Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

V manuálech k 406 se píše, že lze nastavit imobilizér tak, že kód tam pošle klíček při odemčení. Díky tomu se nemusí zadávat na klávesnici. Bohužel v každém manuálu je trochu odlišný postup a ani jeden mi nejde. Ví někdo jak na to?

díky

Lucas

Odesláno

Tak to by mne taky zajímalo. Bylo mi řečeno, že kód je buď v klíčku, nebo se musí na?ukat na klávesnice. Jestli jde oboje, to nevím. Nemáte Manuál na 406 96-99 v digitalizované podobě? Mám teď taky problém s immo a potřeboval bych ho vypnout, pokud to jde. :-)

Odesláno

Manuály jsou tady někde ke stažení, stačí jen HLEDAT.

Jinak co se týká toho odkódování pomocí klíčku u starýho modelu, tak tam to snad umí jen ten s tím rádiovým vysílačem. Infra to myslím neumí. A navíc je to stejně nějak časově omezený, snad do jedný min. musíš po odemknutí nastartovat, jinak se to zase blokne a musíš zadat kód ručně, ale přesně to nevím.:myslim

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

Manuály jsou tady někde ke stažení, stačí jen HLEDAT.

Jinak co se týká toho odkódování pomocí klíčku u starýho modelu, tak tam to snad umí jen ten s tím rádiovým vysílačem. Infra to myslím neumí. A navíc je to stejně nějak časově omezený, snad do jedný min. musíš po odemknutí nastartovat, jinak se to zase blokne a musíš zadat kód ručně, ale přesně to nevím.:myslim

Přesně tak pokud máš infra tak to nejde. :papa

Odesláno

Hmm, tak jsem majitel jedné z těch šesti ostatních klávesnic, které to neumí. Děkuji moc za info, doteď jsem si myslel, že jsem úplně neschopnej.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...