Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem se taky konečně dokopal k cestě do práce na kole, v už téměř doladěné variantě, kdy z celkových 20,5 km je pouze asi 2km po silnici, kde se dá potkat auto (ale pořád vedlejších s minimálním provozem). Víc už se asi nedá (tedy, dal by se eliminovat ještě jeden přelézáním přes koleje, což nemusí být úplně zdravé...). Teď koukám na předpověď na cestu zpátky, která se mi pomalu mění z původního "asi trochu zmoknu" na "určitě zmoknu hodně" :)

Odesláno

ja dnes musim kolo vynechat
byl sem v praci na pravidelne lekarske prohlidce a neprosel sem s karpalama - takze musim dnes na rehabilitaci a ono by asi vypdalo blbe dojet n rehabko na kole kdyz to mam asi z kola :P

jinac se uz celekm zlepsuju svych 5km sem dnes po nocni dal az 14 minut (vcera do prace plouzenim za houfem ciklistu 15:20)

Odesláno

Jináč už i pomalu sklízím první věci, kdo na foto nepozná, tak tohle je špenát. TOHLE je špenát, ne ten otřesný matlací blivajz ze školní jídelny nebo leckterých hospod, který vzniká kdovíjak a kdoví z čeho, ale těžko z tohoto... :P

post-16-0-37113200-1430827766_thumb.jpg

Odesláno

nad gripy sem premyslel
muzes mi kdyztak poradit jake ?

jinac za celych 10 let co sem ve fabrice mam ty ruky celkem v pr**li jenze vzdy to slo nejak ukecat - ruce nebolej - v noci se nebudim s brnenim v zapesti proste nic podobneho
jen ty hodnoty EMG mam proste mimo "doporucenou" hodnotu co uvadi fabrika

Odesláno

Jináč už i pomalu sklízím první věci, kdo na foto nepozná, tak tohle je špenát. TOHLE je špenát, ne ten otřesný matlací blivajz ze školní jídelny nebo leckterých hospod, který vzniká kdovíjak a kdoví z čeho, ale těžko z tohoto... :P

Jojo listovej špenátek se dá jest i samotnej jen tak, ty mixovaný blivajzy, co prodávaj mražený, nepozřu ani náhodou :blicismajlik  Kdyby děckám v jídelnách dávali chutně udělanej ten listovej, tak by se jim dělaly boule za ušima, ale že nejí tu zelenou hmotu, se ani nedivím... :cool:

Odesláno

Ono to roste jak vzteklý, vedle na druhým záhonu je ještě mangold z loňska, ten už jsem letos taky ořezával, minulý týden z toho byl slaný koláč.

Odesláno

Já to moc nehnojím, mám dojem, že loni jsem do toho zamíchal jenom kompost. Rok předtím směs koňského a kravského. Letos tam zase asi na podzim něco naházím, co přijde pod ruku.

Odesláno

Jen se tě oddie zeptám, jakou máš půdu. Občas bych doporučil zarýpat hnůj se slámou a to z důvodu provzdušnění půdy. Je to lepší, než chemie. Pamadtuji, když JZD hnojila NPK.

Přeji nejen tobě vysové výnosy a zdravou zeleninu bez poškození housenkami a pod.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...