Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Rozdíly ve výbavách Confort vs. Premium

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, chystám se pro rodinku zakoupit 308 sw a mám nabídku na jednu r.v. 2010 která vypadá že je v té nižší výbavě, (bez mlhovek, vodorovná mřížka chladiče, lišty v černé) ale má spoustu věcí asi dokoupených (panorama (ale bez senzoru deště), dělená sedadla..)V podstatě se tedy jedná o výbavu premium bez nějakých drobností, ale s vnějším designem confort.

Zajímá mě proto, jestli mezi těmi výbavami jsou nějaké zásadnější rozdíly než jen design exteriéru.

Např. vím, že Ford měl v lepších výbavách lépe řešené odhlučnění motoru.. Nebo třeba kvalita plastů apod..prostě nějaké zásadnější věci, které té nižší výbavě chyběly..

Plán by byl, že bych po koupi dolakoval plastové lišty, osadil litá kola a popř. i mlhovky a tím bych dorovnal estetický dojem z exteriéru.. chybějící výbava by mi už asi tolik nevadila..Díky

Odesláno

Úplně nevím, co chceš slyšet, když co kus to originál, co se týče konfigurace. Já mám třeba premium, ale bez navigace. Verzi premium poznáš podle bílých budíků. Z komfortních prvků bych asi vypíchnul aut. světla,senzor deště, 2-zon klima, paket osvětlení (svícení pod nohy ve všech dvěřích),tempomat, el. sklápění zrcátek (skvělá věc:D ). Exteriér: chromovaná přední mřížka, mlhovky, panorama. Plasty jsou dle mého názoru všude stejný.

Odesláno

super díky za odpovědi.. chápu že co kus to originál, ceník nastuduju.. Ono se to asi taky bude lišit podle země původu..

Jak jsem procházel inzerci nabyl jsem dojmu, že se to prodávalo v podstatě ve dvou verzích - confort a premium, kdy premium se vyznačovalo zejména skleněnou střechou a dělenými sedadly, duální klimou a hezčím exteriérem (což jsou ty podstatné věci, které mě na tom autě lákají) ale pak jsem našel tu verzi co jsem psal, která tyhle zásadní věci má (panorama, dělená sedadla) ale exteriér už je s těmi černými lištami a bez mlhovek atd..

Šlo mi hlavně o to, jestli není ta nižší výbava nějak ještě jinak ošizená než tím co je patrné na první pohled..(Jak jsem psal - třeba Ford v nižších výbavách šetřil např na izolacích apod..což je věc podstatná, ale bez přímého srovnání těch verzí asi nepostřehnutelná)

Odesláno

U 307 bylo označení SW a BREAK. SW měla vždy panoramu, 3 zadní sedačky a stříbrné hagusy. 308 označili SW, ale pokud nemá stříbrné hagusy tak je to vlastně BREAK a nemá ani panoramu a ani 3 sedačky vzadu. Takže správné SW má stříbrné hagusy, panoramu a 3 sedačky vzadu - další výbava je už dle objednání předešlého zákazníka.

Odesláno

Jak píše Laďa, 308 je potřeba rozdělit na Hatchback a kombík. Kombík na Break a SW. Pak už výbavový stupeň a dodělaná výbava atd... Pavouk se krásně rozrůstá (a to jsem nezmínil motory, které jsou důležité :D)

[upravil dne 21/7/14 08:14 od stohanmi]

[upravil dne 21/7/14 08:15 od stohanmi]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...