Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Nemáte někdo zkušenost s firmou co se zabývá repasovaním zadní brzdových třmenů na P307 v okolí Ostravy a přilehlého okolí?

Vím, že někdy pomůže vyměnit gumičky a rozchodit pístky ale na jedné straně mě zlobí pístek, což bych neviděl jako velký problém ale mechanismus \"ručky\" kde je převod a pružinka.

Je mi jasné, že se to finančně moc nevyplatí ale nechci shánět starší u kterých opět nebudu mít jistotu, že vydrží cca 30tis. km co za rok auto najezdí.

Odesláno

Tak o tomhle jsem nikdy neslyšel a na netu jsem taky nic nenašel, hlavně nevěřím, že mi za origo třmeny staré dají zrepasované originály bez doplatků?

Mohu tě poprosit o odkaz nebo to je vše individuální?

Odesláno

autokelly kod BO 0986473108 je u toho napsano repas nutno vratit stary , ale da se sehnad levnejsi a skubovou kartou je sleva

pred rokem jsem kupoval ale nevim znacku a zatim v pohode .

[upravil dne 15/7/14 12:36 od barenst]

Odesláno

Vždycky jsem třmen úspěšně zrepasoval z dílů prodávaných v Kelly nebo Elitu. Koupíš od pístku, přes gumičky až po pružinky a pod. Nevidím důvod proč by tvoje měly být výjimkou. A to jsem měl i o 10 let starší chuťovky než tvoje 307...

Odesláno

Né že bych se chtěl někoho dotknout ale když někdo řekne že to jde tak v mém případě ať už to zavezu i třeba odborníkovi, to nakonec nejde

Už jsem to jednou rozhýbal ale nechce se mi s tím smolit, no asi budu muset i tak děkuji.

Odesláno

Tony Stark --napiš SZ členu tom406 - dělá repase brzdových třmenů,prováděl jich několik i členům tady z klubu a vždy spokojenost;)

Zapomněl jsem dodat je Z OV ;)

[upravil dne 15.7.2014 19:25 od chuck11]

Odesláno

potřeboval bych vědět jak dlouhý a jaký průměr toho pístku by měl být a hlavně se to liší dle brzdového systému a v tom mám guláš, vpředu mám BOSCH a vzadu LUCAS?

VIN:VF33CNFUC82118030

Kousl se mi jeden pístek a auto je odtažené mimo cestu, takže nevím co s tím.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...