Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak ten pribeh snad uz moc doplnovat nebudu, max ze menim oil po 3000 km a ze chci pred podzimem dat vyhrivane gripy a vlaatne v srpnu technicka ale to jsem klidnejze to bude no stres.

Tuhle sem videl dokument z dojclandu a STK pro moto, to ze delaj i emise je prd, ale borec tam mel nekolik spesl stojanu na moto, trasak,geo,krouceni ramu,valce na brzdy, tu moto tam studoval snad 40 minut, tady by motorkari asi cumeli na takovou stk.tady max zkontroluji svetla,vin a cau :-)

Odesláno

Tak ranni jizda uplne nadhera. Jsem zvedav co to udela se spotrebou, ikdyz jsem tomu teda dnes daval za usi, a ta zima dnes rano brrr, a odpo jeste me ceka cesta po dalnici tak urco nepojedu pomalu :)

Odesláno

ze by nakoniec predsalen lambda zabrala?
na moto byvaju diagnostiky ine ako obd? aky maju konektor?

pytam sa kvoli tomu co si pisal ze si nechal baterku odpojenu kvoli resetu chyby

Odesláno

Je tam mensi konektor, diag v chine vychazi asi na 9000,-, to prdim, vedle baraku mam peugeot servis pro skutry takze pohoda,dia maj, v podstate jen cte chyby a meri parametry, kontrolka motoru sice je ale na lambadu nereaguje ale chyba lambady tam nekolikrat pri skubani vyskocila. Na diagu teda. Odpojeni baterky staci.zas tak chytrej stroj to neni a nejvyssi inteligence je tam imo. :)

Odesláno

Tak ojetina mi proste neni souzena na dnesni rano opet duseni a prvni tretina chodu plyn rukojeti bez odezvy, zacinam byt opet zoufalý... Ku..a! :)

Co vyměníme teď?...

:D

• O 3 týdny později...
Odesláno (upraveno)

congrats... :)

u mna sa Honda Forza nekona, pristupil som na ziadost mojej 9r. dcery, ktora sa o mna boji aby sa mi nieco nestalo.

pohlad jej oci a slova "prosim tato nekupuj si motorku" a nebolo mi viac treba :)

Upraveno uživatelem Marcel00
Odesláno (upraveno)

ještě dlouho budu ;)   ale snad to klapne-už mám potencionálního zájemce na Neose(když bude dobrá cena)

edit: ale ještě jsem nekoukal po netu na ceny Neose

Upraveno uživatelem Gabriel 307
  • O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...