KaspyT Odesláno 23. červenec 2014 Odesláno 23. červenec 2014 Zdravím, Pokud stočím kola na levou i pravou stranu na cca 3/4, tak se z levé části ozývá \"praskání\". Auto bylo v klidu nastartované v garáži. Před 2 měsíci jsem měnil ramena a stabilizační tyčky a vůle v řízení nebyla. Citovat
jojtik Odesláno 23. červenec 2014 Odesláno 23. červenec 2014 Nejde to skor z horneho ulozenia tlmica? Niekto nech ti toci volantom a capni do ruky tu misku navrchu co drzi tlmic, ci neucitis lupnutie? Je to vidno i na pruzine tlmica. Citovat
P607Olda Odesláno 23. červenec 2014 Odesláno 23. červenec 2014 A neodkládej to, nebo budeš, krom uložení, měnit i pružiny. Citovat
KaspyT Odesláno 23. červenec 2014 Autor Odesláno 23. červenec 2014 Díky za tip. Zítra to prověřím. Jinak pružiny i s ložiska jsem měnil cca před rokem. Citovat
koblih69 Odesláno 23. červenec 2014 Odesláno 23. červenec 2014 To by bylo dost neobvyklé, že by to odešlo tak rychle. Pokud by to bylo lupání pružiny díky zadřenému ložisku tak to je poměrně dobře vidět - někdo ti otáčí kolama a pružina se otáčí spolu s kolem až dojde to bodu kdy je síla taková, že pružina \"poskočí\" Citovat
KaspyT Odesláno 26. červenec 2014 Autor Odesláno 26. červenec 2014 Tak jsem se dostal s autem na zvedák a problém byl bočním plastu u motoru zespoda. V místě tlumiče, kde je uchycený stabilizátor, tak ten výčnělek dřel o ten plast při zatočení a pak to vydávalo to divné praskání. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.