Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 7 minutami, Pažout508 napsal:

Jojo zakový dny se povedou 🙄 žák zbytek dne opatrně :super

no jo, když se daří tak se daří, měl jsem radši zůstat v posteli, aspoň bych se teď nenervoval

Odesláno

No ale Norton na polnačku nesmí:D na to mám jiný broučky. Hořice mám přez půl republiky :roll, pravda je že pokud syn udělá prijímačky tak tam půjde na střední :D  Ve středu jsem tam byl :super

Odesláno

od rana se jaksi nezastavil
vytahnul sem na jarni projizdku do zberneho dvora s bordelem ze zahrady uz 3 roky nepojizdnou Evinou - cestu tam zjisteny unik tlaku ze 3 kol - 1 v pohode dalsi 2 bohuzel styrely ventilek
odpich sem to u baraku musi to vydrzet do pondelka do pneuservisu
dopoledne se sanzit trochu zredukovat brectan a jine popinavky na stene
a odpoledne dobre zalozeneho a ulezeneho kompostu par lopat kvalitni zeminy do zahonku a manzelce na skalku

asi dnes padnu za vlast

08.jpg

09.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpg

Odesláno

Pěknej mazlik, jen nejsem zastánce těch kufrů. Vím že je to praktické ale podle mě to *neumím psát slušně*í vzhled motorky. Samozřejmě každý má jiný názor. Co je to za obsah?

Odesláno

Tak jsem se konečně rozhodl a obětoval prachy.:roll Pořád jsem přemýšlel jestli si vyměnit olej v AP sám nebo spec. firmou. :myslimNakonec po dlouhém hledání informací( zde na clubu i jinde) a váhání jsem zvolil firmu která to udělala i s proplachem. Je pravda že to peněženku dost vyprázdnilo🙄 ale zase mám dobrý pocit že je to kvalitně odvedená práce. :super No a když jsem se vrátil ze servisu tam byl doma balíček s klubáckými rámečky a samolepkami.Rámečky šli hned a samačky počkají až bude tepleji:mrk.Pak už budu moci konečně oficiálně představit mou 508.:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...