Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

upozornění na rozsvícená světla

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj nevíte někdo, jestli je při vypnutém zapalování a rozsvícených světech zvuková indikace? Já mám za to, že asi byla, ale už nefunguje. Můžete to někdo zkusit a napsat jestli je a pokud ano, odkud zvuk jde. Díky

• O 4 týdny později...
Odesláno

opraveno s komickým rozuzlením - rozebral jsem bílé relé, našel jsem studeňák u kondíku. Dal jsem ho tam zpět, fungovalo. Druhý den nic. Vyrobil jsem tedy vlastní pípak, dal ho tam, fungoval, další den nic. Už jsem byl psychicky připravený na rozborku palubky a hledání nalomeného kabelu, ale ještě jsem s tím dneska harašil, poklepával při rozsvícených světlech a nic, pak jsem otevřel dveře, že si skočím pro měřák a bylo jasno. Napětí od vypnutého klíčku poklesne a pípák sepne až když se otevřou dveře. No a oba pípaky fungovali při otevřených dveřích, když jsem je tam vleže instaloval a testoval, když jsem je pak testoval po jízdě se zavřenými dveřmi, tak už ne :D

Odesláno
:D:D:D jo takový zážitky se asi povedou každýmu, vzpomněl jsem si na dva svoje - 1. instalace neorigo centrálu - na odzkoušení jsem používal nabíječku. 3 dveře OK a když jsem přidal 4 tak to přestalo chodit. Hledal jsem to půl dne než jsem to připojil na baterku ... a druhej - neorigo stahování oken, na zkoušku jsem použil dlouhé dráty s tím, že je později zkrátím (snad 15 m) okno se stáhlo ale nahoru lezlo jako šnek, hledal jsem kde to drhne kříží se a pod... no a pak jsem zkrátil dráty a to co jsem 2 hodiny hledal bylo vyřešeno hned. Jen se zastavit a zamyslet. :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...