Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak ono to mas jedno ;) prachy to byli stejne mlady tak me to netrapi :) hlavne ze je v cem jezdit :)

Odesláno z mého Samsungu Galaxy S4 Mini pomocí Tapatalk

Tebe živí ženská,tak to se stydˇsam před sebou.

tohle ona asi nečte,nebo ji to ukážeš?

Odesláno

Ne nezivi me zenska jen sem si toho sveho roztrelil a ted mi dala prachy na nove stim ze ji to casem vratim :) a jo cte to ;)

Odesláno

Aluska jo to byl ale zmena je zivot :)

Milan+ jelikoz platim byt atd... a zamestnavatel nas docela seka na vyplatach tak 4 petky na jine ted fakt nemam... Me uz rodice nezivi a nedavaj mi prachy...

Odesláno

Neřešte kdo koho živí, podstatný je to opuchlý auto.

Teda jako chapu že to asi i jede, ale je to vošklivý jak jeden fiat :D

Na Fiaty nevzpominej..

Odesláno

Neřešte kdo koho živí, podstatný je to opuchlý auto.

Teda jako chapu že to asi i jede, ale je to vošklivý jak jeden fiat :D

Ja stim treba problem nemam ;) Vim neni to Peugeotik ale libi se mi ;)

Odesláno

Hele takova Multipla na kterou si asi narazel se mi nelibi ale tohle celkem i jo ;) pro 2 lidi je to super ;) a staci ;)

Odesláno

s mensim odporem k praci sem se pokusil sundat puvodni calouneni z plata v kufru (takovy ten chlupaty koberec) - kdyz to asi po hodine vypadalo furt stejne zacal jsem premyslet ze to plato vyrobim z desky a repro do ni narvu tak jako tak

Odesláno

Jo ma jeste jedno ;) a to je jeste vetsi humus :D ted si nepamatuju jak se jmenuje

To je těžký, Fiat má spoustu hnusnejch modelů ... Tempra, Bravo/Brava, Multipla 1&2 .. Záleží slovy klasika "na vkusu každého soudruha" ...

Odesláno

Co bylo dneska? Po ranu dopoledne jsem dodelal od vcerejska špinky,dneska 500 vcera 300,a pri tom delal obed,pak mamine do prace dovezt jidlo,pak doma trochu poklidit umejt nadobi,kavicka a odpocinek po celo denni drině :D

odeslano z Lumie

Odesláno

Vzhledem k dnešnímu počasí a tomu, že jsme včera přes 4 hodiny strávili lezením po skalách, prodíráním křovím, bahnem a válením ve sněhu, jsme to dneska vzali do Aquapalace Čestlice. Měl jsem trochu obamu, jestli tam nebude nával, ale skoro nikdo tam nebyl, krásně volno. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...