Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

kdo - levně rozvody WJY - materiál?

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, mám dotaz: sháním rozvody vč. vodní pumpy na svoji 306 1.9D WJY.

pouze materiál, popř. kolik by vyšla práce u vás

VIN: VF37EWJYF33310149

ideálně Brno < > Praha

díky

Odesláno

no neviem čo znamená dlho jazdiť nebude 30 tis. km? závisí na tebe ak o rok pôjde na šrotovisko tak sa možno neoplatí ak na dlho tak napr. INA v tých sadách spolu s pumpou je aj tesnenie

Odesláno

za mě doporučuju sadu od INA a pumpu třeba MEYLE minulý měsíc jsem dával sestře Contitech a pumpu si už nepamatuju ale dělal jsem jí toho víc a bral jsem jen kvalitu

cena práce se pohybuje od 1000 do 2500

u nás bych Ti to asi udělal ale asi bysis musel vyslechnout přednášku o nošení jídla do restaurace a ať Ti to namontuje ten kdo Ti to prodal a nedostaneš záruku na práci (myšleno tak že pokud se něco stane s dodaným dílem (vada materialu apod.)tak si zaplatíš znova práci) samozřejmě na záruka na kvalitu práce platí

[upravil dne 23/7/14 21:55 od Chip]

Odesláno

Chip: práci asi zvládnu sám, i když jistě ne jako profesionál a budu se sr-t s předstřikem..

Teda pokud by to byla dobrá cena (za práci) jednu přednášku o nošení si vlastního jídla do restaurace bych ustál :D

Jinak tuším, že jsem koupil INA sadu, snad to bude fungovat..

K té hlášce, že auto již dlouho jezdit nebude: no, s tím nájezdem co to má a faktem, že tam chčije olej přes gufero (??) a já nevim co ještě, to asi jednoho dne klekne.. To auto jezdilo 10 let po stavbách a holt se to projevilo.. Avšak předpokládám, že to bude déle než do zimy, což by s tekoucí vodní pumpou asi bylo to poslední, co by motor zažil... :)

Nicméně rád s ním ještě pojezdím, tak snad se to nevysype hned.. už jsem letos měnil čerpadlo :)

[upravil dne 24/7/14 17:21 od xbata]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...