Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, sháním krytku od pojistek, co je pod volantem.

Taky mám spálený motorek od zadního stěrače, tak jestli Ti fungoval, bral bych pokud možno celý mechanismus i s motorkem.

Odesláno
Koupil bych pravé zrcátko, pokud je elektricky sklopné a funkční :)

500+posta,tmave modra metaliza,nejsem si jista,zda je vyhrivane,prave predpokladam u spolujezdce

na foto je leve zamluvene

post-12148-14109638931354_thumb.jpg

[upravil dne 27.7.2014 22:47 od JaninaS]

Odesláno

No to nevím přesně, ještě jsem se v tom nešťoural :-D (ale co jsem se dočetl, tak při totálním rozebrání zrcátka se dá vnitřek přehodit) ale každopádně mám zrcátka na central a pravé se mi nechce zavírat (zvuk jak když přeskakují zoubky), ale když mu pomůžu rukou, tak se zavře i otevře, ale běhat furt ke spolujezci se mi teda nechce :-D Takže ho nechávám zatim v pozici, kde dělá tyto zvuky a nehejbe se a už to mám takto měsíc a docela mě to už štve :-D

Za normálních okolností bych sehnal jiné v barvě a hotovo, ale sehnat v podstatě jakýkoliv kus kastle v této barvě je skoro nemožné.

Až to budu kuchat tak to nafotim a postnu sem ;-)

[upravil dne 28.7.14 09:11 od chury721]

• O 2 týdny později...
Odesláno
shanim tento bilej plast do budiku P806

podminka aby to bylo uz na digitalni palubku, a kdyby bya cela i poskozena nevadi, potrebuju na pokusy

nejlepe 2,0i :mad::mad::mad:

Mam z 2,1Tdi mohu vyfoti zazadu ale rozebirat to nebudu

• O 9 měsíců později...
Odesláno

Za symbolickou cenu nabízím přední nárazník - spodek černý, vrch zelený. Prasklý - rozbitý na řidičově straně v horní části. Bez vnitřní výztuhy. Foto kdyžtak dodám. Jestli se někomu bude hodit. Jinak poletí do... .

• O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...