Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Guest Scratch
Odesláno

tak letošní dovolená je z velké většiny zaplacena a 16.6. hurá směr HR na týden pod Makarskou do našeho oblíbeného domečku a druhý týden se postěhujeme ještě krapet níž k Dubrovníku :)

Teď ještě vybrat něco na září :D

Odesláno (upraveno)

Ráno na TO FNKV na 44 úspěšný dárcovský odběr. Tentokrát se vše povedlo i když vzorek mi zase brali na dva vpichy. Paní doktorka mi to vysvětlovala že zkrátka ta žíla jak se po vpichu hojí tak udělá jizvu a přes ty jizvy že už se nedá brát krev takže mi to od teď musí brát z jiné " hluboké " žíly.  No přemýšlím že se asi odeberu do  " dárcovského důchodu " letos můžu ještě 3x a od příštího roku už budu chodit asi jen " svátečně " jednou za rok.

Za chvíli si jedu pro holku naši hlídají synovce takže bude celý víkend veselo. Doufám že aspoň bude trochu slušný počasí aby mohli bejt venku ty smradi. Protože pokud by byli doma pohromadě tak nám z obou baráků jsou schopný udělat kůlničky na dříví.

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odesláno

Dnes v práci Lanškroun, Suchý vrch, Andrlův chlum revize..... A jako třešnička na dortu přes PP2000 instalace jiného rádia na kolegovo P206SW MUX v Ústí nad Orlicí. Už mne čeká jen transport teenagerky z HK domů, zkrmení divé zvěře a pak večer pro manželku do vinárničky v HK, aby nemusela sockou. :)

Odesláno
před 16 minutami, Fruktis napsal:

veno dle predpovedi ma byt hnusne...priprav si pilu a sekeru...at můžeš rovnou obě kulnicky využít:aut

Nevyhrožuj, já mám zítra noční v Kérkonoších....... :roker

Odesláno
Dnes v práci Lanškroun, Suchý vrch, Andrlův chlum revize..... A jako třešnička na dortu přes PP2000 instalace jiného rádia na kolegovo P206SW MUX v Ústí nad Orlicí. Už mne čeká jen transport teenagerky z HK domů, zkrmení divé zvěře a pak večer pro manželku do vinárničky v HK, aby nemusela sockou. [emoji4]

Tady jezdí někdo skoro kolem našeho baráku. :mrk:D
Odesláno

Jo, to skoro. V úterý začínám v Žamberku, pak Letohrad, Pastviny, Jablonné nad Orlicí, Česká Třebová a pokud bude ještě čas, tak na výměnu antény do Tatenic.

Odesláno
před 1 hodinou, radim.1008 napsal:

A co, že to přesně děláš? No tak to už bude kousek. :D

To se těžko vysvětluje a sem to nepatří. Třeba si o tom plkneme na srazu. :)

Odesláno

Mimo toho,že jsem.rano vstával docela.brzo,dvakrát do města nakoupit pak za jednou babičkou na pokec a pak za vnouckama podívat se na zimní stadion jak se pripravujou  na hokej,jezdí jim to skvěle,budou z nich druzí Jágrovci :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...