MrValicekNR Odesláno 25. červenec 2014 Odesláno 25. červenec 2014 Zdravim... menil som cca pred 2-3 tyznami brzdy kotuce + platnicky a zacali mi piskat pri zastavovani pred krizovatkou... da sa stim nieco robit ? Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 25. červenec 2014 Odesláno 25. červenec 2014 Co jsi daval za desticky je zname ze treba feroda obcas piskaji a taky zalazi jeslti jsi dobre vycistit a namazal medi docedaci plochy desticek :-) Citovat
Háček Odesláno 25. červenec 2014 Odesláno 25. červenec 2014 tak to občas dělá čurbes na destičkách stačí jen vymontovat destičky a lehce na rovný ploše ,,slíznout\" na jemnym papíru (Položíš na rovnou plochu brusný papír např 1000 a párkrát po něm přejedeš destičkama ) a mel by bejt klid, ja osobně feroda používám dlouho a nikdy sem neměl problem, ale je pravde že feroda jsou myslimže 3 druhy .. Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 25. červenec 2014 Odesláno 25. červenec 2014 ja mel feroda nekolikrat a spatny od te doby jedu jenom Textar nebo ATE Citovat
Tony Stark Odesláno 25. červenec 2014 Odesláno 25. červenec 2014 To ti píská předek nebo zadek? Všechno je od kusu, mě zase vzadu pískali Bremba desky a tak jsem dal Zimmermann a mám klid. Citovat
MrValicekNR Odesláno 25. červenec 2014 Autor Odesláno 25. červenec 2014 Kotuce a platnicky som tam dal TRW... pri montazi bola pouzita medena vazelina spreji... Mam taky pocit ze to zacalo piskat pri prudkom brzdeni zo 150km rychlosti alebo pri umivany som použil ozivovac pneu... uz som skusal aj viac krat pri rychlosti cca 100km zabrzdit ci sa to nespravi a nepomohlo Skôr predok mi pisti [upravil dne 25/7/14 18:29 od MrValicekNR] Citovat
Tony Stark Odesláno 25. červenec 2014 Odesláno 25. červenec 2014 vytáhni desky, očisti kotouč, desky stáhni jak ti píšou smirkem ale jemně. Za mě jsou TRW měkké bláta. Ale 100 lidí 100 zkušeností. [upravil dne 25/7/14 17:34 od Tony Stark] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 25. červenec 2014 Odesláno 25. červenec 2014 Mam Bosch kotouče a Bosch desky, při lehkém přibrždování při nižší rychlosti pískají, jen jemně takže to nechavem bejt protože jinak to brzdí jako šlak A jak muže někdo napsat že třeba TRW jsou bláta?? Každý výrobce dělá několik tvrdostí takže takhle se to prostě říct nedá [upravil dne 25/7/14 20:42 od Radek Hurvajz] Citovat
MrValicekNR Odesláno 26. červenec 2014 Autor Odesláno 26. červenec 2014 v nedeľu budem mat pravdepodobne čas tak to skúsim... Som sa dopočul že existuje pasta alebo sprej proti pískaniu bŕzd... mate stím skúsenosti ? [upravil dne 26/7/14 09:19 od MrValicekNR] Citovat
Mišak Odesláno 27. červenec 2014 Odesláno 27. červenec 2014 Pilníkem sraž hrany desek měli by přestat pískat. Já to dělám flexou a problém s pískáním nemam. Citovat
koblih69 Odesláno 27. červenec 2014 Odesláno 27. červenec 2014 Dnes už většinou desky nepískají kvůli samotné směsi, ale vibrací kovu na kterém je destička ve třmenu. Takže rozebrat destičky pečlivě očistit a stejně tak třmeny. Pokud je vůle malá tak destičky mírně opilovat a opilovaným místům srazit hrany. Styčné plochy namazat mědí nebo keramickou vazelínou (jen velmi lehce). Před montáží vezmi kotouče hrubým smirkovým plátnem (jen rukou zdrsnit povrch) a totéž u destiček. U nového obložení si desky rychleji sednou když srazíš obložení hranu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.