xbata Odesláno 22. červenec 2014 Odesláno 22. červenec 2014 Zdravím, mám dotaz: sháním rozvody vč. vodní pumpy na svoji 306 1.9D WJY. pouze materiál, popř. kolik by vyšla práce u vás VIN: VF37EWJYF33310149 ideálně Brno < > Praha díky Citovat
JakubkoSK Odesláno 22. červenec 2014 Odesláno 22. červenec 2014 rozvody kúpiš veľmi výhodne u člena badisak má online shop. Citovat
xbata Odesláno 23. červenec 2014 Autor Odesláno 23. červenec 2014 Díky, budu ho kontaktovat.. Citovat
ChouLu Odesláno 23. červenec 2014 Odesláno 23. červenec 2014 badisák má teď dovolenou ale jeho eshop funguje www.autorozvody.cz Sada rozvodů: 0831 N2 Vodní pumpa: 1201 C4 Citovat
xbata Odesláno 23. červenec 2014 Autor Odesláno 23. červenec 2014 http://eshop.autorozvody.cz/tecdoc/ když bych vzal to nejlevnější, postačí to? Přeci jen to auto už dlouho jezdit nebude.. Jen nevidim nikde, jestli je tam těsnění pod pumpu.. Citovat
JakubkoSK Odesláno 23. červenec 2014 Odesláno 23. červenec 2014 no neviem čo znamená dlho jazdiť nebude 30 tis. km? závisí na tebe ak o rok pôjde na šrotovisko tak sa možno neoplatí ak na dlho tak napr. INA v tých sadách spolu s pumpou je aj tesnenie Citovat
ozzy56 Odesláno 23. červenec 2014 Odesláno 23. červenec 2014 http://eshop.autorozvody.cz/tecdoc/ když bych vzal to nejlevnější, postačí to? Přeci jen to auto už dlouho jezdit nebude.. Jen nevidim nikde, jestli je tam těsnění pod pumpu.. a víš co chceš? pokud dlouho jezdit nebude, tak nic neměň Citovat
Chip Odesláno 23. červenec 2014 Odesláno 23. červenec 2014 za mě doporučuju sadu od INA a pumpu třeba MEYLE minulý měsíc jsem dával sestře Contitech a pumpu si už nepamatuju ale dělal jsem jí toho víc a bral jsem jen kvalitu cena práce se pohybuje od 1000 do 2500 u nás bych Ti to asi udělal ale asi bysis musel vyslechnout přednášku o nošení jídla do restaurace a ať Ti to namontuje ten kdo Ti to prodal a nedostaneš záruku na práci (myšleno tak že pokud se něco stane s dodaným dílem (vada materialu apod.)tak si zaplatíš znova práci) samozřejmě na záruka na kvalitu práce platí [upravil dne 23/7/14 21:55 od Chip] Citovat
xbata Odesláno 24. červenec 2014 Autor Odesláno 24. červenec 2014 Chip: práci asi zvládnu sám, i když jistě ne jako profesionál a budu se sr-t s předstřikem.. Teda pokud by to byla dobrá cena (za práci) jednu přednášku o nošení si vlastního jídla do restaurace bych ustál Jinak tuším, že jsem koupil INA sadu, snad to bude fungovat.. K té hlášce, že auto již dlouho jezdit nebude: no, s tím nájezdem co to má a faktem, že tam chčije olej přes gufero (??) a já nevim co ještě, to asi jednoho dne klekne.. To auto jezdilo 10 let po stavbách a holt se to projevilo.. Avšak předpokládám, že to bude déle než do zimy, což by s tekoucí vodní pumpou asi bylo to poslední, co by motor zažil... Nicméně rád s ním ještě pojezdím, tak snad se to nevysype hned.. už jsem letos měnil čerpadlo [upravil dne 24/7/14 17:21 od xbata] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.