oddie Odesláno 16. červen 2015 Odesláno 16. červen 2015 To je zhruba popsáno tady: http://fleischhans.blog.idnes.cz/c/462148/strety-zajmu-jednoho-hrace-v-miliardovem-byznysu-podporovane-statem-v-stk-a-v-mereni-emisi.html Citovat
ozzy56 Odesláno 16. červen 2015 Odesláno 16. červen 2015 Celkem mě šokovala informace, že v Německu neprojde technickou až 23% aut o proti Česku kde je průměrné stáří vozů o 6 let delší jich projde 98%. Nemyslím, že by to bylo zaviněné lepší údržbou aut u nás, spíš to hovoří o tom, že technická si potřebuje udržet zákazníky a když tam někdo neprojde tak jde jinam. Omlouvám se za příspěvek mimo mísu, jen jsem si na to vzpomněl. pokud jsou ta čísla pravdivá, tak v česku by neprošlo kolik? 30-40-50%?? umíš si představit tu ztrátu pro stát?? ještěže pořád funguje ,,česká ulička'' Citovat
Guest Scratch Odesláno 16. červen 2015 Odesláno 16. červen 2015 Ono Oddie jde bohuzel i o to, ze kyz to auto neslepi, tak nema cim jezdit a tim padem nema praci. Ano, chapu jak to myslis, a je to spravne. Ale proste to jak nekoho ojebat, oskubat, apod. to je videt dnes a denne. Ona i ta prace umeleckeho zednika v dnesnich molochach typu metrostav apod. je na tu uroven mizerne placena. Celkove dneska jit nekam s vejskou, zkusenostma a jednim jazykem je tak max za 30 tacu, vic jedine se znamostma. Uz jsem se i dozvedel, ze jsem drahej, ze tam maj vysokoskolaka ze slovenska za 20.......... Citovat
oddie Odesláno 16. červen 2015 Odesláno 16. červen 2015 No a jsme u toho, že volant skutečně není jediná existující práce, ačkoliv si spousta lidí jinou práci nedovede představit. Ono pokud to někoho živí tak, že si to auto vydělá na provoz a obnovu a ještě zbyde dost pro majitele (a řidiče, ať už v jedné osobě či nikoliv), vše je OK, pokud někdo jezdí pod náklady, nevydělá si ani na to, aby za čas koupil nové, nebo dokonce ani na rozumnou údržbu, i přesto mu zbyde prdlajs a každé řešení průseru je těžší, je to na zauvažování o nějaké jiné činnosti. Ale to je stará ohraná písnička... Jinak k té vejšce, zkušenostma, jedním jazykem a známostma - věděl bych o místech programátorů v Javě, nebo objektovém v SAPu, a za těch zmiňovaných 30 se na takové místo teda nehlásí ani absolventi Citovat
Almanil Odesláno 16. červen 2015 Odesláno 16. červen 2015 Já jsem ve dvě vstal, podíval se na finále NHL a šel znovu spát Citovat
MotoMoto Odesláno 16. červen 2015 Odesláno 16. červen 2015 Vím, že vyhrálo Chicago, ale jaký to byl hokej? Neměl jsem sílu vydržet vzhůru. Má cenu se na to koukat ze záznamu? Díky Citovat
Guest Scratch Odesláno 16. červen 2015 Odesláno 16. červen 2015 Sap znam a moc neumim, ale to se da naucit, ale java jde mimo. A tam i chapu, ze se hlasi lidi, co chtej vic Citovat
oddie Odesláno 16. červen 2015 Odesláno 16. červen 2015 On je SAP a SAP, něco jiného je naučit se to tak nějak uživatelsky ovládat, a něco jiného v tom něco programovat (to by asi mělo být v uvozovkách). Já jsem si o tom přečetl nějaký úvod a usoudil jsem, že něco takového se budu učit leda v nouzi Citovat
Almanil Odesláno 16. červen 2015 Odesláno 16. červen 2015 Naučit se pracovat, jako uživatel zvládne mnoho lidí, ale z druhé strany je to trochu jiné kafe. Hokej byl celkem dobrý, ale už v této sérii se hrály mnohem zábavnější, zajímavější zápasy. Citovat
oddie Odesláno 16. červen 2015 Odesláno 16. červen 2015 Počítače usnadňují práci, která by bez nich neexistovala Maně vzpomínám na jednu přednášku, resp. nenápadnou větu v ní: do r.20XX rozvoj informatiky POŠKODÍ tyto obory... (následoval výčet). Abych změnil téma, v posledních dnech jsem udělal jednu obrovskou kravinu, ale nějak jsem si nemohl pomoct - pořídil jsem si ještě jednu zahrádku Citovat
Guest minimaxa Odesláno 16. červen 2015 Odesláno 16. červen 2015 oddie, za kolik budou meruňky? Citovat
ozzy56 Odesláno 16. červen 2015 Odesláno 16. červen 2015 cca 30-50 kg bych vzal, když mi to někdo do OVA přiveze Citovat
oddie Odesláno 16. červen 2015 Odesláno 16. červen 2015 Nebudou, meruňky sežerem Ona je tam fakt meruňka, to je taky asi jediný klad. Teda ještě jsou tam dvě staré jabloně, na jedné udělám dětem stromový domeček, v podstatě jsem to bral taky kvůli tomu. Citovat
punkac Odesláno 16. červen 2015 Odesláno 16. červen 2015 ty jabloně prořež, ještě ti poslouží meruňka, bacha aby neměla šárku, pozná se to flekatou peckou, plody jsou takový nijaký bez chuti a zápachu, jako z hitlermárketů Citovat
Guest minimaxa Odesláno 16. červen 2015 Odesláno 16. červen 2015 A to kdyz date do sudu, tak ono s tema cervikama kvasi, a kvasi, a to je po tom slivovicka... Citovat
elton Odesláno 16. červen 2015 Odesláno 16. červen 2015 ne slivovice, ale ............meruňkovica Citovat
oddie Odesláno 16. červen 2015 Odesláno 16. červen 2015 Na sud to tady není. Ono vůbec div, že tu ty meruňky rostou, taky mi to tu dozraje tak jednou za tři, čtyři roky. Letos je jich na stromech (už mám tedy dva ) hodně, a na broskvi taky, tak to snad neopadá. Jinak jak se říká, postav dům, zasaď strom a zploď syna - syny mám dva, domeček jim postavím v tom stromě, ale neodolal jsem a zasadil jsem tam třešeň, sice říkám, že tady nemá cenu sázet stromy, protože tu ty zahrádky stejně časem zrušej, ale nakonec jsem jeden zkusil... Citovat
punkac Odesláno 16. červen 2015 Odesláno 16. červen 2015 aby to neopadalo, tak to zalévej, zmrzlí muži už jsou za náma, tak už jen aby stromy měly dost vláhy Citovat
oddie Odesláno 16. červen 2015 Odesláno 16. červen 2015 Zalévání žádná sranda, moc často tam nejsem. Na rajčata apod mám kapkovače ovládané na dálku mobilem, druhá zahrádka je ale bohužel ob dva sousedy, takže jsem tam natahal kapkovače taky, ale bez dálkového ovládání. Musím říct sousedům, když se tam staví, ať to vždycky na hodinku pustí. A co se zalévá zvrchu holt přes léto trpí... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.