Haryk Odesláno 20. červenec 2014 Odesláno 20. červenec 2014 Ty lidi upřimě lituji :( http://www.novinky.cz/zahranicni/342781-lide-se-koupali-a-na-parkovisti-jim-zatim-shorela-auta.html Citovat
vendelinek Odesláno 20. červenec 2014 Odesláno 20. červenec 2014 jo,právě jsem to četl,nechtěl bych tam teda zrovna být,asi by mě ranila mrtvice,a vubec jim to nezávidim:( Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 20. červenec 2014 Odesláno 20. červenec 2014 No to je to parkování na suchý trávě, přijedeš s rozpáleným katalyzátorem na trávu, zastavíš a je vymalováno:bojim Citovat
Guest servisman Odesláno 20. červenec 2014 Odesláno 20. červenec 2014 Tam bych nezaparkoval ani náhodou ani zdarma na suché trávě je pak problém. Ale pobavilo mne v televizi když jsem zaslechl koupali se a hořeli jim auta. Citovat
KoudaK Odesláno 21. červenec 2014 Odesláno 21. červenec 2014 Joo zahasil bych si...... Ale jenom jako strojnik nejak by se me k tem plamenum nechtelo. :-) Vcera jak horelo to pole na prostejovsku tak jsem ten dym videl az z olmiku z aquaparku. Citovat
BV406 Odesláno 23. červenec 2014 Odesláno 23. červenec 2014 jak uz psal radek, tak i me uz v autoskole ucili, ze neni moc dobre odstavit auto po jizde na suche trave, rozpaleny kat to zazehne jako nic ! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.