Havlicek.Lukas Odesláno 17. duben 2015 Odesláno 17. duben 2015 doufam ze ne mam to uz jen 4,8 km predtim sem jezdival skoro 10 km a do kopce Citovat
Milhausekkk Odesláno 17. duben 2015 Odesláno 17. duben 2015 Ahoj Vendelinek, máš to pěkné ... já když si umyju auto, tak do druhého dne prší. Teď ale budu mít rekord, protože jsem umyl auto o víkendu a pršelo až dnes v pátek. To máš na 15", že? Citovat
vendelinek Odesláno 17. duben 2015 Odesláno 17. duben 2015 áno panáčku patnáctky dneska taky pršelo a docela slušně po ránu,pak se to trochu probralo Citovat
Roman Bazi Odesláno 17. duben 2015 Odesláno 17. duben 2015 Toulání po Oh bylo skvělé. Nepršelo, i když podle předpovědi mělo. Za celý den jsem nepotkal žádného člověka, nádhera. Sněhu a mokrého mechu jsem si užil dost. Teď jsem se vysprchoval v ledové vodě, a zahřívám se Červeným tramínem který je bílý :bojim . Citovat
Roman Bazi Odesláno 17. duben 2015 Odesláno 17. duben 2015 Já vím. Ale tady jsem v kempu sám a je tu klid. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 18. duben 2015 Odesláno 18. duben 2015 (upraveno) no hned po ranu sem zajel do obchodu a pri zpatecni ceste pres bezdotykovou mycku - ale asi to auto prestanu umyvat - je tam cim dal vic skrabancu asi 2 mesice se mi tady valela folie na okna aby lidi necumeli do baraku tak sem to hodil do obyvaku - vic bohuzel nevyslo rozdil mezi obyc oknem a foliovym oknem Upraveno 18. duben 2015 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
punkac Odesláno 18. duben 2015 Odesláno 18. duben 2015 Kolik ta folie požere denního světla, jinak takhle z ulice je to parádní.... Funguje to i když vevnitř svítíš? Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 18. duben 2015 Odesláno 18. duben 2015 podle navodu co k tomu bylo propustnost svetla cca 26% zabraneni cca 70% tepelne energieabsorbuje cca 99% ultrafialoveho zareni pocitove je v obyvaku trochu mene svetla (asi jako v aute s foliema)a prej kdyz se v mistnosti rozsviti uz by pres to melo byt videt - ale vetsinou vecer uz zatahujes zavesy, zaluzie, atd. mam to na okne asi 2 hodiny jeste sem svitit nemusel Citovat
Milan+ Odesláno 18. duben 2015 Odesláno 18. duben 2015 (upraveno) Dneska mám docela frc, dělal jsem známému tělesa pro diody na kontrolky na Yamahu. Pak to plexi na skútr. Upraveno 18. duben 2015 uživatelem Milan+ Citovat
Milan+ Odesláno 18. duben 2015 Odesláno 18. duben 2015 A ted dořezávám závity do spešl matic na Škodovácke staré alukola takzvané kopretiny nebo otvíráky. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 18. duben 2015 Odesláno 18. duben 2015 jj votviraky pekny kolecka na skodovky Citovat
Guest servisman Odesláno 18. duben 2015 Odesláno 18. duben 2015 Dnes zkoumal nová schémata zapojení a jak se budou vyrábět připojovací kabely a mám z toho drobet guláš v makovici. Citovat
Guest StibTo Odesláno 18. duben 2015 Odesláno 18. duben 2015 Kolik je v Praze stanic metra, kde neexistuje jiný výstup na povrch než po vlastních? A střílí se kolem toho tak jako na Veleslavíně? Ten humbuk, co se kolem chybějícího eskalátoru strhl bych chápal, kdyby se ťapalo po vlastních od kolejí. Mimoto až na povrch jede výtah, jen je megašílených 150 m od zastávky busu. Fakt mi v poslední době přijdou všichni kolem mně tak žadonící po jakémkoli negativismu, až to dveřma tříská. P.S. Stejně i po jezdících schodech cca 70% lidí šmajdá pěšky, tak se holt dala možnost aspoň kousek šmajdat pro všechny a zase je to špatně A kolik je v Praze stanic metra ze kterych se vystupuje k autobusum jedoucim na letiste ? .. Citovat
Guest Scratch Odesláno 18. duben 2015 Odesláno 18. duben 2015 dneska jsem pridelal na strop na chodbe asi 4 novy svetla. Tedy spis zamenil za osklivy stary design, za novy, sice je to porad strasny vuci stare malbe a jak nam tam zateklo, ale to udelame az se na to usetri. Necham to udelat firmu vc. novych stuku atd. no a jinak jeste rozebral sporak Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.