil servisný kľúčik.

- Teplomer neukazoval teplotu.

- Začalo pršať tak som chcel zatvoriť okná. Vodičove okno som zatvoril. Spolujazdcove okno mi nešlo zo strany vodiča zatvoriť vôbec. Zatvoril som ho s tlačidlom na spolujazdcovej strany.

- Nefunguje ani centrál.

- Sami od seba sa zapnú svetlá (mám nastavené automatické zasvietenie po naštartovaní) a nepomôže ani prepínanie páčky svetiel.

Vie mi niekto poradiť alebo ho mám jebnúť do škarpy? :myslim

PS: Už mi to spravilo 2x za posledný mesiac. Vždy pomohlo odpojiť batériu. Minule som to musel spraviť asi 3-4x aby to pomohlo.

[upravil dne 1.8.2014 09:30 od PEUGEOTIK307]

Odesláno

Pred chvíľou som to naštartoval (batéria bola odpojená cca 2 hodiny) a išiel som si nastaviť hodiny a dátum na počítači a v tom mierne pohasla palubovka a spustili sa mi stierače. Motor bežal naďalej. Po vypnutí motora som ho už nenaštartoval. :(

Takže asi to tentokrát nespôsobil otras.

:superAle ďakujem za tip.

Odesláno

Někde možná natekla voda a jak to časem zoxidovalo tak si proudy hledají jinou cestu. Tohle už mám taky za sebou, když mi natekla voda do konektoru changeru v kufru a motor běžel, ale elektronika v autě si žila svým životem. :o

Odesláno

Je pravda, že prvý krát sa táto závada objavila cca po 3 dňoch od umytia auta (aj wapkou) a hlavne po ceste v nechutnej búrke po diaľnici.

Skúšal som hľadať takéto miesta v motorovom priestore a v kabíne. Nenašiel som.

Diagnostika nepomohla. Nedalo sa spojiť. Dala sa načítať iba motorová jednotka.

BSI som vymontoval a dal do servisu.

Ak to bude ona je to super, ale ak nie tak neviem. Možno predám auto za pár € na súčiastky. :(

Pokukoval som po novom P308 Allure, ale po tejto skúsenosti s Peugeotom to tak nevidím. :(

Odesláno

Takže podľa najnovších informácií je vymazaná flash pamäť v BSI.

Vie mi niekto poradiť kde sa dá tento SW stiahnuť???:myslim

PS: Je to vôbec možné, aby sa zmazal SW??? A ak áno tak prečo sa to 2x obnovilo do správneho stavu.

[upravil dne 1.8.2014 09:42 od PEUGEOTIK307]

Odesláno

Nezbude ti nic jiného než origo servis, nebo někdo z nezávislých opravářů, který má přístup na server Peugeotu, kvůli stažení konfigurace, spárování s ŘJ motoru a naučení klíčů. Jednou jsem se o to snažil zadat ručně, ale bez úspěchu.

Odesláno

ak sa nespoji s diag , tak to ani online nepojde ....inac neviem preco sa zosype sw v tych 307-mach.....

auto pride na vymenu oleja...a uz neodide.....keby , ze sa aspon nieco zvaralo......a to nebol jeden pripad.....fakt nechapem...ze by bola dielna v zlej zone

zadavozit druhu taku istu funkcnu a preletovat pamate... najst manika co ti to preletuje...

povodna bsi je siemens ?

Odesláno

nebude levnější a jednodušší výměna BSI za jinou, třeba z vraku? Měnil jsem ji na předchozím autě, protože paka italský při montáži alarmu nutěsnili díru v kastli a tekla do ní voda. Dávala se sice nová, ale ne zcela přesně odpovídající. Měla vyšší konfiguraci, než ta původní. Chvilka práce s Diag a šlapalo to.

Odesláno

Je to Valeo BSI BOX.

BSI som zatiaľ nenašiel. Iba samé diesle.

BSI má momentálne nový stav. Palubovka vôbec nesvieti a je počuť iba čerpadlo po zapnutí kľúčika. Ani stierače už nestierajú.

Odesláno

kamarát tam bol s fordom focus lebo mu stále svietili kilometre na tachometri a vždy mu to za dva dni vybilo baterku .Chodil po všelijakých servisoch ale až tam mu zistili že je zlá riadiaca jednotka zamykania ktorá to neuspí, cenovo to bola dosť palba.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...