Havlicek.Lukas Odesláno 4. květen 2015 Odesláno 4. květen 2015 no byly sme ve Sconto nabytku na cernaku kamosovi pro sedacku Citovat
oddie Odesláno 5. květen 2015 Odesláno 5. květen 2015 Tak jsem se taky konečně dokopal k cestě do práce na kole, v už téměř doladěné variantě, kdy z celkových 20,5 km je pouze asi 2km po silnici, kde se dá potkat auto (ale pořád vedlejších s minimálním provozem). Víc už se asi nedá (tedy, dal by se eliminovat ještě jeden přelézáním přes koleje, což nemusí být úplně zdravé...). Teď koukám na předpověď na cestu zpátky, která se mi pomalu mění z původního "asi trochu zmoknu" na "určitě zmoknu hodně" Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 5. květen 2015 Odesláno 5. květen 2015 ja dnes musim kolo vynechatbyl sem v praci na pravidelne lekarske prohlidce a neprosel sem s karpalama - takze musim dnes na rehabilitaci a ono by asi vypdalo blbe dojet n rehabko na kole kdyz to mam asi z kola jinac se uz celekm zlepsuju svych 5km sem dnes po nocni dal az 14 minut (vcera do prace plouzenim za houfem ciklistu 15:20) Citovat
oddie Odesláno 5. květen 2015 Odesláno 5. květen 2015 Dej si na řídítka anatomické gripy, jestli máš tyhle problémy. Citovat
oddie Odesláno 5. květen 2015 Odesláno 5. květen 2015 Jináč už i pomalu sklízím první věci, kdo na foto nepozná, tak tohle je špenát. TOHLE je špenát, ne ten otřesný matlací blivajz ze školní jídelny nebo leckterých hospod, který vzniká kdovíjak a kdoví z čeho, ale těžko z tohoto... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 5. květen 2015 Odesláno 5. květen 2015 nad gripy sem premyslelmuzes mi kdyztak poradit jake ? jinac za celych 10 let co sem ve fabrice mam ty ruky celkem v pr**li jenze vzdy to slo nejak ukecat - ruce nebolej - v noci se nebudim s brnenim v zapesti proste nic podobnehojen ty hodnoty EMG mam proste mimo "doporucenou" hodnotu co uvadi fabrika Citovat
oddie Odesláno 5. květen 2015 Odesláno 5. květen 2015 Mám dobrou zkušenost s těmito: http://www.aliexpress.com/item/3-Colors-Pair-Rubber-Bicycle-Handlebar-Grips-Mountain-Bike-MTB-Ergonomic-Ergon-Bar-End-Blue-Red/1867705762.html Pokud ti nevyhovuje Aliexpress, prodejce TomTop je i na Ebay. No a nebo můžeš koupit orig. gripy Ergon, ale ty jsou aspoň za litr Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 5. květen 2015 Odesláno 5. květen 2015 (upraveno) mam moznost si pres firemni benefity koupit darkovy poukaz na BIKE-SHOP z chrudimy takze kouknu jestli je tam majtakze mi to nakonec vyjde celkem dobre EDIT:tyhle vypadaj podobne jen nemaj rohy - http://www.bike-sport-shop.cz/gripy-author-abe-c20-ergogrip-cerne-seda.html Upraveno 5. květen 2015 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
oddie Odesláno 5. květen 2015 Odesláno 5. květen 2015 Ty rohy jsou dobré pro změnu úchopu, a zároveň slouží jako objímka pro uchycení, takže se neprotáčí. Citovat
OK406 Odesláno 5. květen 2015 Odesláno 5. květen 2015 Dneska jsem se pustil do čištění + leštění obývákové stěny a dalšího nábytku. Kde se ten prach ale bere!!! Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 5. květen 2015 Odesláno 5. květen 2015 dojdi k nam - neco ti najdem prach se bere odevsad - hlavne domaci zvirata Citovat
Aluška Odesláno 5. květen 2015 Odesláno 5. květen 2015 Jináč už i pomalu sklízím první věci, kdo na foto nepozná, tak tohle je špenát. TOHLE je špenát, ne ten otřesný matlací blivajz ze školní jídelny nebo leckterých hospod, který vzniká kdovíjak a kdoví z čeho, ale těžko z tohoto... Jojo listovej špenátek se dá jest i samotnej jen tak, ty mixovaný blivajzy, co prodávaj mražený, nepozřu ani náhodou Kdyby děckám v jídelnách dávali chutně udělanej ten listovej, tak by se jim dělaly boule za ušima, ale že nejí tu zelenou hmotu, se ani nedivím... Citovat
oddie Odesláno 5. květen 2015 Odesláno 5. květen 2015 Ono to roste jak vzteklý, vedle na druhým záhonu je ještě mangold z loňska, ten už jsem letos taky ořezával, minulý týden z toho byl slaný koláč. Citovat
OK406 Odesláno 5. květen 2015 Odesláno 5. květen 2015 Jen se zeptám, čím to hnojíte? Kravský či koňský hnůj? Dobrý je i slepičí-králík . Citovat
oddie Odesláno 5. květen 2015 Odesláno 5. květen 2015 Já to moc nehnojím, mám dojem, že loni jsem do toho zamíchal jenom kompost. Rok předtím směs koňského a kravského. Letos tam zase asi na podzim něco naházím, co přijde pod ruku. Citovat
OK406 Odesláno 5. květen 2015 Odesláno 5. květen 2015 Jen se tě oddie zeptám, jakou máš půdu. Občas bych doporučil zarýpat hnůj se slámou a to z důvodu provzdušnění půdy. Je to lepší, než chemie. Pamadtuji, když JZD hnojila NPK. Přeji nejen tobě vysové výnosy a zdravou zeleninu bez poškození housenkami a pod. Citovat
Haryk Odesláno 5. květen 2015 Odesláno 5. květen 2015 Včera dcera začla sekat zahradu, dnes žena dosekla a já měl dozor Citovat
radim.1008 Odesláno 5. květen 2015 Odesláno 5. květen 2015 Posekal jsem dnes zahradu. 2,5 hodiny blízkého kontaktu se sekačkou. Jen to dnešní dusno. Dám si sprchu a jdeme na pivko. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.